Šta je novo?

Kingston Value Ram&Samsung

npetar

Čuven
Učlanjen(a)
23.01.2002
Poena
679
Sorry,ako je bilo negde(ja ne videh nigde)...Naime,sastavljali smo(ja i drugar) jednom decku konf i kupili 2X256 MB DDR400 Kingston Value Ram...Na svim chipovima memorije pise Samsung :confused: , made in Korea?
Jeli to u redu?

King je samo da kazem sklapac, a moduli su probrani od drugih proizvodjaca, tako da je OK

Lepo,a naplacuju ih skuplje samo zbog nalepnice Kingston na modulu :mrgreen:

Svaka cast velikom Kingstonu cheers

btw Ne bi me zacudilo ni da je neka mutna igra u celoj prici ,)

Ja sam kupio 2 modula Kingstona u dve razlicite firme i na jednom su memorije od Samsunga a na drogom od Kingstona!!

Posto se niko od kompetentnih ljudi na forumu,ne javlja...zakljucujem da je neka mutna radnja u pitanju :mrgreen:
Preporucujem da se okaci sticky sa remarkiranim proizvodima u ovoj sobi(zasada imamo sigurno remarkirane procesore,izgleda i memorije)
:rolleyes:

Kakva bre mutna radnja, pa nije sigurno diler Pera u podrumu lemio samsung čipove na EI-Niš PCB i onda to prodavao kao Kingston.
Kingston VR postoji sa svakakvim čipovima, pomenutim samsung, kingston, čak i winbond, itd... I na HyperX idu winbond čipovi.

Vojkan je napisao(la):
Kakva bre mutna radnja, pa nije sigurno diler Pera u podrumu lemio samsung čipove na EI-Niš PCB i onda to prodavao kao Kingston.
Kingston VR postoji sa svakakvim čipovima, pomenutim samsung, kingston, čak i winbond, itd... I na HyperX idu winbond čipovi.

Nemo' da se ljutis,niko te nije dirao ;)
Na ovim modulima koje sam ja video samo je bila obicna samolepljiva nalepnica na kojoj je pisalo Kingston.Moze li neko da ostavi link gde Kingston i zvanicno objavljuje da je koristio ove chip-ove i kako znati da je sigurno Kingston?
Pozdrav!

A malo nevezano za temu: kakve ima veze da li je kingston ili nije? :d
Tj šta je to toliko specijalno kod kingstona, a da drugi proizvođači nemaju?

:D :D

Pa sta bi Petre rekao za KingstonVR sa Hynix cipovima (D43)
I to se jos pokazala solidnom
Pozdrav

Vrh Dno