Šta je novo?

Klima Housel

• Začetnik teme Začetnik teme 063
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

063

Čuven
Učlanjen(a)
22.11.2002
Poena
620
Da li neko ima ovu klimu i kakva su mu iskustva, posto sam i sam narucio jednu. Uglavnom je ispljuvana na ovom forumu ali ipak verujem da nije bas toliko ocajna. POzdrav i hvala unapred!

Zavisi za koliko si je nabavio...sve preko 400€ + ugradnja je mnogo jer ima boljih 🙂

Placena 500 evrica sa ugradnjom na 10 rata od Genela sa garancijom 1+5
nije ni tako lose, zar ne?

Sta tu moze da ne valja, u firmi imamo neke kineske HAIER 'lade ko lude doduse ovo im jeprva sezona...

HAIER su odlicne klime

Recimo da za 475€ sa ugradnjom imash Toyo (made in Japan sa Hitachi kompresorom, 5 godina garancije) na 12 i vishe rata, koja shije Housel uzduz i popreko 🙂

naravno, ovde prichamo o "dvanaestici"...

Sve je to lepo ali mi reci imas li ti neka sopstvena iskustva sa housel-om ili si podlegao pricama? Ja sam klimu nabavio preko jednog od menadzera "Genel"-a i covek mi kaze da je procenat reklamacija ispod 2 sto na kolicine od nekoliko 10-na hiljada i nije nesto, slazes se?

Ja imam housel klimu kući i stvarno sam zadovoljan, hladi ceo 2 soban stan bez teškoća 🙂

Ma ok ako vam Housel radi josh uvek 🙂

Nego, shta pishe, ko je proizvodjach tih Housela ?

pa meni radi tek dve godine, a stvarno pojma nemam ko je proizvođač, nije mi palo napamet da pogledam.

e a kakva je klima SEVENT 12-ica sa Micubisijevim kompresorom?

treba danas da mi ugrade.

Guru, jel 475€ na 12 rata ili 475€ + oho-ho% pa na 12 rata?

Izvinjavam se za dezinformaciju, neshto sam se prerachunao...ispade na kraju rata 2650*12 i 75€ ugradnja majstorima u keshu, a to mu dodje skuplje nego onaj Housel 🙂

Najbolja kombinacija je sa izjavom, onda je cena 345€ + 75€ ugradnja....

Inache, moze i gornja kombinacija preko delta banke na 24 rate, a onda je ucheshce 20% i na ovih 345€ dodje 20% porez + 1.25% kamata na mesecnom nivou....Ovo ni ja sad nisam razumeo shta sam napisao🙂

U ponedeljak se montira HOUSEL pa vam odma' :boom: javim utiske, pozdrav , uh al' je vruce...

Imate i Sharge klime sa Hitachijevim kompresorom - 375e + 75e ugradnja - 5 god garancija na komplet ako ugradjuju ovlasteni serviseri, ako ne - 1g garancije

Ajmo preporuka za neku sto jeftiniju varijantu, jer mi treba za lokal od 20kvm tako da 12-ica kakva je da je ima da ohladi dovoljno.....tj. sa "isushi" 😉
Kontakte moze i na mail...... a sta ima veze i na forum....nije reklama, vec pomoc 🙂

PJ, 12ica je za 50kvm, tebi treba 9 koja je za 30kvm...mada cena tih klima je jedno 30€ niza od 12ice, tako da i nema neke ushtede...Shto se tiche ove Toyo klime, 5 godina garancije nije samo na kompresor kao kod vecine "no name" nego je kompletna garancija shto mislim da je mnogo bitno pogotovo ako rikne neshto od elektronike pa moz' da je bacish....

PJ olosu 🙂 ja valjam ove Sharge
Aj javi se pa da idemo u zezanje 🙂))

a koja je razlika izmedju ovih skupljih i jeftinijih klima uredjaja
npr. Housel koji se ovde spominja za 500€ i npr. panasonika ili micubisija koji kostaju po 800€ isto 12tice?!

Re

Wele je napisao(la):
Imate i Sharge klime sa Hitachijevim kompresorom - 375e + 75e ugradnja - 5 god garancija na komplet ako ugradjuju ovlasteni serviseri, ako ne - 1g garancije

Gde ima to kod koje firme

Pozdrav!

Ma ja nabavljam neku Toyo (za sobu) koja je bez ugradnje ispod 380e (ne smem da kazem koliko) naravno 12-ica, sa Hitachi kompresorom. Sasa je pomenuo da je dilerska nekih 12-ica oko 240e , te da ih prodaju za kesh za 270e... mozda gresim (znate kakav sam ja sa cenama 🙂). Kakve su to klime? Meni sada nije toliko bitno jer sam uzeo ovaj Toyo... (u dnevnoj je LG)

byMaX je napisao(la):
Ma ja nabavljam neku Toyo (za sobu) koja je bez ugradnje ispod 380e (ne smem da kazem koliko) naravno 12-ica, sa Hitachi kompresorom. Sasa je pomenuo da je dilerska nekih 12-ica oko 240e , te da ih prodaju za kesh za 270e... mozda gresim (znate kakav sam ja sa cenama 🙂). ....

He, he 🙂

Nema klime za 270€.

Ima neki Neo za 240 ako imash dilersku i placash kesh...Ali je 9tka i ko zna koja je krajnja cena 🙂 I na kraju opet 75€ ugradnja...

Dosao HOUSEL

'ladi housel k'o pravi, nista mu ne fali sto je HOUSEL a ne PANASONIC
preporuka za njega. Hladi se 45-6 kvm bez ikakvih problema inace u tom prostoru je ranije bilo neizdrzivo posto se radi potkrovlju. Ako se neko dvoumi i dalje slobodno neka prelomi i uzme ga!

driver je napisao(la):
Ima neki Neo za 240 ako imash dilersku i placash kesh...Ali je 9tka i ko zna koja je krajnja cena 🙂 I na kraju opet 75€ ugradnja...

E, Neo, drajvere, to je klima za tebe... da se isprimash maksimalno...

E svaka cast tebi Velibore i ostalim trgovcima koji daju samo mobilni za oglase i reklame (i ja tu spadam posto nesto drugo valjam), ali brate kada su u pitanju ove vece sume nekako mi je sigurnije kada iza ponude stoji bar neka firma, bilo kakva (sa fixnim telefonom naravno). A i ta garancija verovatno na dodjem ti ne uliva bas previse poverenja...
Velibore nemoj ovo licno da shvatis jer govorim uopsteno, mozda ti imas firmu...Pozdrav

Nazad
Vrh Dno