Mislis da bi sa LU potrosio barem 30% manje nego sa LM za isto zagrevanje?Jača klima sa dobrom modulacijom može biti za 50% efikasnija od ulaznog modela, ne znam za lm ali verujem da je sigurno 30% efikasnija
I eko mod skoro pa uopšte ne štedi struju već štedi kompresor
Ako su to tacne brojke, ne znaci da one isto vreme rade da bi odrzale temperaturu, tj. ne odnose se te brojke na ukupnu potrosnju.Mislim da je lu 50% efikasnija a lm 30
Llc koliko sam pročitao ovde ide oko 400w u održavanju, lu ide 220, a lm po specifikaciji nije baš toliko slabija od lu, i ona sigurno održava na 250.
Jel moze ukratko sta je LU, Lc, LM i sl oznake kojima se sluzite?
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Ja sam siguran da je razlika veća, barem kod mene bi bilo tako, da sam stavio llc na ovih 65km, trošila bi sigurno 500w u prosekuDuk
Moze LLC ispod 400w , ovako je kako ti jozza prica . Nista nije tako jednostavno kako a prvi pogled izgleda i mi sad ovde mozemo da tupimo koliko i kako hocemo , ako Fujitsu i Eurovent kazu da je to 15% , onda je to toliko , pretpostavljam da oni pak znaju malo bolje od nas , zar ne . I ako neka klima vuce minimum 400w , to moze znaciti i to da je lako moguce da jace greje i cesce se gasi tj losije modulira i vise je on/off fazon . U principu opterecujete se sa glupostima , ko ima para uzece LM , ko nema uzece LLC , a eto ja uzeh LU a mogao sam ladnjaka proci i sa 09LEC , da sam znao ne bi uzimao LU i ustedeo 30k a koje mi LU nikad nece vratiti . Znaci najbolje je da svako ubode klimu koja ce ko njega najbolje modulirati a ipak imati dovoljno snage , malo je tesko ali jko ubode je sretnik .
A kako ti to znas? Imao si dva identicna stana, jedan jednu, drugi drugi, u isto vreme merio?Ja sam siguran da je razlika veća, barem kod mene bi bilo tako, da sam stavio llc na ovih 65km, trošila bi sigurno 500w u proseku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari