Šta je novo?

Kingston 8GB CRKO???

sta ako nece ??? posto kazu da roba koja kosta 15e ne podlijeze garanciji?

Nista onda vec njaci kad te prave na magarca :d. Suludo jeste da tuzis za 15€ ali zato postoji inspekcija pa ce oni za tih 15€ sto se prave pametni da plate za koju nulu vise kaznu kad pocnu da im talaskaju po papirima. A to da li je nesto 1, 5 ili 15€ nema blage veze sa cenom nego sa garancijom koju je propisao sam proizvodjac.

U ovom slucaju Kingston daje "carobnih" 5 godina za nju...
http://www.kingston.com/company/warranty.asp

Five-Year Warranty:
The following Kingston products are covered by this warranty for a period of five years from the date of original retail purchase: PC Card Readers and USB DataTraveler® drives.

Poslednja izmena:
Garancija je garancija i moraju zameniti ako crkne tu nema vrdanja.

hehe mozda u Srbiji ali u RS je malo drugacije , :D

salu na stranu , nisam uzeo direktno u prodavnici vec preko firme , od distributera koji i nije u mom gradu , tako da njih ganjam i zamlacujem se za sicu , stvarno nemam zivaca ni vremena , vjeruj mi oni su na gubitku posto tamo vise nista necu uzeti (pazario sam masala) a i siri krug ljudi koje znam i sa kojima radim :D

Sledeci put kad kupujes izbegavaj kingston uzmi neki Transcend JetFlash malo skuplji a mnogo bolji i brzi.

ja uzeo crni data traveler od 16GB, za male pare. neće ništa preko 4GB da prebaci iako je u delovima od 45MB(rar). jel možda zato što sam selektovao folder a ne pojedinačne fajlove. znam da fat32 ne podržava veće fajlove od 4GB, a kad sam prebacio na ntfs isto nije htelo.
u čemu je fora (osim toga što je kingston krsh)?

Gde si kupio reklamiraj i uzmi neki Transend od 8GB ili 16GB skuplji su ali su mnogo bolji i brzi.

Na pocetku nisam imao poverenja u transcend,ali ispalo je sasvim uprotno...
svi njihovi proizvodi koje sam koristio bili su odlicnog kvaliteta:type: i sto je najvaznije nisu se kvarili:banana:

Ja imam vise nego pozitivno iskustvo sa modelom od 4GB (ona na "izvlacenje" kako neko rece).

cak, sestra ga sutnula i odvalila kontakte gde je otpao USB konektor. Posto zbog debelog kontakta lemilice nisam mogao sam da odradim, odneo sam ga u neku masinsku firmu i zalemili su ga be ikakvih problema za 5 min.

Evo ga i dan danas radi kako treba.

Mada, za sve bitne podatke tu je provereni i sigurni Corsair Voyager GT 2GB koji je i dalje bez ikakvog premca, a koliko vidim i dalje drzi astronmsku cenu.

...
Mada, za sve bitne podatke tu je provereni i sigurni Corsair Voyager GT 2GB koji je i dalje bez ikakvog premca, a koliko vidim i dalje drzi astronmsku cenu.

Potpisujem! Meni Corsair (Voyager GT od 8GB) i dan danas radi bezprekorno. A sto se cene tice... pa ne kaze dzabe nas narod "koliko para - toliko muzike" :d

Poslednja izmena:
Kingston 4 gb kupljen odavno
Svaki dan koristim bukvalno (preko njega slusam muziku u kolima , na faxu prebacujem sta mi treba , sa laptopa na komp prebacujem kad ne radi mreza , myziku na drugovom splavu kad god smo tamo slusamo preko tog usba ) i dalje radi kao i kad sam ga kupio.
Tako da mozda ste vi imali losa iskustva ali nemojte generalizovati meni kingston 4gb radi perfektno.

Imam i ja Kingstona od 8GB i na nekim kompjuterima radi, na nekim kopira uzasno sporo (200b/s) ili uopste.

Ima li mu leka. Da li bi mi prihvatili reklamaciju da zamenim za neki drugi?

A na tim drugim kompjuterima ostale memorija rade ok ?

Pa onda reklamiraj .

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno