- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
M1cko1, ne piši više postova za redom. Koristi opciju izmene poslednje napisanog posta.
Nista od navedenog nije preterano bitno ako ona radi kako treba.
Zasto nova klima ne bi radila kako treba?
Valja li nešto Favorit, koliko sam čitao slabo se ovde pominje, nešto ovako npr: https://www.winwin.rs/klima-uredaj-favorit-12000-12000btu-1172211.html
Treba mi samo za hlađenje oko 20-25m2 prostora
Nisi ti imao teslu![]()
Moj novi Vivax se nije upalio nakon montaže.
Ja bih Daikin. Oba su ulazni modeli, samo kod Daikina mi se više sviđa spoljna jedinica. Fujitsu se više forsira kad je hladno pa na grejanju daje više snage. Pogledaj Eurovent
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Bolje greje i hladi llc, ali moj definitivan izbor je general 12lmca, daleko je jači i sigurniji za grejanje, doduše i skuplji je al se isplati na godine eksplatacijeMoze li neko pojasnjenje zasto Daikin? Po Euroventu LLCE je jaci model, narocito na nizim temperaturama (-15, kapacitet: Daikin 2kW, Fujitsu 3kW). Jedino Daikin trosi nesto manje i mislim da ima nizu modulaciju. Ako je jedini izvor grejanja mozda je bolje Fujitsu?
Zar nije malo glupo dati 30k za Favorita kad a 2k vise imas Gree , a ako bas zelis da prodjees jeftinije a da imas klimu sa sasvim pristojnim specs , imas Bergen Tilia 12 za 27k ..
Al sto navlace ljude sa tih 5g garancije , retko ko procita da mora imati godisnji servis , a takvu garanciju daju svi brendovi , tacnije serviseri za iste .
A zasto niko ne spominje LG klime, nekad su one bile "pojam" barem po odnosu cena kvalitet i ima ih dosta po fasadama, sta je sada sa njima?
LG (iliti bivši GoldStar) je skup za ono što nudi. Bar je tako u poslednjih 5 godina. LG fix speed nije pamtila položaj krilaca što me je izluđivalo, a Hero inverter je bio prilično slabiji u odnosu na japance za iste pare.A zasto niko ne spominje LG klime, nekad su one bile "pojam" barem po odnosu cena kvalitet i ima ih dosta po fasadama, sta je sada sa njima?
A zasto niko ne spominje LG klime, nekad su one bile "pojam" barem po odnosu cena kvalitet i ima ih dosta po fasadama, sta je sada sa njima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari