Šta je novo?

[Klima uredjaji 2015 ]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa da, ali zašto ne probati kada već imam ispravnu spoljnu jedinicu, a unutrašnju sam dobio besplatno.

Kaže čovek da je to već radio i da može, pa sam sad u daljoj potrazi za LG non-inverter 12000 BTU unutrašnjom jedinicom.

Naravno, ako ti je sve za dz, da ces da probas. Samo kazem da to iz mog iskustva slabo radi.

Dal se isplati da se sada ugradi klima ili da cekam prolece? Imam dvanaesticu u drugoj sobi, ali dok taj vazduh dodje do mene bratu hladno i iskljuci, a meni odmah krece vrucina nakon par minuta. Jos ako sam za kompom sa slusalicama preko usiju, prokljucam. Ono svako leto ista prica, preko godine mi glupo da dam 300e za sobu od 8 kvadrata, a kada dodje leto onda se pokajem, al kao izdrzacu jos malo, plus sto jedno mesec dana preko leta nisam kuci.

Pa mozes vrebati neku rasprodaju sad na kraju leta, u prolece nije realno da ce biti popusta.

Aha, ispraticu onda, mada sam i sada video u tehnomaniji neke midea devetke za 26500, kao na akciji, neka sa vise opcija jedno 28000. To mu sa ugradnjom dodje oko 280e.

Neka se brat prebaci kod tebe u sobu preko leta.

Najbolja ponuda i najbolje cene klima su uglavnom sredinom i krajem proleća. Tada su stigli novi kontigenti iz uvoza, i svi trgovci se bore da ih prodaju što više. Naravno, obavezno se kupuje pre nego počnu velike vrućine, jer tada niko ne žuri da ih kupi, a i majstori su spremni, ali nisu u gužvi.

Sada, na kraju sezone, trgovci to već sklanjaju u magacine, ostavi se par komada za izložbu u radnjama.

Citam prognozu, od prekosutra temperature su oko 24 stepena tako da cu da odlozim kupovinu do proleca kao sto kazes.

dajte neku preporuku za klimu 12tica je dovoljna, do nekih 30k + mozda 10%, ako je jeftinija ne smeta i jos da je A klasa

Gree potrazi 5god garancije daju na nju i dobro se pokazala.

Imas temu o klima uredjajima 2016

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno