Moj Vivax greje do -60 C, nego nisam imao prilike da isprobam.
valjda će jedne godine da zvekne Antarktička zima pa da probam kako radi.
Ima kanda i kod nas ako "google" ne laze
Midea Klima Inverter OP-12N8E6-I/O Oasis Plus. 88.680,00 din
Mozda jos interesantniji model je
Midea Breezeless Inverter klima MSFAAU-12HRFN8-QRD6GW za 62 860
Džaba Midei i da je od zlata kompresor, upravljanje kompresorom, EEV-om, i brzinom spoljašnjeg i unutrašnjeg ventilatora je jedno 20 godina iza Tošibe. Midea Mission 18 (ona prva generacija) je kompresorom upravljala u diskretnim koracima. A o ostaloj "uglađenosti" rada nema šta da se napiše. Da ne grešim dušu, nisam probao novije modele, ali ono je bio promašaj. Hardver na papiru ispao best buy za cenu koliko je onomad koštalo, ali rezultati u radu poražavajući. Ugradio 3 komada u kuću, i čim je krenula sezona grejanja vratio ih uvozniku i montirao Fujitsu. Mission 18 nije htela da vuče manje od 880W iz utičnice. To je na nivou fix-speed klime, dakle pali-gasi. Komfor nula. 3 klime, oko 20m instalacije... Koštala me ponovna ugradnja, plus živci i sekiracija. Bogu hvala pa je uvoznik za Mideu prihvatio da im vratim sve triE da, postoji tu caka, ovaj kompresor ide u Daisekai desetku, a isti model kompresora KTN110D42UFZ je i u Midea Mission osamnaestici i dvadesetčetvorci. U Daisekai trinaesticu i šestnaesticu ide jači kompresor iz iste serije KTN150D42UFZ, koji inače ide u neke Midea multisplit spoljne jedinice.
To pokazuje da Toshiba ostavlja baš baš dosta rezerve snage kad proračunava kompresor i kod Toshibe spoljna jedinica radi rasterećenije, a i ova Midea je u principu proračunata sa velikom rezervom snage, da bi mogla da radi na velikim minusima.
To pokazuje da Toshiba ostavlja baš baš dosta rezerve snage kad proračunava kompresor i kod Toshibe spoljna jedinica radi rasterećenije, a i ova Midea je u principu proračunata sa velikom rezervom snage, da bi mogla da radi na velikim minusima.
Za to je potreban "alat" u vidu nekog konvertera i program za PC.Greška u firmveru, očigledno. Pogotovo što Mission 12 modulira kako treba.
Inače, u onoj Midea aplikaciji za smartfon postoji opcija da se vidi koji je firmver u klimi i da se uradi apdejt firmvera, ako postoji noviji. Ne znam da li je to iko ikad radio.
Toshibini [emoji3]Zoxore
Čiji je kompresor u tvojim Toshibicama?
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari