Imam nokiu 6233 i danas sam uzeo kingston microsd karticu od 2gb, i kada sam je ubacio u telefon sve je u redu, prepoznao je i karticu i kapacitet i to je ok. E sad, kartica u principu radi, ali imam problem sa audio fajlovima, kada sam prebacio sa memorije telefona jednu pesmu u mp3 formatu, kada sam hteo da otvorim fajl, ekran je posto beo i ponovo se vratio pocetni ekran, kao da je izasao iz menija i to, posle nekoliko pokusaja desi se ponekad da izgasi telefon i tako. Posle sam povezao telefon sa racunarom i prebacio nekoliko pesama, situacija je ista sa bilo kojom pesmom. To su sve mp3 fajlovi. Ostale stvari rade, kamerom snimam slike na karticu i ok je sve, tako da mi se cini da su u pitanju samo audio(mp3) fajlovi. Mada je ova jedna pesma koja je bila u memoriji telefona normalno radila pre prebacivanja na karticu.
Posto se ja ne razumem mnogo u sve to, pa rek'o mozda je ovde neko imao neki slican problem, mislim svaka je pomoc dobrodosla, ja sam mislio da idem da vratim karticu, ali rek'o da ne ispadnem glup ili sta vec
. Pa ako neko nesto zna bilo bi super.
Jos jedna stvar, isto se desava kada pokusam da formatiram karticu.
Posto se ja ne razumem mnogo u sve to, pa rek'o mozda je ovde neko imao neki slican problem, mislim svaka je pomoc dobrodosla, ja sam mislio da idem da vratim karticu, ali rek'o da ne ispadnem glup ili sta vec
Jos jedna stvar, isto se desava kada pokusam da formatiram karticu.