Šta je novo?

klasika, pitanje: 3650 vs t610

E, ****** za tih 6 dana, jel to kada je ugasen telefon :d Kod mene jedva izgura tri na 3650.

Delimire,ajde okaci jos neke slike 3d igara...Izgleda da uskoro uzimam telefon...
al' cu da te smaram sa pitanjima... :p

Xvid player (ide i konvertor za PC u kompletu ;) )

im0.jpg

Igrice...

im1.jpg

im2.jpg

im3.jpg

im4.jpg

im5.jpg

Poslednja izmena:
Sakupljaj Bozidare lovu, pa onda zamoli cika Delimira da ti sve ovo snimi pa se onda izivljavaj na 3650 ko niko do sad. :crash:

E, stvarno sam zaprepascen sta moze ovaj fon. Delimire svaka cast covece kad nabudzi sve ovo na njemu. Ostao bez reci.

P.S. Ako nekom treba kompletna podrska za SET300/310 neka se javi.
SVI bitni programi, hiljade slika i tema.., ma nema sta nema

koristio sam oba telefona( na par probneih dana) i meni je 3650 bolja, tj ima ono sto T610 nema a to je meni najvaznijji MP3 player.....

imao sam 7650 dugo i sad sam uzeo t610... i stvarno sam iznenadjen SE softwerom... mnogo lakse i bolje radi sa bluetoothom, a i ima mogucnost kontrole kompa preko njega + plus moze da se kaci ma komp kao na ftp u browsuje ... kamera je losija, ali kameru na phonu i ne koristim, za to je tu a60... + music DJ je opasan ... Ozbiljno mislim da je softwer na t610 jako dobar, iako je doduse pomalo nelogican ali se covek navikne posle dva dana na sve....

It is not symbian...

a jel uspeo neko preko infrareda da tera ovu 365o ja imam neverovatnih problema

Nego Delimire reci mi kojim programom se film moze ubaciti direktno na MMC,posto znamo da je mem. tel. mala za to.Nemoj samo reci Pc suite,moze valjda jos neki.

Niije mala jer se koristi posebno kompresovan divx, mnogo manji kbps.
Ceo film ide do 100MB.
A MMC nije mala za to, makar ne kada "kod cike" kupite MMC od 128MB ili veci :)

Pozdrav!

Fino "odradjen" film od 90 minuta za gledanje na telefonu moze da stane na 40MB

Poslednja izmena:
Sasa je napisao(la):
Niije mala jer se koristi posebno kompresovan divx, mnogo manji kbps.
Ceo film ide do 100MB.
A MMC nije mala za to, makar ne kada "kod cike" kupite MMC od 128MB ili veci :)

Pozdrav!
Ma imenjace ja pitam kako da film direktno bacim na MMC preko BT,u Oxygenu ne postoji fora za to,a NPCsuite ne pominjite.Pozdrav.

Cekajte, to znaci da i na 6600 mogu da se gledaju divx filmovi (uz naravno "vecu" MMC karticu)? Sta je sve potrebno (od programa) za tako nesto? Da li su potrebno neki programi za prepravljanje (obradu) vec postojecih divx filmova, kako bi se isti smanjili i samim tim zauzimali manje mesta?
Da li mora da se skida neki poseban divx codec za fon? :D
Nov sam u ovom svetu SMARTPHONE-ova pa mozda postavljam smesna pitanja, ali za sve postoji prvi put! :d

POZ :wave:

Imas na www.lonelycatgames.com ceo paket (placa se). Instaliras SmartMovie Player, a na PC SmartMovie Convertor. Takodje, moras na telefon da instaliras XVid codec koji imas na gornjoj adresi.

Koliko baterija moze da izdrzi gledanje filma?

Delimire ponovo te pitam kojim programom da prebacim 40mb video fajl direktno na MMC.Nije valjda da samo PC suite to moze?

cholak je napisao(la):
Delimire ponovo te pitam kojim programom da prebacim 40mb video fajl direktno na MMC.Nije valjda da samo PC suite to moze?

Citac/pisac kartica, ono milion u jedan ?
:)

Pozdrav!

A sta ako nemam citac/pisac kartica,osudjen sam na max 3mb jel da? :trust:

Markosmi je napisao(la):

Ne, ne nego ti ne umes da forulises pitanje. :) Nisam probao da gledam ceo film preko telefona, ali mislim da ce baterija izdrzati tih dva sata. Imam sada veliku MMC kartu pa cu probati.

Vrh Dno