Šta je novo?

Killzone 3

Ragnarok

Slavan
Učlanjen(a)
14.12.2007
Poena
440
Idemo u hype mod pre E3-a, izgleda da je jedan KZ3 screenshot nekako iscureo (da podsetim, ista situacija je bila i pre E3 sajma 2007). :)

attachment.php

Heh screenshot. Ne kažem da je nemoguće da bude ovakva grafika ali ovo uopšte ne liči na ingame screenshot.

Nista ova slika ne pokazuje sto bi me zanimalo. Zanima me samo da igra radi na 60 FPS.
Inace zadnja KZ3 tema je lockovana, bilo je haosa. :D

Furaju ove jakne, 'beogradski mangupi' kolekcija :d

Evo ako neko nije procitao ovaj rumor iz marta:

Quade said: 2 days ago I was able to play Killzone 3 behind closed doors in Amsterdam and have to say that it looks crazy.

The graphics are still based on the same engine as its predecessor, but was immensely improved.
While the playable areas of the second part of the series were pretty linear, we can assume that there will be wider areas like those of Battlefield BC 2.
What impressed me the most in the 30 minutes were the snow effects. It just looks fantastic how the snow lays down on the weapon and melts when shooting - and all that in 3D!
To be honest, I was a bit sceptical but KZ3 looks phenomenal in 3D, the explosions, the rain and the snow seem to be so real, that hollywood blockbusters like Avatar pale in comparison.
According to Guerilla each exemplar will be shipped with 2 killzone-styled 3D glasses.
I can't say anything about the controls, because Sony didn't show anything about them, but KZ3 is targeted to be played with a generic controller or the Arc.

http://forums.gametrailers.com/thread/kz3-to-be-unveiled-this-month/1030500?page=7

Ja ne patim od tih 60, 30 je vise nego dovoljno ako je ostalo u redu ;)

Just got my mag of Gamepro, and guess what I see.

Killzone 3 baby!

I'll take pictures of the screenshots later and post them and the information included in the article.

Included in the article (while im reading)

- Will show the Helghast have humanity left in them.

- Will have the feeling that "of being in a place far away from home, outnumbered by people who want to kill you."

- Will be like Inglorious Basterds.

- All of the characters in the screenshots are flying in.. jetpacks?!

- Will include arctic levels.

- One mission in the game involves rescuing ISA Captain Narville.

- Game is playable in 3D!

- Have to wear 3D glasses, apparently the 3D effects are "crazy."

- Combat is "unchanged from predecessor."

- Or is it? Hand to hand combat involves you "Unloading a string of different (and often brutal) attacks on stunned enemies."

- The scale is supposed to be "bigger this time."

- The Jetpacks are "surprisingly lightweight and agile, Killzone 3's jetpack is easier to maneuver compared to the sluggish incarnations of the gadget found in other games."

- New weapon called the Wasp, basically shoots a "flurry of rockets" at an enemy.

- Will show off the Helgjast culture.

- There is actually a Helghast language, which will be explored in the game.

Iz Gameproa...

Skenovi:
http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=27322649&tag=topics;title

Molba moderatorima: Promenite ime threada u "Killzone 3 zvanicno najavljen!".

Skenovi iz GP-a:
pict0143l.jpg

pict0150k.jpg

pict0151o.jpg

pict0145t.jpg

pict0144y.jpg

pict0148vi.jpg

pict0152f.jpg

pict0146v.jpg

pict0149nd.jpg

Vidi se da uče od iskusnijih. :)

A feature that will make an improved return from Killzone 2 are the fully destructible environments. While it was limited to only certain areas in Killzone 2, the sequel is intended to feature "total destruction"

Ja mu dao, iz sutrasnjeg Kurira :d

da je malo skandaloznije bilo bi na naslovnoj strani. :)

Elem, borise, moraš i za ovaj nastavak da ispuniš kvotu od 200 strana hype-a (minijaturni animirani gifovi i tako to) pre izlaska igre a onda jedno bar 50 posle izlaska da kukaš o simptomima koje igra izaziva.

I onda jos 35 strana o tome kako se nikada vise nece primiti na hype. :d

Samo da nisanjenje ne bude na R3 (nego na L1) i ja sam presrecan.

Samo da nisanjenje ne bude na R3 (nego na L1) i ja sam presrecan.

S obzirom da je u KZ2 bilo moguce prebaciti nisanjenje na L1, ne vidim razlog zasto se to ne bi desilo i u KZ-u 3.

To će biti u novoj temi, jer će pasti bar jedan lock u međuvremenu. :)

Već smo na drugoj strani...

deja vu?

Cekaj da psiho dodje, nismo jos diskutovali o horor elementima i goty potencijalu. :d Naravno, onda sledi neizbezni obracun sistema, Cell vs. Microsoft, Japan vs. svi ostali itd.

Ma mene zabole kakav ce biti SP, zanimaju me samo detalji MP-a. Nadam se da ce biti dosta vece mape, drugaciji spawn sistem, vozila na 2,3 mape, mnogo manji acc oruzja, MNOGO bolji FPS i netcode, nove klase, manje kombinovanja.

Jel neki od onih Halo:Ovaj ili Halo:Onaj imao dve strane za sat vremena :d

Netcode ne moze biti bolji za P2P igru.

Ne znam dal je bilo do netcoda ili zbog loseg hit detection-a, ali znam da sam 5 miliona puta pucao likovima u glavu sa 30cm i nisam ih ubijao. Sta god da je to bilo moraju to da rese.
Znam da cu ovu igru preorderovati cim se pojavi na shopto, jer mi je KZ2 pored svih problema pruzio najvise zabave od svih konzolnih igara do sada.

E da bre, yebo bre P2P, nek se manu corava posla i nek idu na sigurno ako hoce da im ljudi igraju KZ3, nek iznajme farmu servera i da budu dedicated serveri, bez toga igra je osudjena na propast unapred.

Poslednja izmena:
Cekaj, sad kao laguje, a pre si mene ubedjivao da nisam normalan jer sam tvrdio da igra nema posvecene servere, kao sto si ti pricao? :d

Cekaj, sad kao laguje, a pre si mene ubedjivao da nisam normalan jer sam tvrdio da igra nema posvecene servere, kao sto si ti pricao? :d

Ma mene ne zanima dal ima ili ne, znam da je taj lag unistio igru, pored jos nekih ******skih stvari (SPAWN).
To dal ima ili nema dedicated moras da potvrdis dokazima.

Ja ipak mozda malo vise ocekujem od kampanje nego od MP-a, MP pucacinu koja me i vise nego zadovoljava vec imam, samo jos da izbacuju dodatne mape i to je to.. a ne mogu dve MP igre iz istog zanra igrati, nema sanse.. mora da bude bas bas dobar da bi prelomio na tu stranu ovog puta.
Vise me interesuje kampanja koja ovog puta ima sanse da ispravi greske iz drugog dela, odnosno da isprica odlicnu pricu kakvu i ima, samo eto 'zaboravili' da je ubace u igru.. :) Ovog puta moze biti i vrhunsko napucavanje i odlicna prica..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno