Šta je novo?

Kingston Hyper-X BH5

orckristeg

Čuven
Učlanjen(a)
11.09.2005
Poena
675
Koliko mogu da ocekujem od ove memorije na konfiguraciji iz potpisa - znam da ne mogu da ocekujem da ide sinhrono sa CPU-om na 300MHz, ali jel moguce da je teram u odnosu 200:166 sa FSB-om - znaci na nekih 250mhz?

Cuo sam da BH5 voli napon :d - dokle da joj ga dam? :d (moze do 3.2V Vdimm)

Ako moze do 3.2 onda stavi 3.2

ako stavis ventilator preko da malo duva po njoj mozes i preko do jedno 3.4-3.5 a to je vec gornja granica za bh5

Stavljeno 3. i test S&M je izvrten i onako solidno se zagrejala pa sam stavio neki blower cisto da pirka i posle je sve bilo ok 😀
A i test je prosao super ali kad sam pipao hladjnjake podsetilo mi je na vreme pasivnih fx5200 pa sam bio u fazonu da stavim nesto da cirkulise cisto radi reda.
Hvala vam na savetu ljudi, ako bude bilo potrebe obraticu se opet 🙂
Pozdrav

i obrati paznju da dizes malko i napon CPU kad dizes toliko puno napon memare,da se ne bi desilo nesto lose sa CPU....ako se dobro secam,neko je nesto slicmo spomenuo

Pa sta znam sve je za sad ok a i cpu je pod garancijom 😀 salim se videcu mada...
Hvala u svakom slucaju za savet 😉
Poz

Vdd/2 mora da bude < od Vcore :
ako je vdd=3v, onda Vcore ne sme da bude manji od 1.51v, na primer...
desavali su se slucajevi crkavanja procesora, citao sam o tome negde na netu, al' i to vrlo retko...nemam link o tome...
...tako nesto...

Vdd/2 mora da bude < od Vcore :
ako je vdd=3v, onda Vcore ne sme da bude manji od 1.51v, na primer...
desavali su se slucajevi crkavanja procesora, citao sam o tome negde na netu, al' i to vrlo retko...nemam link o tome...
...tako nesto...

Meni je memorija bila na 3.2V a proc na 1.425V :trust:...
Ziveh na ivici 😀

nemojte da uzimate zdravo-za-gotovo ovo sto sam napisao. ne znam da li je tako. rekao sam samo da sam na nekom stranom forumu citao o tome.
veliko mi je smaranje da sad trazim gde je to...

Au meni je semrponce na default voltazi 😀
Znaci zaebano. Videcu sta da radim po tom pitanju. Hvala za upozorenje.

Default nikako samo malo ga digni i ne bi trebalo da bude problema.

ake se dobro secam,tada se desava da crkne mem kontroler u CPU

neke diode kroz koje ide struja za mem kontroler (?)

ps.
ajd', potrazicu, ali ce da potraje...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno