Šta je novo?

Killzone 3

Ako neko bude nesto cuo za betu nek javi odma, hteo bi i ja da ucestvujem jer od toga zavisi dal cu kupiti igru ili ne.

Obavesti Sony i sigurno ti salju pozivnicu ;).

page.jpg

Page: Senator, there’s a problem at the essay contest.
Senator: Please, son, I’m very busy.
Page: A little girl is losing faith in democracy!
Senator: Good Lord!

Mani se zayebavanja! Nisam ja Lisa Simpson. :D

Nego stvarno kako se uopste ulazi u betu neke igre ?
Kako se ulazilo u KZ2 betu ? Verovatno ce biti slican sistem pozivanja.

Kad vide tvoje trofeje iz KZ2 (da si kampanju prešao više od godinu dana pošto si ojadio MP) zvaće te kao konsultanta u izradi igre, kakva crna beta. :)

Videćemo tvoje ime u credits spisku...

Samo vi zayebavajte, upascu ja u betu ne zvao se ja Bob Marli. :D :p
Javicu vam sa Symao sabrosom kakva je beta. :d

Pa ti se ne zovesh Bob Marli :d

Otkud znas da se ne zove tako :D.

U betu se ulazilo preko pozivnica koje su stizale na email koji ste dali Sonyu kada ste se prijavljivali na PSN. Odnosno, tako se ulazilo u open betu, nisam siguran kako je isla closed beta pre toga.

Ko da Tolstoj ima mnogo vise h u igri od mene, samo 300h. :D
Inace evo vesti koja ce vas sve izloziti. :d

Killzone 3 debut trailer coming next Friday
You have seen the screens and read the news, but now it's time to see the game in action with the world-premiere trailer of Killzone 3 next Friday. Airing on Spike's Pre-E3 Special, gamers will get the first glimpse of this massive PS3 title prior to E3 and begin to get hyped.

Geoff Keighley posted on Twitter just now: "The only place to see the world gameplay premiere of KILLZONE 3 is on Spike's Pre-E3 Special, Friday June 11th at 11."

Last week, Sony revealed the first details on Killzone 3 and news poured in, with most of it praising the title on all fronts. Finally, everyone will see the first gameplay of the game and be able to see the next major PS3 exclusive in action. Below, you can see the first released screens of the game and marvel in the lovely visual presentation Killzone 3 will deliver in early 2011.

Aaaaa ne. Preležao sa te dečije bolesti loženja. Ništa dok ne ubacim disk u konzolju

Bolesno dobro!

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uNCDP2THQyo&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/uNCDP2THQyo&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Ha, pobije njih gomilu i onda stavi slem na svoju glavu cisto da pokaze koliko je badass :D
Mozda neki hint, hmmmm...

Bas dosta skeptika ovde!
Jos 12 dana pa ce biti price... :sceptic:

Ludilo :)

Ko je uopste ovaj u traileru ? Ricov brat od muske tetke ? :D

Samo da ne bude undercover, mrzim to u igrama :).

Trejler je tu da nas podseti da ce igra imati brutalan melee combat. :)

Rico je najjaci lik u Killzoneu, ja necu da igram buduce delove ako rikne sad. :d

Ja cu Rica rado da ubijem, i nadam se da ce postojati trofej za to. Lik je totalni idot!

Pravi hit bi bio da možeš da igraš sa helgastom. Da poroka čovek one isa majmune

Ja sam se iskreno nadao da na bilo koji nacin biti moguce igrati kao Helgast, jer su mi oni mnogo gotivniji od od ISA scuma.
Valjda ce tako nesto biti moguce makar kroz neke coop varijante.

Ja sam se iskreno nadao da na bilo koji nacin biti moguce igrati kao Helgast, jer su mi oni mnogo gotivniji od od ISA scuma.
Valjda ce tako nesto biti moguce makar kroz neke coop varijante.
Pa mozda nam se zelja i ispuni, sa EU PS bloga veceras, GG producent odgovara izmedju ostalog i:

Posted on 3 June, 2010 at 5:12 pm by Aryeh Loeb
Story is a big focus point for Killzone 3. we are concentrating more on the Helghan side of the conflict. We will be supplying you with more info on that in the upcoming months.

A, sto se tice trailera :p
Posted on 3 June, 2010 at 5:13 pm by Aryeh Loeb
Yes, we do have a new Close Combat system in game. That’s why we were able to make this teaser with in-game animations

"Jizz, in my pants..."

Posted on 3 June, 2010 at 5:13 pm by Aryeh Loeb
Yes, we do have a new Close Combat system in game. That’s why we were able to make this teaser with in-game animations

LOL, Tekken meets KZ :d :d

Nazad
Vrh Dno