Dobro, nisam hteo da ga oduvate sad
@ filipenko
Ja sam malo nezahvalan za ocenjivanje opisa, narocito sad kad ih ima 3 miliona u sekundi. Skoro da ih i ne citam vise (tvoj sam procitao, naravno

). Necu ocenjivati to sto ti radis, nisam covek za to i ne volim tek tako da nekom srucim svoje misljenje o necemu na cemu je ozbiljno radio (nije negativno, pricam generalno

), samo cu reci sta ja ocekujem od dobrog opisa. Plus nisam objektivan jer sam i pre citanja znao da ti kapiras ono sto je dobro i lose u Killzone-u, pa nije ni potrebno da mi docaravas

.
Ono sto je tebi bitno radi zadovoljavanja forme koju opis podrazumeva i sto potpuno razumem, meni uopste nije bitno, a za ono sto je meni bitno, a to je samo onaj "ljudski momenat" u opisu, u danasnje vreme ostaje premalo prostora. Ali to je ono sto ja viidm kao sustinu dobrog opisivanja, koliko si ti dobro docarao nesto sto ja mozda i ne mogu na prvi pogled da vidim ili koliko si skrenuo paznju i probudio neko razmisljanje vezano za nesto sto mi mozda ne bi ni palo na pamet, jer sve ostalo mogu i sam i "boli me uvo".
Sto manje forme (nemoguce), sto vise licnog pecata bez obzira na posledice. Reci sve sto ti padne na pamet, posebno sitnice, cak i ako ti se cini da samo ti to tako osecas ili primecujes. Probaj da unapredis iskustvo cak i iskusnijih igraca/citalaca, jer svaki covek ima nesto novo da ponudi, ako je opis "pravi".
Ako primecujes, opisivanje igara se danas svelo na opisivanje i psihoanalizu okog ko je
rivjuer, tako da stvarno moras da budes jedinstven, da se uvek zna da je to tvoj opis i niciji drugi. Ako hocemo TO misljenje, moramo po njega kod TEBE. Meni se sve svodi na stil pisanja i "coveka". U redu je i ako "lupas gluposti", samo da bude jasno da je to tvoj utisak i da si ga na dobar nacin preneo drugima. Da review bude "igra za sebe" i da sledeci put jedva cekam da cujem tvoje misljenje o necemu novom.
Tako ja zamisljam stvari, a problem je i sto ima zaista malo igara koje nude ista "posebno", pa i nije da imas mnogo o cemu da *****s na nacin koji sam ja opisao

.