Šta je novo?

Kingston Data Travaler 3.0 problem!

Bezolovni

Cenjen
Učlanjen(a)
24.06.2011
Poena
170
Na pomenuti fleš sam stavio Mountain Lion 10.8.5 i uz pomoć programa 'Win32DiskManager' prebacio .raw fajl (U tom formatu mi je sistem). Boot-ovao sam sistem, instaliral i sada kada sam ubacio fleš za 'normalnu' potrebu ne prikazuje mi se u MyComputer... Fleš vidim u Device Manageru i izađe mi notifikacija za Safely Remove Hardwer, ali kad tu kliknem nema ga u listi. Takođe ga i iz Biosa vidim, samo nikako ne mogu da mu pristupim(da obrišem sistem i koristim ga dalje za upotrebu)

Ne verujem da sam pokvario fleš, ali ovo mi se prvi put dešava...

Edit: Fleš je 16gb.

Poslednja izmena:
Moras da ga formatiras u FAT32/NTFS iz Mountain Liona jer si pisanjem .raw fajla promenio i File System flasha u HFS a Windows ovaj File System ne prepoznaje.

Edit: Mozes iz nekog Linuxa, npr Ubuntu to moze da uradi...

Poslednja izmena:
Moras da ga formatiras u FAT32/NTFS iz Mountain Liona jer si pisanjem .raw fajla promenio i File System flasha u HFS a Windows ovaj File System ne prepoznaje.

Edit: Mozes iz nekog Linuxa, npr Ubuntu to moze da uradi...

Nikako ne mogu iz Windowsa? Sa Lionom imam problema kod grafike, podigao se ali sve mi je nešto mutno, ne vidim ništa... Imam Ubuntu, instalira ću Ubuntu pa ću da sredim. Hvala 🙂

Шта каже Disk management? Ако већ већ користиш windows ...

Шта каже Disk management? Ако већ већ користиш windows ...

Nisam kući pa ne mogu da vidim... Sutra ću da pogledam pa da ti javim, ako mi ne pomogne ovaj program iz posta iznad. Ne diže mi se Ubuntu samo zbog ovoga, ali ako bude morala šta da radim...

Nazad
Vrh Dno