Šta je novo?

Killzone 3

E driveru ,stvarno njaske preterano. Koju fiziku ima kz2? Rakete koje idu 20 na sat? Lag kontrola zbog koga sve deluje kao da ima masu, narocito ona gvozdjurija na igracima? One bombe sto nikada u zivotu ni u jednoj igri nisam video da se onako retardirano odbijaju???

O kojoj mi fizici pricamo? :p

Pusti ga bre, smarac klasican. Ono sto se njemu svidja, a 95% ljudi odbija mora da bude do yaya.

Ranko de si ? Nista da napises u vezi onog sto sam pitao u zadnjem postu. :(

Drajver lupeta ko i obicno, ko jos njega shvata ovde ozbiljno ? :D
A to sto se mog misljenja tice, ono kako objasniti, da lupam glavom o zid ?
Kako sam ja mogao da vidim koliko je u stvari KZ2 mp los dok nisam probao nesto 5 puta bolje ?!

Sve sto je Ranko nabrojao kao nedostatke meni se svidja, jer ne znam ja kakav ti oklop i koliko gvozdjurije na sebi da nosis, metak ce da te pokosi, ki uragan. :p
Mozda ti zvuci lepo na papiru ali da vidim da'l bi i dalje to podrzavao posle zaginuca od turreta koji je ispalio tri metka (samo da znas, turreti sada ispaljuju i rakete na tebe kao sto su u dvojci ispaljivali na vazdusne botove) , a tvoj vojnik lici ovako:
ir2azr.jpg
Srecom posle danasnjeg update-a stvari su se malo promenile (ipak je ova beta namenjena experimentisanju) tako da se sada ne gine previse lako pa su borbe daleko interesantnije, nadam se samo da nece smanjiti kasnije...
Bob Marli je napisao(la):
Kako si upao u betu zivota ti !?!?

Mora lakse da se ubija jer je novi, bolji hitbox, u KZ2 si morao da izrokas ceo sanzer ako ne znas da gadjas headove.
Reci mi kako ti se cini ono sto je najvise syebalo KZ2 mp, lag, stabilnost FPS-a, male mape, uzasan spawn, prejaki botovi, kako to sad stoji ? To me pre svega zanima, mada igru uzimam kakva god da je, lako ce promeniti vlasnika ako bude crap kao KZ2.

Pa dobio sam kod :)
Ako budem dobio jos (a trebao bi) podelicu ih ovde sa vama...
Sto se tice laga sasvim je ok, hoce i dalje neki put da preskoci ali je vecinom ok.
Sto se mapa tice meni se ne dopadaju preterao jer su suvise komplikovane i kao takve cine raj za kampere, ona "braon" mapa mi se najvise dopada...
Spawn su po meni sjebali skroz, postoje tri mesta na mapi gde mozes da se spawnujes ali pre toga moras dva da "otkljucas" imajuci u vidu da ti je onaj jedan u bazi uvek dostupan, kada otkljucas jedan tu ce se kamperi ustekati i samo cekati da se pojavis (desavalo se vise puta da se stvorim ledjima okrenutim neprijatelju koji je tuda samo prolazio).
Resenje za ovo jeste komplikovano ali ranije (KZ2) si bar mogao da bacis jednu fake spawn granatu na sredini mape a drugu u nekoj drugoj prostoriji i tako zavrnes neprijatelja...
Sto se tice stabilnosti FPS-a nije bas dobar (posebno na sneznoj mapi), pepeo i zar od eksplozija koji lete u vazduhu samo jos vise prave problem (sto se stabilnosti fps-a i preglednosti tice) tako da mislim da to bas nije neophodno ali da izgleda extra izgleda...

Poslednja izmena:
Daj boze da nesto od toga srede, ovo sto cujem od tebe mi se nikako ne svidja. Jel oni uopste slusaju community, da necemo yebene botove, spawn samo u bazi, vece mape. Mozda FPS srede do izlaska, ali ostalo...tesko...
Ostaje BF3, da se nadamo da ce DICE opet da objasni. Ili cu da batalim FPS mp deo skroz. Kud Blizzard ne pravi FPS, oni bi svim ovim slepcima diktirali trendove.
Bitno da moze noze da se kolje i da to izgleda AWSOME !!! :mad::wall:

Ima li i dalje retardiranog boosta ?

A zasto li se SC2 igrao 12 god ? Sto imas lose kontrole, los balans ?
Kamo srece da neko oce toliko ozbiljno da pristupi izradi mp za neki FPS.

Samo nam to fali, pa da 15 godina igramo istu igru :).

Sto da ne, koliko se CS igra.. ne, treba svake godine da uzimam 3 pucacine, pa svakoj posveti isto vremena, a drugari svako na nekoj drugoj. Voleo bi da neka pucacina dominira svim ostalima, monopol i diktatura su nekad dobra stvar :)

Bitno da moze noze da se kolje i da to izgleda AWSOME !!! :mad::wall:
Eh da, sad me podseti, to je najbezveznija opcija koja je ubacena, lutas hodnikom i na cosku se sudaris sa protivnikom, on pritisne dugme i tu krece malo duza animacija kako te on ubija a ti ne mozes nista da uradis vec samo posmatras :crash:

Napisao sam glomazni post kao odgovor, ali onda se setih - čemu, kad je ovo KZ3 topik?

Molim, prekinite sa raspravom o Blizzardu i SC2 pre nego što se otrgne kontroli.

kakva rasprava, boze pa cela 2 posta :p

da nema neko kojim slucajem kz3 beta kljuc viska, ili zna kako moze da se dodje do istog?

@ Raganrok

Nabavi move i javi kakav je osećaj :)

Lapsus, mislio sam na Ranka.

Mislio sam da je Move podržan na beti, pošto ima move+kz3 klipova na yt-u...

Poslednja izmena:
Novi dim iz puske i od zidova je.. :Klanjanje

[YOUTUBE]NDVjFHCAFlg[/YOUTUBE]

Jos malo..

[YOUTUBE]65OdlhwvlzA[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]e6gQD5gLafE[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]Lvkcz7QFDtI[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]IZgJp739MOE[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]UH8y8h-fgBQ[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Ma nema mu ravnog kada su animacija i izgled oruzja u pitanju.

Zvuk su takodje dosta unapredili pa je sada veoma blizu ako ne i isti kao BC2.

Sad gledam sa zvukom, odlicno :) M82 je pretrpeo najvece promene, mnogo dobro sad zvuchi.
Mogli su neka nova oruzja da ubace u MP, za Sabotera bi idealna bila neka puska sa prigusivacem, stvarno je lenjo to odradjeno. Taj segment COD-a mi je sjajan, 'budzenje' puske po svojoj meri, razne kamuflaze, bas mi je to bilo dobro..
Jedu go*na sa ovoliko FPS-ova, zelim da se skrasim u jednom duze vreme.. :(

Poslednja izmena:
Kilzone udaj se za mene :d

...thank god :p

Da li neko prati Epic Battle Cry?
Mislim da ove nedelje dele kljuceve za betu.
Pa ako je neko umeo da pise sastave u srednjoj...

At the same 30FPS baseline as we had in the Killzone 2 test, we see that input latency has been reduced by two frames - from 150ms down to 116ms. The result is a game that obviously feels much more responsive than its predecessor

hmm, da li je to bas toliko osetna razlika?

Na filmicima se stvarno vidi razlika u tome. Sve je nekako 'zivlje' i tecnije, sreca pa nisu neke od vas slusali i zadrzali onu tromost koja dize temperaturu :d Vizuelne i zvucne promene na puskama su pun pogodak, ali majku mu mogli su jos oruzja da urade. :trust:
Treba mi neki hibrid izmedju KZ, BC i MW-a :)

Vrh Dno