Šta je novo?

kingston usb 32GB problem

krousnik

Slavan
Učlanjen(a)
12.12.2008
Poena
310
Kupio sam kingston usb 32GB data traveler 101, i nece da se formatira u NTFS, samo fat32 ili exFat, nebitno dali stikliram quick format ili ne izbacuje mi da ne moze da ga formatira. Probao sam i preko cmd i opet nista probao sam i razne programe, jedino je uspela fora convert to ntfs ali opet ne mogu da prebacim na njega fajlove vece od 4GB.
Dali ima neko resenje kako da ga formatiram u NTFS?

probao sam i hp usb i i ovo foru sa youtuba nece, inace koristim windows 7 imam opciju format NTFS ali na kraju gde treba da mi izbaci format complete izbacuje Windows was unable to complete the format.

Takvi problemi se najbolje rešavaju iz nekog Live Linuxa...

probao sam i hp usb i i ovo foru sa youtuba nece, inace koristim windows 7 imam opciju format NTFS ali na kraju gde treba da mi izbaci format complete izbacuje Windows was unable to complete the format.

Moram da ti postavim pitanje: Da li je fleška originalna?
Kada ga formatiraš kao Fat32 koliko podataka možeš da staviš na njega?

Ako je pod garancijom, reklamiraj ga.

Što se tiče Live Linux-a skini Puppy. Ima sve potrebne opcije za format a velik je oko 150 mega a neverovatno je brz čak i kada se bootoje sa CD-a.

Na flasu pise kingstone 32 sada nemam pojma da li je originalan ili ne. Bio je nov upakovan jedino sto nemam garanciju jer sam ga kupio sa limunda.

Jao jao, pa gde se tolika fleška kupuje sa Limunda ??? To ti je nauk za drugi put, ovako krupne i skuplje stvari se tamo nikako ne kupuju, upravo zbog problema koje ti sada imaš.

Šteta, ali izgleda da si prevaren od te osobe koja ti je prodala fleš.

Prevaren nego sta.

Na pakovanju pozadi treba da ima serijski broj.Sa tim brojem možes da proveriš na oficijenom sajtu da li je originalan ili ne.Ako nema ser. broj onda si prevaren sigurno.

Tako je moj drugar kupio 10 256GB kingston fleski za neku sicu. Mislio da preprodaje i zaradi a ono ispala teska prevara. 🙂
Slican slucaj, nista od formata, "uredno" presnimi fajlove manje od 4gb ali im ne mozes pristupiti 🙂

ja sam ga platio 2000 din na kutiji ima neki serijski broj provericu sutra kad stignem kuci, nisam imao pojma da postoje falš fleshevi.

fake-usb-flash-drive.jpg

Iako je na slici usb wifi, biće ti jasno kako je sve počelo.

Ima ima 🙂 Sledeci put pamet u glavu. Prvo proba pa onda kes u ruke.

lepo ti nama ovde ili u temi limundo prevare u bench clubbing-u napisi ime "limundovca" od kog si to uzeo da se jos neko slucajno ne bi za:hump:

Poslednja izmena:
pazi cuo sam se sa njim i on meni kaze: sta kao nisi znao kad si narucio da je fals, ko jos prodaje originale za 2000 din, al nije problem zamenice mi sa drugim falsom koji moze da se formatira u ntfs 🙂

KAO 90-ih kad se gorivo kupovalo na ulici.
sta kao nisi znao da je 10litara u stvari 7, a pola od toga STEP sok od kivija.kad se malo pobunis dobijes isto takvo gorivo,samo sa sokom od pomorandze.
eh,da...ako fles nije preko 4gb,dzaba ti ntfs

reko sam mu da ga napuni do 30gb sa fajlovima vecim od 4gb i na kome uspe operacija taj da mi posalje.

prvo sto sam mu reko je da mi vrati novac,ali nece, samo drugi flesh koji ce kao da da radi... nema mi druge. Jeb*** sad je gotovo.

idi kod njega na vrata sa priruchnim alatom za skidanje guma ( pajserom ) pa ce se sve resiti nekako.

KAO 90-ih kad se gorivo kupovalo na ulici.
sta kao nisi znao da je 10litara u stvari 7, a pola od toga STEP sok od kivija.kad se malo pobunis dobijes isto takvo gorivo,samo sa sokom od pomorandze.

Care, kad se samo setim ovih gluposti :d

Inace se i ja slazem sa ostalima, gledaj izvuci pare nekako, neces dobiti flash od 32gb 100%.

Ne mora da znaci, mozda ce zbog pozitivne ocene da se iscima. Otkad je ovaj svet izgubio poverenje u postene prevarante? 😀

Inace, stvarno mi je zao kada procitam ovakve price. Jadni ljudi koji kupuju na Limundu, to je sve sto mogu da kazem nakon toga sto sam se i sam lose proveo vise puta...

Poslednja izmena:
Ocene nisu nikakvo merilo. Ja sam nedavno tipu dao 2 negativne ocene za 2 aukcije, on meni kulturno dao pozitivne jer su njemu obe negativne obrisane. To što neko ima 500 pozitivnih znači da će mu na zahtev obrisati negativnu ocenu. On ipak pare generiše kroz proviziju koju plaća.

Ja sam moj fles kupio na kupujem prodajem uz prethodnu proveru na licu mesta. A na samom flesu je nalepljena deklaracija ovlascenog uvoznika za Srbiju (Alti). Nikakav problem. Nema garanciju, ali je zato bio u pola cene. Po ceni 16 GB dobio 32 GB 😉

Nazad
Vrh Dno