Šta je novo?

Kineski iPhone i WSOD

• Začetnik teme Začetnik teme Bishop
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bishop

Slavan
Učlanjen(a)
11.07.2007
Poena
350
Drugar ima neku kopiju iphona (kinez) sa WiFi, TV, DualSim i kako to već sve ide kod kineza 😀

Desio mu se WSOD. E sad guglao sam i video da se taj problem pojavljuje i kod pravog iPhone-a. Rešenje kod iPhona je veoma jednostavno, medjutim na ovom kinezeru neće tako da se resetuje.

U nekom servisu su mu rekli da je crkao display i da treba zamena (35€), e sad, ja mislim da *****ju i da će ga oni samo resetovati pošto ekran radi normalno, može da bira brojeve i slično (naravno kucka napamet) samo što uvek svetli belo😛

Zna li neko način na koji da pokušamo da ga reboot-ujemo?

Pozdrav:wave:

"To" nije ni priblizno pravom iPhone-u, tako da ni resenja nisu ni priblizno ista. Verovatno su ti serviseri u pravu i da treba da se zameni ekran.

Inace, ekran ne "radi normalno", vec touchscreen radi normalno, sto nije nista cudno.

Poslednja izmena:
"To" nije ni priblizno pravom iPhone-u

Ajde:zgran:

Sad si mi oči otvorio. Pa to svi znaju. Naravno da nije ni približno iPhone-u.
Ali sam siguran da je rešenje vrlo slično, potrebno je uraditi master reboot, problem je samo što ne mogu da nadjem kako.

Tako da bih zamolio sve da se uzdrže od suvišnih komentara i pronalaženja rupa na saksiji.
Ako neko zna rešenje neka javi, ako ne ajde da ne punimo temu bezveznim postovima.

Pozzz:wave:

Haha, logički fail.
Znam da telefoni nisu ni slični, ali očekujem da će rešenje problema biti isto 😀

Znas da to i nije ni slicno iPhone-u, a siguran si da je resenje isto kao na iPhone-u. Po kojoj si to logici povezao? Ti telefoni su krshevi i to uopste nije ni prvi ni poslednji slucaj da ekran sam od sebe strada. A trazio si resenje i ja sam ti ga dao. A to sto je tebi nepovoljno nije razlog da me otkacis kao stetnog kao da sam te opsovao. Moj komentar nije suvisan kakvim ga ti predstavljas.

Edit:
Ivanhoe je vec odgovorio dok sam kucao...

Haha, logički fail.
Znam da telefoni nisu ni slični, ali očekujem da će rešenje problema biti isto 😀

+1

Poslednja izmena:
Ajde pre ismevanja još jednom pročitajte moj post!

Gde sam to rekao da sam siguran da je rešenje ISTO???

Rekao sam vrlo slično, a tu pretpostavku zasnivam isključivo na nagadjanju. Ako znaš neke agrumente pomoću kojih ćeš mi objasniti zašto grešim uvažiću tvoj post.

I ti se opet ponavljaš, pa naravno da su krševi, ne bi koštali oko 100€ da su dobri.

Nazad
Vrh Dno