Šta je novo?

Kineske replike?

pozdrav svima...vidim da replika ima sve vise, pogotovo za galaxy s4 i da sve vise lice na original kako po izgledu tako i po funkcijama...no mene konkretno zanima sta mislite o ovome http://www.kupujemprodajem.com/Htc-One-X-AKCIJA--6796483-oglas.htm#photoBig ...da napomenem da nisam od onih koji bi kupili ovako nesto da bi neko video kako ja imam htc one x, galaxy s4 ili neki drugi telefon od par stotina eura...jednostavno razmisljam zbog toga sto ako stvarno ima quad core na 1.5 gh, hd ekran i ostalo iz opisa mozda vredi te pare pa ma kako se on zvao i cija replika bio...sad, dali vredi rizikovati sa ovim ili uzeti recimo galaxy s (i9000) polovan za iste pare

Poslednja izmena:
Ako si generalno srecne ruke u zivotu, onda mozes da rizikujes. Ako te stalno biju neki maleri, onda ni u ludilu.

Za mene kupovina replike znaci biti prevaren. To je za dzibere koji bi hteli da se hvale kako imaju vrhunski telefon, a zele da plate manje. U fazonu, nije bitno kako radi, samo da ribe vide sgs4 na stolu na splavu. I onda uzmu neupotrebljiv telefon.

Ima i pravih telefona koji rade ono sto treba. evo recimo, ja sam bas gledao za sestru da uzmem thl w100 sa pande posto je na malom popustu. ispadne 120e ako se salje preko singapura (117e telefon i 3e slanje). samo ima malo slabiji ekran, ali to opravdava cenom. vecina korisnika to nece ni primetiti.

Haha bio je takav oglas pre par stranica samo nije bio htc one x(i nisam siguran tacno dal je bilo u ovoj temi) lik je isto rekao da SGX531 sve vrti, svaki komentar je suvisan ahah :d

Haha bio je takav oglas pre par stranica samo nije bio htc one x(i nisam siguran tacno dal je bilo u ovoj temi) lik je isto rekao da SGX531 sve vrti, svaki komentar je suvisan ahah :d

pa jel to znaci da ovo sa antutu system info nije tacno tj da nema taj hardver koji pise ili sta?

to znači da je ta grafika sgx531 trenutno jedna od najslabijih na tržištu (ako ne i najslabija, ne znam ima li još telefona sa sgx530 i adreno200 koje su slabije)

Samo jedno ću reći sačuvaj me bože ne želim ni u izlogu da ih vidim .

pa jel to znaci da ovo sa antutu system info nije tacno tj da nema taj hardver koji pise ili sta?

Upravo tako,ništa od navedenog nije tacno,već je u samom bild propu zapisan izmišljen hardver,a antutu i svi ostali benchmark programi to čitaju.
Ove replike one x imaju mtk 6575 i nisu nikad ni čuli za 1.5ghz.Rade na 1 ghz,512mb rama od čega bar 1/3 ide za gpu, i antutu im daje oko 3500 pjena.
Ista prica je sa svim ostalim replikama s4 samo sto one imaju mtk6589 sa 1gb rama i manje,ali su im slabiji ekrani.
U suštini ako naidjes na solidnu kopiju s4 to bi moglo da prodje,ali sta to vredi kad je l9 160€ pa ta kuoovina nikako ne pije vidu.

definitivno ne uzimam nikakvu repliku...samo me informativno zanima jedna stvar u vezi replika a to je vezano za apdejt...jel je moguce njima apdejtovati softver, tj dali imaju neke veze sa recimo novijim zvanicnim verzijama androida koje izlaze ili sa druge strane dali moze da se rutuju i da se stavi custom rom koji je predvidjen za original...mozda glupo pitanje ali slabo sam upucen u te stvari :)

Poslednja izmena:
jeste glupo.. :) i naravno da nista od toga sto si naveo ne moze da se odradi

Nazad
Vrh Dno