To je tipska baterija. Zalemi se druga lakoPa koja glupost, da ti stave tako baterije koje ne mozes da zamenis, a trose se na celom displayu kada nema struje.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
To je ulazni model Toshiba.Jel ima neko Toshiba Mirai klimu i kakva su iskustva?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nema više sa r410 samo r32 ne bi jos kupovao ništa sa r32 jos uvek je problem nabavka kod nas.Bar Suzumi+
Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока
Kod skupih klima nije sve u efikasnosti mnogi ne zale para za pouzdanost.To je verovatno jedan, izolovan slucaj. U svakom slucaju i ako postoji greska sredice se to, ne sumnjam u sigurnost. Jedino sto ja takvu klimu ne bih stavljao na terasu, za svaki slucaj :d
Primetio sam da su te jako efikasne klime toliko skupe da se nikada nece otplatiti [emoji14]
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Nisam svatio ti mislis na uredjaje sa r32Znam da su to sve top uredjaji, to se ne spori uopste. Mislio sam vise na to da je cena toliko jaka da malo ko ovde moze to sebi da priusti a sama efikasnost nije ni blizu dovoljna da to nadomesti.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Nema sta da crkava to su gotovo isti uredjaji.Pa kontaju ako se nesto sjbe imace manji gubitak nego da im crkavaju skupi modeli , taman da sve istestiraju![]()
To je "majstor" Źika pusio dok je montirao [emoji23]Pa vidis da ume da rokne kompletna klima![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari