- Učlanjen(a)
- 19.10.2007
- Poena
- 229
dakle, danas sam se zgran'o kad sam ga video na pijaci u Shenzhenu -
na veliku zalost, nema bolja slika, pokusacu da napravim sam jednu, jer je upravo caka u ovom tabletu sto se ja bez zezanja kunem da je izrada i casing bolji od svega sto sam video do sad, racunajuci i iPad1.
e sad, pitaj boga kako - Malata Zpad T8 u sebi ima - Tegra fucin 2!
tablet izmedju ostalog ima kapacitativni digitajzer, IPS panel, uostalom, evo full specs:
* Operating System: Android 2.2,in future can update to 3.0
* Touch-screen: 9.7 inches 4:3 1024*768 Capacitive IPS Multitouch
* CPU Type: NVIDIA Tegra 2 T20 Dual ARM Cortex-A9
* CPU Frequency: 2 x 1 GHz
* RAM: 1GB DDR2
* Storage: 16GB iNand and SD card 32GB max
* Camera: 1.3 megapixels
* Video HD Support: Full HD 1080p
* Internet Connections: Wifi (802.11 b/g/n),
* 3G: WCDMA
* I/O Ports: Headphone jack 3,5mm, DC-IN, 2*1W Speaker, Dock output, Microphone Input, SIM CARD
* USB: 2*USB 2.0 and Mini USB
* Battery Capacity: 3500mAh/7.4V Li-polymer
* Battery Life: about 10 hours
* Language: English/Chinese
* Accessories: AC adapter, Users manual
* Dimension: 249.7*191.7*14.5mm
* Weight: 750g
* GPS:no
* Others: G-Sensor
po onome sto procitah, on je bukvalno pravljen iskljucivo za Honeycomb, izbacili su ga sa froyo-om, samo zbog ovih sajmova kineskih, gde je pretstavljen. upgrade ready je, cak su se i potrudili da te obaveste za to, dok ga palis (pojavi se koshnica, i kratak info o update-u)
znaci, bez komentara, ovi nisu normalni, Malata. tablet je zver, materijal od kojih je pravljen je savrsen, zadnji deo je onako gumiran, ali ne nalik na ostale stvari koje sam do sad vidjao, cudno nesto, a slika na ekranu je nesto sasvim posebno. bolja nego na iPad-u, po mom mishljenju.
cena ovde na jacpi elektronike je - 450 evra. nazalost, necu ga kupiti, niti ga bilo kome donositi, ali gledajuci ostale Tegra2 tablete i ocekivane cene - ovaj je apsolutni win.

na veliku zalost, nema bolja slika, pokusacu da napravim sam jednu, jer je upravo caka u ovom tabletu sto se ja bez zezanja kunem da je izrada i casing bolji od svega sto sam video do sad, racunajuci i iPad1.
e sad, pitaj boga kako - Malata Zpad T8 u sebi ima - Tegra fucin 2!
tablet izmedju ostalog ima kapacitativni digitajzer, IPS panel, uostalom, evo full specs:
* Operating System: Android 2.2,in future can update to 3.0
* Touch-screen: 9.7 inches 4:3 1024*768 Capacitive IPS Multitouch
* CPU Type: NVIDIA Tegra 2 T20 Dual ARM Cortex-A9
* CPU Frequency: 2 x 1 GHz
* RAM: 1GB DDR2
* Storage: 16GB iNand and SD card 32GB max
* Camera: 1.3 megapixels
* Video HD Support: Full HD 1080p
* Internet Connections: Wifi (802.11 b/g/n),
* 3G: WCDMA
* I/O Ports: Headphone jack 3,5mm, DC-IN, 2*1W Speaker, Dock output, Microphone Input, SIM CARD
* USB: 2*USB 2.0 and Mini USB
* Battery Capacity: 3500mAh/7.4V Li-polymer
* Battery Life: about 10 hours
* Language: English/Chinese
* Accessories: AC adapter, Users manual
* Dimension: 249.7*191.7*14.5mm
* Weight: 750g
* GPS:no
* Others: G-Sensor
po onome sto procitah, on je bukvalno pravljen iskljucivo za Honeycomb, izbacili su ga sa froyo-om, samo zbog ovih sajmova kineskih, gde je pretstavljen. upgrade ready je, cak su se i potrudili da te obaveste za to, dok ga palis (pojavi se koshnica, i kratak info o update-u)
znaci, bez komentara, ovi nisu normalni, Malata. tablet je zver, materijal od kojih je pravljen je savrsen, zadnji deo je onako gumiran, ali ne nalik na ostale stvari koje sam do sad vidjao, cudno nesto, a slika na ekranu je nesto sasvim posebno. bolja nego na iPad-u, po mom mishljenju.
cena ovde na jacpi elektronike je - 450 evra. nazalost, necu ga kupiti, niti ga bilo kome donositi, ali gledajuci ostale Tegra2 tablete i ocekivane cene - ovaj je apsolutni win.