Šta je novo?

Killzone 2

Hmmm, da, prva dva su bila evropska a ovaj treci US...
Sad sam izgubio sve mape instalacijom ovog treceg :d

Nije bitan nalog na kom igras nego verzija igre da li je uk/eu ili us, a vecini nas ovde je igra uk/eu tako da moramo i dlc da skidamo sa tog store-a...

balkon na elite:

dsc00557z.jpg

:(

Hahahah :D

I meni je pukao ovaj deo izmedju tastera, zalepio lepkom :)

Znaci nisu pomogle moje strategije :d
Za 90% neprijatelja na balkonu sam koristio noz jer mnogo brze ubija od bilo koje puske...
Sam balkon mi je bio dosta laksi nego prethodni delovi igre na Elite (voz, ulazak u Radecovu palatu) tako da ako si doguro do kraja nadam se da mozes i balkon da savladas... :)

Niste normalni, ne znam sto vam treba to mucenje :)

Znaci nisu pomogle moje strategije :d

da, odlicna strategija: pobij sve sto se mrda, ko god ti se popne zakolji ga :D

da je tako jednostavno, ne bi se vi sad smejali mom jpadu :)

Za 90% neprijatelja na balkonu sam koristio noz jer mnogo brze ubija od bilo koje puske...
Sam balkon mi je bio dosta laksi nego prethodni delovi igre na Elite (voz, ulazak u Radecovu palatu) tako da ako si doguro do kraja nadam se da mozes i balkon da savladas... :)

ma, celu igru na elite sam maltene pretrcao.. bas sam ocekivao da ce biti puno teze, kad ono laganica. cak sam nekoliko trofeja zaradio. imao sam par manjih zaboda, jedan veci na vozu ali nista vredno nerviranja.. ali balkon .. :mad::mad::wall::wall:

Hahahah sutra ce biti samo: Jel ima ko popravlja ove dzojstike? Ili kupujem dualshock 3 hitno. :D

Pa ja sam zbog opsteg zdravlja mene i mog dzojstika batalio taj elite za 5 minuta. :)

E... ko predje prvi Far Cry na realistic gde bukvalno si iz 2 ili 3 pogotka mrtav, i gde nema iz Halo-a popularizovanog health regeneration fazona, vec mora svaki health pack posteno da se zaradi, neka se javi :)

Za takve gluposti bi nama koji imamo porodicu, posao/skolu, prijatelje i tako dalje moralo biti jako dosadno. :D

Za takve gluposti bi nama koji imamo porodicu, posao/skolu, prijatelje i tako dalje moralo biti jako dosadno. :D

Kakvih sve budala ima, hvala bogu pa si ti normalan ;)

Nego, sto se tice elite-a u KZ-u 2, jeste tesko, ali ne nesto posebno. Balkon je predstavljao mali problem, ali nista specijalno. Izgleda da je samo pitanje kome koja igra koliko lezi.

Kakav si ti to onda DJ kada nemas ni osecaj ni reflex? :d

Pa rekao sam slucajno, kada bih ga zgazio namerno, on bi se dezintegrisao jer imam 100 kila :p
Salu na stranu, joypad je dosta robustan, ja sam moj polomio direktnim udarcem o zemlju (Tekken, a kriv je internet i lag protivnika :wall:) tako da joypad obicno strada ne svojom krivicom ;) Pukao je posle treceg takvog bacanja, znaci moze da izdrzi bar 5 do 10 slucajnih padova iz ruke.

E... ko predje prvi Far Cry na realistic gde bukvalno si iz 2 ili 3 pogotka mrtav, i gde nema iz Halo-a popularizovanog health regeneration fazona, vec mora svaki health pack posteno da se zaradi, neka se javi :)

U pravu si druze. To su bile igre, tu si morao da mnogo pazis sta radis. Svaki metak i med pack su bili kao zlato da vidis. Uh kako sam se namucio na zadnjem nivou u vulkanu.
Steta sto KZ 2 ima ovaj regeneration sistem, generalno to mi se ne svidja u nijednoj igri, jednostavno ubije osecaj da je neka igra teska.

Covece danas sam upalio KZ2 posle 10 dana pauze, udjem na Hills partiju i ono vremena 15 min, moj tim likovi blago retrardirani, ja pokusavam ko manijak da stavim bombu 15 min, celu partiju nema nijednog naseg tureta. Prodje bomba, izadjem i gasim igru. *** ti vise te debile sto prave partije sa 15-30min za misiju i da pozicija igraca uvek bude vidljiva, pa to je bre bolesno retardirano !
Smuci ti se igra zbog takvih gluposti. Sad ce neko pametan da kaze nemoj da igras takve partije. E pa nema druge partije na Hillsu, jedna jedina za EU.

napravim partiju 1-1 bc i rokamo se ja i akilone samo da bi sakupljali ribbone,on mene sa c4 ja njega dronovima,i odjednom nas izbaci,pishe neki error i to par partija tako,deshava se da neku doguramo do kraja ali retko kad,jel zna neko u chemu je problem?

^ Nismo cheatovali:D
Jedno je pisalo da nam je partiju prekinuo moderator, u ostalim slucajevima je ispadao samo Milan.

Nazad
Vrh Dno