Šta je novo?

Kingston HYPER X

DADE je napisao(la):
Pa kako te onda u 3dmarku 2003 gazi ovaj sa jeftinim amd cpu na veoma nizem kloku?! Dal zato sto u novom 3dmarku neradi varanje?!
😀 😀 😀
Molicu bez nervoze:beat:

Pogledaj malo bolje nisi u pravu pogledaj top 10 ,a sto se nervoze tice nemoj da me nerviras jer cu te samljeti sa rezultatom odma u startu pa neces imati volje za o/c😀 😛 😛 😀

Kokos je napisao(la):
Pogledaj malo bolje nisi u pravu pogledaj top 10 ,a sto se nervoze tice nemoj da me nerviras jer cu te samljeti sa rezultatom odma u startu pa neces imati volje za o/c😀 😛 😛 😀

Necu ni da komentarisem onoga sto puno prica a ni nema rezultate na top listi, bolje da nastavi sa trgovinom nego da se ovde pravi faca kako je nesto klokovao. Tesko trgovcu izabrati dobar primerak procesora... pa nas jos tu davi kako je turbo kloker sa memorijom od triput vise eura nego moja i koja mu radi na default koku.....

Deo za KOKOSA:
Pa da poslaces onih 18000 i kusur hiljada sto si nacitovao u 2001 jedinici😀 Zato i necu da idem preko tvog rezultata iako mogu da ga oborim na posten nacin sa 9500pro verovao ti ili ne, a ako te bas interesuje kako pitaj Denisa.,)
A sto ne napravis neku razliku u 2003 kad si tolko brz vec se guras za koji pojen sa amd masinom i jos se radujes sto imas par poena vise...
Morao si od Tekmana i vodeno da pozajmis da bi obisao amd na 2200mhz to je strasno...
Pozdrav:wave;

DADE je napisao(la):
Necu ni da komentarisem onoga sto puno prica a ni nema rezultate na top listi, bolje da nastavi sa trgovinom nego da se ovde pravi faca kako je nesto klokovao. Tesko trgovcu izabrati dobar primerak procesora... pa nas jos tu davi kako je turbo kloker sa memorijom od triput vise eura nego moja i koja mu radi na default koku.....

Deo za KOKOSA:
Pa da poslaces onih 18000 i kusur hiljada sto si nacitovao u 2001 jedinici😀 Zato i necu da idem preko tvog rezultata iako mogu da ga oborim na posten nacin sa 9500pro verovao ti ili ne, a ako te bas interesuje kako pitaj Denisa.,)
A sto ne napravis neku razliku u 2003 kad si tolko brz vec se guras za koji pojen sa amd masinom i jos se radujes sto imas par poena vise...
Morao si od Tekmana i vodeno da pozajmis da bi obisao amd na 2200mhz to je strasno...
😀 😛 😀 Pa vodeno jos nisam ni montiro a za informaciju sad sam ga kupio kao i hyperx pa rezultati ce biti brzo:wave;

Kokos je napisao(la):
😀 😛 😀 Pa vodeno jos nisam ni montiro a za informaciju sad sam ga kupio kao i hyperx pa rezultati ce biti brzo:wave;

Jos kad stigne i HIS😀 ... ala ce ond biti poena, ovaj nas 9500pro je cudo mora cu ga na zid 😀 kao sto bi reko cika Aca:beat: , uspeli smo da mu kloknemo memoriju na 730mhz i kore na 405mhz. Cim ubacimo bolje hladjenje idemo do 450mhz, pa koja nvidia moze tolko da se klokne?cheers

DADE je napisao(la):
uspeli smo da mu kloknemo memoriju na 730mhz i kore na 405mhz. Cim ubacimo bolje hladjenje idemo do 450mhz, pa koja nvidia moze tolko da se klokne?cheers

Svaka cast kako si uspeo hladjenjem ili si dodavao napon na memoriju na grafickoj i jezgru:wave;

DADE je napisao(la):

Sine ,da ti cika simpson kaze neke stvari .

Ja sam svoje rezultate postavio sa R8500LE(bez catalista),sa GF3Ti500 i GF4Ti4200.Takodje ih ima u Sandra mem., a tamo ti je i wcpuid.
Koliko vidim tvoj rez. u 3DMarku je ostvaren u zestokoj konkurenciji😀 😀 :hump: .
A najdrazi mi je ovaj ostvaren sa Samsungom PC2100 o kome mozes samo da sanjas(i to slatko:hump: )

Jel neko probao memoriju na KX-u -- na koliko radi na najostrijim setovanjima????

byMaX je napisao(la):
Jel neko probao memoriju na KX-u -- na koliko radi na najostrijim setovanjima????

KX je obozavalac Corsaira. :d:d

simpson H je napisao(la):
Sine ,da ti cika simpson kaze neke stvari .

Ja sam svoje rezultate postavio sa R8500LE(bez catalista),sa GF3Ti500 i GF4Ti4200.Takodje ih ima u Sandra mem., a tamo ti je i wcpuid.
Koliko vidim tvoj rez. u 3DMarku je ostvaren u zestokoj konkurenciji😀 😀 :hump: .
A najdrazi mi je ovaj ostvaren sa Samsungom PC2100 o kome mozes samo da sanjas(i to slatko:hump: )

Izgleda da ti gledas onaj stari rezultat koji je napravljen na staroj ploci procesoru... pa sa 9500pro imam puno vise poena....

Pa pogledaj u konkurenciji sa 9700pro sta radi moja bedna 9500pro😀
Pa moracu da pozajmim neku od tih kartica samo da pokazem gde ti je mesto😀

DADE je napisao(la):
Izgleda da ti gledas onaj stari rezultat koji je napravljen na staroj ploci procesoru... pa sa 9500pro imam puno vise poena....

Pa pogledaj u konkurenciji sa 9700pro sta radi moja bedna 9500pro😀
Pa moracu da pozajmim neku od tih kartica samo da pokazem gde ti je mesto😀
Pa hajde"STRUCNJAK" nadji negde Ti4200 pa stigni moj rezultat😀 .Samo nemoj da ti karta prodje kao Intel ploca koju si smorio jureci KOKOSA:d :d :d

Pa hajde"STRUCNJAK" nadji negde Ti4200 pa stigni moj rezultat😀 .Samo nemoj da ti karta prodje kao Intel ploca koju si smorio jureci KOKOSA:d :d :d

Neverovatno bas je stigao kod druga jos jedan isti gigabajt pe chipset i pogadjaj i taj isto neradi! Zar je moguce da tako velika firma isporuci tolko neispravnih ploca...🙁
Pa sramota da ja imam oko 17000, a ti sa chitovanjem i tako skupim procesorom nemozes ni 16000 da skupis😀 😀

DADE je napisao(la):
Neverovatno bas je stigao kod druga jos jedan isti gigabajt pe chipset i pogadjaj i taj isto neradi! Zar je moguce da tako velika firma isporuci tolko neispravnih ploca...🙁
Pa sramota da ja imam oko 17000, a ti sa chitovanjem i tako skupim procesorom nemozes ni 16000 da skupis😀 😀

Pa tvoja karta je skuplja od njegove taman koliko njegov cpu od tvog...da ne pominjemo hladjenje...kompleksi su gadna stvar:hump:

student je napisao(la):
Pa tvoja karta je skuplja od njegove taman koliko njegov cpu od tvog...da ne pominjemo hladjenje...kompleksi su gadna stvar:hump:

A jesi li ti cuo za XP podesavanje ili ces se i ti praviti naivan?
(
Application Management manual
Event Log auto
Network Connections manual
Plug and Play auto
print spooler auto
Remote Access Connection Manager manual
RPC auto
RPC Locator auto
telephony manual
Themes auto
Windows audio auto
Windows Installer manual
Windows management instumentation auto
Windows menagement inst..... manual
Workstation auto
)

Vidim da ti matematika neide od ruke, nisi uracunao njegovu tri puta skuplju memoriju, pa i dosta skuplju plocu...😀
Shalu na stranu sit sam ovih praznih i zaljedjivih razgovora, nadjite nekog drugog za prazne price, tolko od mene zbogom...:cuss:

P.S. A i cuo sam da se "neko" jako uznervirao pa nije red da mu kvarim...

A ka
DADE je napisao(la):
(
Event Log auto
Plug and Play auto
print spooler auto
RPC auto
RPC Locator auto
telephony manual
Themes auto
Windows audio auto
Windows Installer manual
Workstation auto
)

Vidim da ti matematika neide od ruke, nisi uracunao njegovu tri puta skuplju memoriju, pa i dosta skuplju plocu...😀
Shalu na stranu sit sam ovih praznih i zaljedjivih razgovora, nadjite nekog drugog za prazne price, tolko od mene zbogom...:cuss:

Evo pocinje ti odbrojavanje ,ostalo ti je jos tri dana fore dok te Bart Simpson uhvati pod svoje😀 😀
A kad te on opere na red dolazi i ovaj mladji😉

DADE je napisao(la):
(
Event Log auto
Plug and Play auto
print spooler auto
RPC auto
RPC Locator auto
telephony manual
Themes auto
Windows audio auto
Windows Installer manual
Workstation auto
)

Pazi ovo ti daje maximum 100-150 poena nista veliko!

Kokos je napisao(la):
Pazi ovo ti daje maximum 100-150 poena nista veliko!

Kad stize HIS? Uzimas dula sis?

P.S.
100 po 100 nakupi se...😀 ma premazani ste svim chiterskim bojama🙂

Originally posted by DADE
(
Event Log auto
Plug and Play auto
print spooler auto
RPC auto
RPC Locator auto
telephony manual
Themes auto
Windows audio auto
Windows Installer manual
Workstation auto
)

Kakve ovo ima veze?!?! To je prvo sta uradim sa XP-om, (naravno, ima jos nepotrebnih servisa koje ubijem odmah po instalaciji), to spada u oblast licne higijene, kao redovno pranje zuba🙂. Ima drugih stvari koje donose malo 3dmark poena, kao sto su LOD, osvezavanje itd. A to sto ih ti ne znas, ne znaci da si posten, vec neuk.

Pa reci posto ti je watercooling sistem. Memorija mu jeste skuplja, ali ko nema para ne treba da se baca u o/c...bar ne u vrhunski.

Pa ti si uglavnom inicijator tih gluposti. Procitaj naziv threada.

Ne znam ni ko je u pitanju ni sta znaci uznervirao...To je neka nova rec.

Pozdrav!

Pa kad je to tako normalna stvar sta nekazete svima da bi bilo ravnopravno...🙁 A da se dobija malo vise ne bi rekao... al nema veze radite sta vam je volja... Ja sam tu samo da razmenjujem iskustva i ako treba nekome da pomognem, a ne ko neki...,)

Prepucavate se ko mala deca... ajde kad se neko kaci zbog neke prepirke, ili neke vece stvari... ali oko toga ko dobija vise u 3DMarku???

byMaX je napisao(la):
Prepucavate se ko mala deca... ajde kad se neko kaci zbog neke prepirke, ili neke vece stvari... ali oko toga ko dobija vise u 3DMarku???

Zato sam se ja Max penzionisao, sad razmisljam gde cu na pecanje. :d:d

O Boze, pa zar je to neka top secret tajna??? Evo DADE, saljem ti spisak servisa koji treba da ostanu...sve ostalo namestis na manual. Ako nemas stampac, ubi i print spooler. Pripazi samo i na neke servise za digitalne kamere, skener itd., ja i to ubijam jel mi ne treba...

Pozdrav!

Event Log auto
Plug and Play auto
print spooler auto
RPC auto
RPC Locator auto
telephony manual
Windows audio auto
Windows Installer manual
Workstation auto

Aca je napisao(la):
Zato sam se ja Max penzionisao, sad razmisljam gde cu na pecanje. :d:d
Ma tebi su i rezultati penzionerski 😀 😀 😀

student je napisao(la):
O Boze, pa zar je to neka top secret tajna??? Evo DADE, saljem ti spisak servisa koji treba da ostanu...sve ostalo namestis na manual. Ako nemas stampac, ubi i print spooler. Pripazi samo i na neke servise za digitalne kamere, skener itd., ja i to ubijam jel mi ne treba...

Pozdrav!

Event Log auto
Plug and Play auto
print spooler auto
RPC auto
RPC Locator auto
telephony manual
Windows audio auto
Windows Installer manual
Workstation auto

Hvala🙂

Ma tebi su i rezultati penzionerski 😀 😀 😀

Jos uvek su solidni, obzirom da su uradjeni pre 4 meseca sa starim XP1600. ,) A i neces me navuci da se vratim. :d:d

Aca je napisao(la):
Jos uvek su solidni, obzirom da su uradjeni pre 4 meseca sa starim XP1600. ,) A i neces me navuci da se vratim. :d:d

Ajde priznaj, u potaji spremas veliki come-back! 😀

XaN je napisao(la):
Pa sa tim 1600+ nebi ni mogao da se vratis 😉😀 😀
Pa ni nema vise taj 1600+
:d

Ma ljudi sve vas on laze..>Video sam ga juce kako ispod jakne,grli svog novog P4 2.66B(naravno u plavo-narandzastom box pakovanju) ... 😀 😀

he....

DADE je napisao(la):

Nije ti valjda krivo sto nemozes nikoga da stignes u poenima pa sada su svi chiteri?
Chituj i ti
vidis da to svi rade... Ako se to moze nazvati chitovanjem.
cheers

Nazad
Vrh Dno