Šta je novo?

Kindle preko Amazona

Kako se mogu isključiti reklame sa zaključanog zaslona? Nije da ima neke potrebe ali ako mogu, kako?

1) zvanično : platiš 20€ na Amazon sajtu za deaktivaciju tih "special offers" reklama.

2) nezvanično: preko chat-a na Amazon sajtu kontaktiraš podršku i zamoliš ili kukaš da ti to deaktiviraju bez da platiš tih 20€.

Ok. Hvala na odgovoru.
Još jedno pitanje, kako se tj. u koji folder se smještaju audio knjige te kako se puštaju na Kindle?

Pa zna li neko još za neki softverski dodatak?
Na Kindle čitačima (bez jailbreak-a) to je sve što ti je na raspolaganju: ubacivanje knjiga i rečnika 😂😂
Još jedno pitanje, kako se tj. u koji folder se smještaju audio knjige te kako se puštaju na Kindle
Kindle podržava samo audiobooks kupljene na Audible ili Kindle store (= Audible format u oba slučaja, ".aax" extenzija.. a to je ustvari enkriptovan & DRM-ovan AAC), ne možeš da ubacuješ i slušaš random piratske mp3 i mp4/m4a fajlove skinute odakle god. Samo legalno kupljene od Amazon/Audible. Za folder u koji skida te kupljene ne znam napamet a mrzi me da skidam tu jednu jedinu besplatnu audiobook (A Tale of Two Cities) koju sam "kupio za 0€" i imam na mom Amazon nalogu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno