Šta je novo?

Killzone 3

Jel treba ja da dubim na glavi da vam objasnim da nije niko mogao da shvati koliko je KZ2 mp los dok se nije probalo nesto bolje, BC2 !?!?
Mislim razumem da se nasladjujete glupim komentarima, ali dokle vise ?!
Ja bar otvoreno kazem da je je KZ2 mp posle BC2 tesko s*anje!

Psiho, smorio si maksimalno, ne moze da se cita tema od tvojih mocnih poredjenja sa BC-om, a kamoli da se u njoj ucestvuje...

Kako si ti mislio da ce da radi u 60 FPS-a u 3D-u sa 10x vecim nivoima i ko zna kojim budzenjem grafike... Spominjao se ranije bolji AA (verovatno MLAA), SSAO itd.
Pa mislio sam posto vec rade na 3D varijanti engina koja mora da sljaka u 60fps, otuda mi nada... Ali vidim uzaludna...

Jel treba ja da dubim na glavi da vam objasnim da nije niko mogao da shvati koliko je KZ2 mp los dok se nije probalo nesto bolje, BC2 !?!?
Mislim razumem da se nasladjujete glupim komentarima, ali dokle vise ?!
Ja bar otvoreno kazem da je je KZ2 mp posle BC2 tesko s*anje!

Kapiram ja tebe, ali se ponasas/te kao neki klinci ponekad...

Aaaah...kako je dobro hebe kevu...:guitar::zgran::smash:

I onda izadje nesto novo i ono prosle je njesra!

Tako da eto sada pricas BC 2 MP :zgran:, a kada izadje sledeci Socom, KZ3 itd. bice opet...aaaahhh Killzone....:banana::bottle::wall:

Hehe...:D Socom!:d

Pa mislio sam posto vec rade na 3D varijanti engina koja mora da sljaka u 60fps, otuda mi nada... Ali vidim uzaludna...

Otprilike, smanjenje performansi iz 2D u 3D je jednako kao kad sa normalnog moda igranja predjes na split screen. Sonyev 3D ne radi po principu "renderujemo sve 2 puta".

Znam sta kazu brojke, ali znam kako je radio KZ2 mp, a kako glatko radi BC2 mp.
Yebe se meni za brojeve, mene zanima ono sto vidim dok igram.

KZ2 je radio mnogo glatkije od BC-a 2. Framerate je bio tu negde, ali je per-object motion blur mnogo izgladjivao stvari.

KZ2 je radio mnogo glatkije od BC-a 2. Framerate je bio tu negde, ali je per-object motion blur mnogo izgladjivao stvari.

Hm, glatkije mozda dok setas sam, ne lome se teksture kao u BC2, ali stabilnost frejmova nikako...

Uostalom videce za koji dan koliko je napredovao Frostbite 2.0 ;)
Mene je prijatno iznenadio performansama s' obzirom da je multiplat...

P.S. Mis'im, dobro se setio da ga poruci vec jednom :p

Poslednja izmena:

Govoris u zagonetkama starche.. :d

A ok, mislis na Ragnaroka.. :)

Video sam ga danas da je igrao.. Sacekacu jos malo dok se ne level-uje, zamisli da me vidi neko sa takvim noobom u squadu :d

Poslednja izmena:
Uostalom videce za koji dan koliko je napredovao Frostbite 1.5 ;)

Mala ispravka :)

Frostbite 2.0 bi trebalo da doživi premijeru u MoH multiplejeru ili ako ne tada, onda BF3 sigurno.

To mi je postala glavna *******cija, upadnem cisto da se ucita Nelson Bay i paljba.. :d

Nego Borise, kako ćeš ti kad izađe MoH. Moraćeš i to da kupiš kao što si i MW2 i BC2? A tu su i SOCOM i KZ3 :)

Ma da, 8 fps-ova cu da igram u isto vreme :) Za sada ne planiram migraciju sa BC2, jedna od glavnih stvari oko toga je zapravo gde ima najvise nasih ljudi :) KZ3 ce morati bas da bude dobar, ili da za BC2 ne bude uopste novih mapa ili tako nesto.. Ipak mi najvise odgovaraju prava oruzja i realna okruzenja za multiplayer, KZ tematika mi vise cuci za kampanju..

Haha. :)
Realno, performanse su ok. Jedino sto nekad ekran cepne i sto bas fali anti aliasinga. Ali ajde, bar ne gubi frejmove neizivljeno. :)
Javi se za MAG koji put, ubacio sam EXP-a i slobodnjaka u klan, igrali smo pre koji dan i razbijali sve. :) Samo, njih dvojca vec napravili 2 i 3 Veterana, ja newb tek na prvom. :d

Video sam ga danas da je igrao.. Sacekacu jos malo dok se ne level-uje, zamisli da me vidi neko sa takvim noobom u squadu :d

E, izvini pro. :d

...Javi se za MAG koji put, ubacio sam EXP-a i slobodnjaka u klan, igrali smo pre koji dan i razbijali sve. :) Samo, njih dvojca vec napravili 2 i 3 Veterana, ja newb tek na prvom. :d
...
Da ne idemo previse u off, MAG sam odavno dao Stefanu (bratu), i pored BC2 me i ne vuce previse za povratkom (nedostatak mapa). Vidim da cepate, hbg.... :(

No dobro, vidjamo se u bc2 zato ,)

Kvalitet snimka je uzas, nisam hteo ni da gledam.
Bice za par dana na E3 u full kvalitetu.

killzone-3-20100531000717412-000.jpg

Hey! I didn't know Killzone 3 was a platformer! Am I right, folks?
fail

Poslednja izmena:
^Slazem se i ja sa manja vise svim, nego nacin na koji je napisan text ne prilici ozbiljnoj i odrasloj osobi.
Aj da je pisao neki stranac koji ne zna bas savrseno engleski, ko ja da sad uvatim da pisem 10 things blablabla.
Mene najvise zanima ona kritika na racun kontrola, dal ce stvarno biti izbor oces ili neces da ima tezine oruzja. Nisam siguran koliko bi to bilo balansirano za MP. No videcemo mozda na E3 nesto vezano za MP, mada cisto sumnjam.
Ako neko bude nesto cuo za betu nek javi odma, hteo bi i ja da ucestvujem jer od toga zavisi dal cu kupiti igru ili ne.

Vrh Dno