Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
nema podforuma za koji je ova tema prikladna, jer su procene na forumu ZABRANJENE. i da ga koristis za jos nesto osim za svoje potrebe i kada tebi nesto treba, znao bi to.
nema podforuma za koji je ova tema prikladna, jer su procene na forumu ZABRANJENE. i da ga koristis za jos nesto osim za svoje potrebe i kada tebi nesto treba, znao bi to.
ok hvala na informaciji, raspitacu se na drugom mestu, a ovaj post administratori mogu da izbrisu. izvinjavam se clanovima bencha.
S obzirom da mi je dosadasnja konfiguracija ispunjavala sve potrebe do dana danasnjeg nisam se preterano bavio informacijama o hardveru godinama.
Sada imam potrebu za novim saznanjima iz sveta kompijuterskog hardvera s obzirom da mi treba nova makina. pa sam se malo aktivirao, sto smatram da je normalno. I ne vidim svrhu tvoje ironije i neprijatnosti o tome da koristim ovaj forum samo za moje potrebe, a zahvaljujem na skretanju paznje i opominjanje sta je zabranjeno, bolje ti nego admin. i stavio sam jedan ifo post tako da nije samo za moje potrebe vec sam podelio jedno saznanje, ako te zanima post je u rubrici cooleri fanovi.