[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5700X3D & Noctua NH-D15
- Matična ploča
- Asrock x370 killer SLI
- RAM
- 32GB G-Skill Trident Z 3200 CL14
- GPU
- Asus Strix 1080TI
- PSU
- Seasonic 760XP2
- Kućište
- Corsair 600T
- Miš & tastatura
- Logitech G15 $ MX518
- Mobilni telefon
- Xiaomi 14T
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Nominalno grejanje je 6.7KW ali moze ona skoro 50% preko toga da potegne ako zatreba, 9.7KW je max.Na mojoj Nocria unutrašnjoj jedinici piše 6,70KW za Heating Capacity, po tome je slabija za 3KW od tvoje informacije. Za 24 Nocriu sam pronašao podatak da je 8,5KW, opet slabije od Amberovih 9500W (ukoliko je ova informacija tačna), ako ja nekim slučajem (pošto se i ne razumem puno u klime) ne mešam babe i žabe.
Pogledajte prilog 234550
Ugradnja i održavanje me ne košta ništa, nije poenta u tome, ne preporučuje je on da bi zaradio na meni, nego stvarno misli da je ta klima top, što ja i dalje ne mogu da poverujem...
Inače, takođe imam potrebu za boljom klimom u drugom objektu, gde se trenutno nalaze 2 midea klime od 12.000 BTU-a inverterke.
Zamisao je sledeća:
- Da se pazari GREE Amber 24-ka i da se postavi na mesto Nocrie u stanu (ukoliko je stvarno bolja od Nocrie 24ke, ukoliko nije, pazariću Nocriu 24ku)
- Nocria 18 da ide na mesto jedne Midea 12-ice u drugom objektu
- Potom će ta Midea 12-ica inverter da se montira u stan kao dodatna klima i potpomagati ovu prvu kad bude potrebno...
Jace klime su malo besmislene za kupovinu. Dodaj slobodno jednu manju da pomogne toj i zavrsio si posao, radice rastereceno i efikasnije
Ne znam dali si svestan kakvu azdaju imas a jos trazis jacu. Mislim, sigurno je da postoji jaca ali kupovina takve se kosi sa zdravim razumom