Šta je novo?

Klima uredjaji - diskusija, pitanja - procitati prvi post!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da isto izgleda kao taj sa Alija .. No mislim da sam video drugog proizvodjaca , isti izgled ali nema beterije vec da li neki mali akomulator i sta vec ..

Otvorio sam da gvirnem. Ipak ima 3 male baterije u paketu. Prosli put kada sam otvorio i gvirnuo prevideo sam, izgledalo mi je sigurno kao kondenzator. Nisam razmisljao da je totalno drugacije okrenut :d
ff24a93a85bfe0484980ccb598c9034e.jpg

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Pa koja glupost, da ti stave tako baterije koje ne mozes da zamenis, a trose se na celom displayu kada nema struje.

Sent from the 7th edge of the 3rd World.

Poslednja izmena:
Pa dobro ali baterije su punjive, dopunjuju se. Najmanji je problem staviti drugu bateriju, vecu. Barem meni nije problem.

Xeroj, ne radi display kad nema struje. Samo dok podešavaš merač.

Pa koja glupost, da ti stave tako baterije koje ne mozes da zamenis, a trose se na celom displayu kada nema struje.

Sent from the 7th edge of the 3rd World.
To je tipska baterija. Zalemi se druga lako

Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока

Jel ima neko Toshiba Mirai klimu i kakva su iskustva?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bar Suzumi+

Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока

Da to su punjive baterije i odmah je druga prica , doduse nije ni ovo neki veliki trosak da se da 1e na godisnjem nivou , no bilo bi lepo da je reseno kao kod SAJbera ..

Hvala zoxore i joza, za prelazni period i sobu od 15 kvm mislim da ce biti ok mirai 10-ka

Sent from my iPhone using Tapatalk

R32 ce napraviti boom na polju efikasnosti :d

To je verovatno jedan, izolovan slucaj. U svakom slucaju i ako postoji greska sredice se to, ne sumnjam u sigurnost. Jedino sto ja takvu klimu ne bih stavljao na terasu, za svaki slucaj :d
Primetio sam da su te jako efikasne klime toliko skupe da se nikada nece otplatiti [emoji14]

To je verovatno jedan, izolovan slucaj. U svakom slucaju i ako postoji greska sredice se to, ne sumnjam u sigurnost. Jedino sto ja takvu klimu ne bih stavljao na terasu, za svaki slucaj :d
Primetio sam da su te jako efikasne klime toliko skupe da se nikada nece otplatiti [emoji14]

Kod skupih klima nije sve u efikasnosti mnogi ne zale para za pouzdanost.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Znam da su to sve top uredjaji, to se ne spori uopste. Mislio sam vise na to da je cena toliko jaka da malo ko ovde moze to sebi da priusti a sama efikasnost nije ni blizu dovoljna da to nadomesti.

Znam da su to sve top uredjaji, to se ne spori uopste. Mislio sam vise na to da je cena toliko jaka da malo ko ovde moze to sebi da priusti a sama efikasnost nije ni blizu dovoljna da to nadomesti.

Nisam svatio ti mislis na uredjaje sa r32
Toshiba je krenula od naj jeftinijeg sa zamenom (mirai) sad dolazi suzumi+ a Daiseikai 9 sa r32 je tek u najavi.
Papreno skupi komercijalni modeli jos nisu ni u najavi.

Pa kontaju ako se nesto sjbe imace manji gubitak nego da im crkavaju skupi modeli , taman da sve istestiraju :)

Inace nema nista revoluciarno u r32 osim u za koji procenat boljim cop i to kod uredjaja sa vise od 5kW
Jedino osetno je nizi broj gwp-a

Zika prskao R32 po dzointu, kaze, razvalilo ga :d

Za sada merac radi odlicno i svi podaci se vode na displeju. Jos kad bi iklima radila kao pravi inverter, pa divota jedna. Od nedelje krecem u akciji pa da vidimo sta ce biti...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno