Šta je novo?

kingston 512mb

staxm

Čuven
Učlanjen(a)
15.09.2003
Poena
619
imam 512mb kingston...oznaka na nalepnici je kvr333x64c25/512 i na cipovima pise isto da je proizvodjac kingston
hteo sam da kupis jos jednu istu takvu i nasao sam jedan modul memorije sa istom nalepnicom ali na cipovima ne pise da su kingstonovi...mislim...dali je to original memorija ili ima tu neka mozda fora?

Pogledaj u razdradjivanje novog cup-a?? bas se sad tu prica o tome.

Sta pise?

malo sam se ukljucio u pretragu i ukapirao sam da kingston pakuje i sa cipovima drugih proizvodjaca

kada sam pitao lika koji je prodaje da mi kaze oznake na cipovima "rekao je da su neke nebuloze bez ikakvog imena"

e sada mozda mogu da budu ovi iz attachment-a

i da najima pise bas ovo "V58C2256804SAT6"

pitacu ga sutra,ali koliko vidim nije tu nikakva prevara u pitanju

nego neverovatno da proizvod zastite samo sa nalepnicom da je to kingston memorija

Najverovatnije nije prevara ali ko ce ga znati...
Znam da stavljaju samo nalepnicu na kojoj pise Kingston i to samo po sebi,jeste za zabrinjavanje
Ajd...

Verovatno Kingston kupuje čipove drugih proizvođaća. Ja ima dva modula po 256MB, na jednom piše Kingston, a na drugom Winbond. U Sandri imaju isti ID sa Kingston nazivom.

srdjan_r je napisao(la):
Verovatno Kingston kupuje čipove drugih proizvođaća. Ja ima dva modula po 256MB, na jednom piše Kingston, a na drugom Winbond. U Sandri imaju isti ID sa Kingston nazivom.

Jeste,nije to nista cudno jer to Kingston radi...Ali ja sam video module sa Samsung-ovom memorijom pa mi je to bilo cudno.Anyway,poslao sam Kingstonu pitanje u vezi toga pa ako odgovore napisacu da i ostali znaju
Pozdrav!
:wave;

srdjan_r je napisao(la):
U Sandri imaju isti ID sa Kingston nazivom.

nisam bas siguran,da li sto nisam dobro video ili ne znam gde da pogledam,ali u sandri nisam video ime za brand ovih 512mb koje su mi trenutno ubodene iako imam nalepnice i na cipovima pise su kingstonovi.jel treba da napise uvek?

npetar je napisao(la):
...

Jeste,nije to nista cudno jer to Kingston radi...Ali ja sam video module sa Samsung-ovom memorijom pa mi je to bilo cudno.Anyway,poslao sam Kingstonu pitanje u vezi toga pa ako odgovore napisacu da i ostali znaju
Pozdrav!
:wave;

Ja sam neko vreme imao takav modul. Sećam se da je bio od isto 0d 256mb, dvostran. Baš sam se čudio takvom Kingston/Samsung modulu. :mrgreen: Međutim, čini mi se da je radio nešto sporije od Winbond varijante.

staxm je napisao(la):
...

nisam bas siguran,da li sto nisam dobro video ili ne znam gde da pogledam,ali u sandri nisam video ime za brand ovih 512mb koje su mi trenutno ubodene iako imam nalepnice i na cipovima pise su kingstonovi.jel treba da napise uvek?

Pa otvosiš sistem information u Sandri, ako se nevaram, ili pusti memory bench i na kraju među rezultatima ćeš dobiti i taj string zajedno sa setovanjima.

A kakav je odnos Kingston vs. Kingmax?! Ista firma - dve fabrike (zemlje) ili nemaju veze jedan sa drugim? :?

uzeo sam i ovaj drugi modul od 512mb sa oznakama
"V58C2256804SAT6"

ali ja i dalje ni za jednu niti drugu memorju u sandri ne dobijam ime kingstona

staxm je napisao(la):
uzeo sam i ovaj drugi modul od 512mb sa oznakama
"V58C2256804SAT6"

ali ja i dalje ni za jednu niti drugu memorju u sandri ne dobijam ime kingstona

Postoji li neki drugi program za ID memorije?

Bane-Nis je napisao(la):
A kakav je odnos Kingston vs. Kingmax?! Ista firma - dve fabrike (zemlje) ili nemaju veze jedan sa drugim? :?
Nemaju veze jedan sa drugim...

Bane-Nis je napisao(la):

E podseti me na Kingmax PC150 koji sam imao a sada stoji u ćaletovoj mašini. Kakva je to bila mem u ono vreme kad se kod nas valjao samo krsh

Nazad
Vrh Dno