Spils je napisao(la):shta da uzmem....btw molim komentare samo onih koji SU OBA TELEFONA DRZHALI U RUCI BAR POLA SATA....hvala
Markosmi je napisao(la):Imao sam T610 3 meseca, da bih ga zamenio sa 3650, pa mislim da cu biti kompetentan da te savetujem. T610 je telefon sa 2 MB memorije, kamerom rezolucije 350x288
i ekranom sa 65k boja. Ima InfraRed i Bluetooth, podrzava Java i Mophun aplikacije, izbor igrara je odlican, 32tonske midi melodije, SMS+EMS+MMS, diktafon, glasovne komande i pozivanje
Nokia ima 4Mb ugradjene memorije plus memorijsku karticu od 16mb koja je prosiriva do 256Mb kameru od 640x480, i displej od 4000 boja. Takodje ima IR i Bluetooth, podrzava Midp aplikacije, 24tonske melodije SMS+EMS+MMS, diktafon, glasovno pozivanje i Spikerfon. Nokia ima Symbian 6.1 operativni sistem u koji moze da se ugradi gomila aplikacija i igara koje su mnogo kvalitetnije od Java app. Nokia podrzava i snimanje video zapisa. U nokiju moze da se ubace N-Gage igre, mp3 podrska i jos mnogo toga.
Problemi koje sam imao sa Ericsonom su vezani za ekran koji je APSOLUTNO NECITLJIV na suncu i slike koje su vrlo lose u uslovima loseg osvetljenja. Melodije su dovoljno glasne, a vibracija je pristojna, signal je dobar, a takodje i zvucnik i mikrofon.
S druge strane Nokijin displej, iako ima 4000 boja je Izvanredan, super citljiv na suncu. Melodije su manje kvalitetne zbog manje broje tonova, ali su glasnije od T610, a vibracija je jaka. Ima manje kvalitetnu plastiku, ali se maske menjaju. Nokijine slike su odlicne, a super izgledaju cak i na kompu. Sto se tice signala, zvucnika i mikrofona, vazi isto kao i za T610
Oba telefona podrzavavu GPRS, HSCD i E-Mail naloge
Cene ovih telefona su priblizne, ali su njihove mogucnosti nebo i zemlja. Nokija je mali racunar, a Ericsson je, pa, telefon.Nokia je dosta robusnija u odnosu na Ericsson, pa to moze da ti predstavlja smetnju. Moj savet ti je Nokia, a ukoliko ti ne trebaju Nokijine mogucnosti, neces pogresiti ni sa T610.
milanlj je napisao(la):slazem se u svemu, sem sto t610 ima 2MB, ali za korisnika je dostupno 1,2MB. Inace ako uzmes 3660 on ima ekran u 65000 boja pa je jos bolje, a pritom ima i Symbian 7
Markosmi je napisao(la):Ali da li sve to vredi tih 50-70 e razlike?
Ja sam prvo hteo 3660, ali kad sam video cene rekao sam sebi: ili cu nauciti da kucam na ovom cudu, ili nista od symbiana
milanlj je napisao(la):a pritom ima i Symbian 7
Markosmi je napisao(la):Sto se tice symbiana, moderator je u pravu,
Dado je napisao(la):Ja imam crni T-mobil Sony Ericsson t630 (300eur) ... tel. je super osim manjka memorije i lose kamere ... Interesuju me misljenja dali u ovom slucaju vredi menjati za Nokiu 3660 ili za Siemens st60 ?
Dado je napisao(la):Interesuje me dali 3660 ima bolju kameru od 7650 ili je sve to isto ... Posto sam do sada prezadovoljan slikama koje pravi burzerov 7650 mislim da cu uzeti 3660 ... ali pitanje je gde u ns-u ima za do 300 evra ... u roamingu je bruka skupo... skoro 400
SCOUT je napisao(la):Delimire,kada ce taj tred...
~ChiCk~ je napisao(la):a jel ima neko fotografiju napravljenu sa 3660 da okaci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari