Šta je novo?

Kindle

• Začetnik teme Začetnik teme paloma
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koliko ja znam nema. Ne isplati se naručivati jer i ako ti pošalju, stići će ovde na špediciju a oni će te odrati.

Najpovoljnije ćeš proći ako može neko da ti donese iz USA. Sledeće je da naručiš na nečiju adresu u USA pa da taj neko pošalje tebi običnom poštom. Tako sam ja uradio i stigao je bez dodatnih troškova po mene. Poštarina USPS-om iz USA je bila 13 dolara, stigao mi je na kuću. Inače, ne mora da se naručuje sa Amazona, može da se kupi u svakom većem lancu IT opreme tipa Best Buy, Radio shack itd.

Jel ima negde kod nas da se kupi Kindl?

Ja kupio od ovog coveka na kupindu, nije bila ova cena jer nije bio 3g model.

Inace, Kindle se itekako isplati, za ovih mesec dana procitao sam brdo knjiga koje sam ranije morao da stampam i bacam pare na tonere i papire ;D

I ja sam zagrizao za kindle, pa se nadam da cu ga uskoro kupiti ovde bez cimanja sa carinom ako porucim na netu

Imao sam kindle prethodne generacije (crni sa tastaturiom) i kindle pre njega (beli), nisam uzeo novi, nego sam dao sansu Sony Reader-u. http://store.sony.com/webapp/wcs/st...10151&langId=-1&productId=8198552921666384231

Ono sto je mene nateralo da probam Sony je dosta bolji rad sa PDF dokumentima, kod njega je moguce povecavati slova u okviru pdf-a dok na Kindle ima samo mogucnost zumiranja cele stranice u koracima 100%, 150%, 200%.
Reader sam dobio pre par dana i nisam se igrao sa njim mnogo, videh da moze da se root-uje, probao sam jednu knjigu u pdf-u i to je to. Meni je Kindle neupotrebljiv za PDF, a neke je bas problem konvertovati (pdf sa dosta tabela, slika)
Pozdrav.

^ Da, nažalost za komplikovane PDF-ove Kindle jednostavno nije. Ali zato to što radi, radi odlično. Za PDF-ove je 10" tablet, laptop itd.

Nazalost ne znam da li ima kod nas, a ne znam ni za Kindle. Ustvari nisam video da kod nas ima bilo koji normalan e-reader. Ukoliko se ne varam Sony ima i u Madjarskoj. U svakom slucaju oba uredjaja mora neko da vam donese, najbolje iz Amerike.

Tapatalk

Nazad
Vrh Dno