BuNnY_nIsH
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.10.2005
- Poena
- 320
Pozdrav ljudi, pomoc ako neko ima iskustva sa Android navigacijama. Kupio sam malo skuplju varijantu sa aliexpresa (oko 250e sa carinom) ali sa dobrim performansama, Android 13 za passata cc (ispod je slika konkretne). Stvarno moram da kazem da je sve radilo extra i brzo i lepo. Neki djavo me naterao da odradim restore factory settings pa sam bio sve zivo pogubio od onih komandi na volanu, kontrolu klime, rikverc senzora itd...Nekako sam uspeo da popravim to ali mi oni tasteri na samoj navigaciji nisu nikada proradili. Odmah da kazem da sam probao sve one varijante sa study keys, i sa menjanjem canbus-a u facory settings i sve opcije koje google i chat GPT mogu da ponude, ulazio u developer mode i nista. Pomirio sam se sa time da to nece da proradi nikad i sada stizemo do mog "pred nervni slom stanja". Ideja je da instaliram neku app koja ima te nav.tastere onako floating da mogu da ih postavim bilo gde na ekranu, taman mi je i onaj back taster daleko gore desno, medjutim Instalirao sam jedno 10ak razlicitih aplikacija koji ekstra rade i zavrsavaju posao, cak sam neke i kupio ono pro verzije...ALI ni jedna od njih kada ugasim kola pa udjem posle sat-dva vise ne radi, tj nece da se pokrene. Vrti me u krug, tipa odobri permisije, idi u settings i opet me vraca i nikako da se pokrene. Kada resetujem nav onda se aktivira. Druge neke app i launcheri rade dobro, aktiviraju se lepo ne brljaju ali ove sitne app NIKAKO. Bukvalno mi treba samo jedan floating back taster da resim problem ali nema boga da proradi. Mucim se nedelju dana sa ovim i totalno sam bez ideje vise sta da radim. Dolazim na ideju da prodam navigaciju koliko sam ocajan, a svasta sam probao...
Da li MOLIM VAS neko ima ideju da li mogu nesto da uradim da te aplikacije prorade ili da osposobim one tastere sa strane??? Da li mozda ima nekog resenja kablom da povezem pa preko kompa nekako da se udje u vise opcija?
Takodje ako neko to dobro radi od servisa ili ovako privatno, hocu i da platim da sve proradi.
Hvala unapred ljudi!
Da li MOLIM VAS neko ima ideju da li mogu nesto da uradim da te aplikacije prorade ili da osposobim one tastere sa strane??? Da li mozda ima nekog resenja kablom da povezem pa preko kompa nekako da se udje u vise opcija?
Takodje ako neko to dobro radi od servisa ili ovako privatno, hocu i da platim da sve proradi.
Hvala unapred ljudi!