Šta je novo?

Kingston ili Kingmax [garancija, split]

LaMar

Slavan
Učlanjen(a)
01.12.2006
Poena
304
Dobra je fora ono sa dozivotnom garancijom :D

jeste dozivotna garancija ili barem dve godine, danas sam isao u MB soft i zamenio neispravni KINGMAX 512MB ddr 400 modul koji se pokvario posle oko dve godine stalnog rada racunara (bez gasenje osim ako nestane struja), jedino treba cuvati racun. Inace drugi modul od 512MB gore pomenutog lepo radi i oba su mi radili u dual channel modu a sada im se zahvaljujem kupovinom jos dva po 1GB. Kontam da ce sva cetri i dalje da rade u dual modu i da cu osetiti razliku kao sto sam osetio kada sam imao samo jedan modul od 512MB (drugi sam izvadio kada se pokvario), sa 512MB mi se kompjuter vukao kao ****

Poslednja izmena od urednika:
Lepo je kad neko ozivi 2 godine staru temu ;(

Ovaj, aaa, zar Optimus Prime nije banovan (ranije bejaše valjda baltazar-nešto)??
PS
Lepo isqustvo sa MB soft :D, mada ne daj bože nikome.

Juce sam se podsetio te cuvene price o ,,optimusu,, :D sve ono bez imalo blama.. ccc

@topic, ako imalo znaci
ja kingstonov value ram od 512MB nisam mogao da nateram da radi kako treba ni na propisanih 200MHz, ako ne olabavim latencije..

Kingston Value RAM je širok pojam, prave se sa svim mogućim čipovima ali u svakom slučaju ti tvoji su za reklamaciju.

To sam odmah pomislio, ali me mrzelo da se cimam, a osim toga, sve dobro radi već par godina.
Mada, garancija je valjda na 5 godina, da isprobamo mi to? :D nešto bi mi dobro legao overklok mašine, počela je da bude spora..

Vrh Dno