Šta je novo?

Kinect ili . . .

POSSESSED

Čuven
Učlanjen(a)
20.04.2002
Poena
620
Znaci, prvenstveno me zanima(zbog dece, a i mene malo), da kazem igranje fizicki aktivnih igrica, odnosno ili Xbox + kinect ili Sony PS3 + Move.Pa, me stoga zanimaju prevenstveno iskustva sa doticnim kombinacijama, sta je bolje, sta vernije oponasa pokrete u prostoru ? Cini mi se da bolje radi kinect, ali me interesuje jel ima dovoljno igrica koje ga podrzavaju ? I nema potrebe za prevelikim hardverskim uporedjivanjem doticnih konzola i njihovih cena.

Fala.

Kinekt bez razmisljanja!!! Znaci toliko je extra sprava da sam razmisljam da pazarim! Igrao sam neke platforme i sportove i bukvalno sam dobio upali misica od udaranja i skokova (boxx mi posebno dosao glave)!! Znaci ne verujem koliko je genijalno sve odradjeno...a da ne pricam o svim onim slikama koje napravi pa gledas na kraju svake partije :D

Jednostavno kinekt je po meni igranje kroz vezbu i trening i to je ono za cim mogu da zalim sto nisam imao u mladosti jer sam previse vremena provodio za kompjuterom!

Ako je namenjeno deci, Kinect.
Mada i ako nije, Kinect :).

Ako hoćeš da ti deca budu u kondiciji, Kinect je prava stvar. Ja sam posle 15 minuta igranja dobio upalu mišića, a od zabave nisam ni osetio zamor. S tim što će ti za Kinect trebati baš velika prostorija pošto mora solidno da bude odmaknut od igrača, ako si u malom stanu, zaboravi.

Ok, hvala ljudi.Da li da uzimam neki model sa hardom, ili to i ne cini neku razliku u upotrebi ? I jel ima dosta igara sto podrzavaju kinect ?

Uzmi sa hard diskom. Igara ima sasvim dovoljno, izaći će i neke nove, a ako poželiš da igraš i neke "ozbiljnije" igre, moći ćeš, to je i dalje Xbox 360 konzola.

Nazad
Vrh Dno