Šta je novo?

Kingston DT310 256gb USB FLASH

prince85

Slavan
Učlanjen(a)
03.11.2007
Poena
310
Dobio sam spomenuti usb flash pre dve godine,ali sam sada resio da pisem o problemu koji imam kako bih mozda uspeo da ga resim.Od samog pocetka usb prijavljuje da ima u sebi 256gb memorije,tako ga i windows poznaje,ali sta god da usnimim na njega kasnije nece da se reprodukuje.Ili se desava ako usnimim film,da pusti samo nekoliko minuta filma,ili ako je jos veci file nece ni da pokrene.Jedino sta pusta bez problema su slike ili neki filovi manjeg kapaciteta.Da napomenem da je usb dobijem iz Kanade......Ne bih da idem vise u sirinu,da ne ispadne da sam napisao puno,ali ustvari nista :)...Tako da,molio bih,ako se neko razume ili ako neko zna neki dobar servis za usb memorije neka napise nesto sta god moze biti od pomoci.Hvala

To je fake usb memorija. Prijavljuje lazan kapacitet. Pusti neki program za testiranje usb flash memorije, poput H2testw. I recice ti koliki je pravi kapacitet te memorije.

Poslednja izmena:
I da jeste, ne bi ni mogao da prebaci fajlove veće od 4GB, tako da nije do toga, već klasična fejkara.
2 prince85: nema tu popravke, skini taj program koji je pomenut pa vidi koliki je pravi kapacitet.

Kad je formatiran u Fat32 možeš snimiti veći fajl ali je samo prvih 4gb čitljivo, što ume da zbuni kad aplikacija ne vidi kraj fajla.

Čisto informativno pišem, 99% je fejk fleš. Bilo toga po ebayu na svakom koraku.

Citao sam o tome da ima tih fake kinestik po ebay-u.Da su kao velikog kapaciteta,ali su u stvari dosta manjeg.I bio bih zadovoljan da izvucem koliko je god moguce,samo da radi...Pokusacu u tom H2testw programu da vidim sta ce da prijavi.....Sto se formatiranja tice,jedino hoce da se formatira u exFat,nikako drugacije

opa kineski sindrom :)
to je fora sa prelemljenim chipom na koga komp chita podatke o fles memoriji. samo promene chip i cepaj. ima google gigabajta (;
taj koji ti je poslao zna foru. sad ti njemu vrati da reklamira.

Ma kakvo prelemljivanje chipa. Samo preprogramiran kontroler i stavis koliko ti volja. :)

ma sve jedno, nek vrati rodjaku sa pricom nesto zeza a znam da je kostao dosta pa posto si ga ti kupio, ostvari garanciju :)

256 giga fleska, kupljena pre dve godine... ajooooj, koliko li je to kostalo tada... :d:d:d

fake... ja sam jednog fake usb flash kupio ovde na forumu.... uradio me ... al neka

Al' sexy je pakovanje, moras da priznas... vredi pazariti :D:D:D

P.S. Sad mu gledam slike... bre, pa on na tih "800 giga" ima gubitak od samo 2GB (798 prijavljuje Win)... a tol'ko imam i ja za ovu moju "mucenu" flesku od samo 32GB! :D
Bolje kupiti to njegovo, definitivno bolje... dosta vise iskoristivog prostora :d

2 godine si koristio taj flash i nije ti smetalo i sad se setis da pitas da li to moze da se popravi???
Svasta!

^jeste, naravno:)
imam i ja na mojoj od 32 gubitak od 2 i nesto giga...
a ovo njegovo je zmaj... stvarno... i to za dzaba novce... jos je u metalnom kucistu, a ne k'o ovi nasi plastikaneri...
Pricaj u svoje ime, moj je punokrvni "gumenjak" - nema tamo ni jednog jedinog plasticnog dela :p
btw, mislim da mu je na tih 2giga mbr, inace bi i to bilo uracunato:D
Ma jok, nema tamo MBR-a, to fabricki namerno tako nastelovano :d

Nazad
Vrh Dno