Šta je novo?

Kinez review

jel' video neko kod nas nekog od kineza sa androidom?

Da potvrđujem zaboravio sam da imam u porodici i taj model samo Pro varijantu...nikako nije ni prići ostalima...

Pa sad... po mom iskustvu ni drugi ne prednjace. Manje bugovit softver, ali znacajno, znacajno losija izrada. Jednostavno, nisam nasao neku zlatnu sredinu, bar ne u toj "klasi" telefona.

Jednostavno, ja to posmatram ovako. Ima mesta za dve kartice, radi SMS i ima neki WiFi. Iskreno, za druge stvari ih nikako ne bih koristio, pre svega zbog nepouzdanosti (planer, budilnik, neke beleske i slicno).

:) Eto ja koristim te ostale opcije i rade sjajno...

Pa sad... po mom iskustvu ni drugi ne prednjace. Manje bugovit softver, ali znacajno, znacajno losija izrada. Jednostavno, nisam nasao neku zlatnu sredinu, bar ne u toj "klasi" telefona.

Pa vidi, ne slažem se u potpunosti.
Izrada jeste lošija od originala, ali je zato cena višestruko manja. Uporedi tu kopiju koju imaš sa nekom nokiom u istom cenovnom rangu, naravno ne poredjenje funcija, operativnih sistema, već samo poredjenje izrade...videćeš da ne štrče baš mnogo :D

^^Nisam tog iskustva... Pogotovo sto imam telefon tek malo skuplji od 100 evra.

Ja stvarno ne znam šta da kažem...nokiju koristim kao marku koja mi najviše odgovara po kvalitetu i softveru.Eto prešao sam iz finansijskih i principijalnih razloga na kineza...i stvarno ali stvarno mogu da kažem da je kvalitet izrade sasvim zadovoljavajuć.Koristim kopiju N97 mini i baš ću otići da pogledam original i da upredim.Moj telefon niti krcka,niti koči,softver radi naj normalnije,hardver ja sasvim ok...tastatura ne krcka niti se slajder pomera kako ne treba....

Jeste li uspeli da gledate youtube preko wifi? Meni to nece:trust:

Vrh Dno