Šta je novo?

Killzone 2

Pa ok za one koji nisu uzeli igru do sada ali je ova zuta boja ruzna :( Lepsi je limited edtion :p
Ali ok, cena je bas povoljna, 20 funti a bio je 32.

Poslednja izmena:
Na stranu to da li je lepsi ili ne. Nego ja mislim da je svako ko je zeleo igrati u Srbiji, nabavio do sada nov Limited Edition po ceni od 2500 dinara, a ovo kosta oko 2400 dinara (ako sam dobro izracunao), plus postarina ako narucujete sa shopto, znaci nista novo.

Poslednja izmena:
Na stranu to da li je lepsi ili ne. Nego ja mislim da je svako ko je zeleo igrati u Srbiji, nabavio do sada nov Limited Edition po ceni od 2500 dinara, a ovo kosta oko 2400 dinara (ako sam dobro izracunao), plus postarina ako narucujete sa shopto, znaci nista novo.

Verovao ili ne, ali ima ljudi koji jos nisu. Meni bi ovaj od 2400 bas fino legao.

Koja je fora sa Platinum, koliko primeraka treba da se proda da igra postane "Platinum"?

^ Milion

Ne znam dal 600k ili milion u EU. Jer za US izlaze neke Greatest Hits kolekcije.
Mada mogu i sami da odluce kad je vreme za snizenje cene.
Steta sto ova igra nije prodata kao npr HaLo 3 (koja je njesra od igre).

Platinum se ne izracunava na osnovu prodaje u svim regionima, vec u svakom pojedinacno. Npr. ako igra proda milion primeraka u Japanu, a 100k u SAD-u to znaci da ce Platinum release izaci samo u Japanu. Za svaku teritoriju postoji drugacija cifra.

Ja sam presao 3 nivoa na elite, ali nisam igrao od pocetka, vec sam uzeo one kasnije. I nije toliko tesko u principu, ali zahteva strpljenje, jer se mnogo vremena provodi u zaklonu cekajuci idealnu priliku da ispalis koji rafal i onda izvuces noz i zaletis se na preostale HG-ove.

pa noz sam upotrebio jednom i to kad je on meni uleteo u cufa a meni nestalo municije u tom trenutku. i stvarno, ocekivao sam da ce biti teze, a mozda je i to sto igram strpljivije. predjoh prva 3 nivoa. i ne znam, ali cini mi se da su nesto cesci cp-ovi?!

De je Elite tezak za igranje ! Odigrajte mec sa Seven sins na turniru pa cete videti ultra elite mod. :d

Steta sto ova igra nije prodata kao npr HaLo 3 (koja je njesra od igre).

Tvoji postovi su pravo njesra.
Ne ispustas Halo 3 iz usta a nisi video igru ocima.Ok jesi na you tube-u.

Ja sam posle prva 2 nivoa bio potpuno ravnodusan igrajuci halo 3 a onda je igra postajala sve zabavnija i zabavnija i totalno sam usao u ceo fazon i pregazio je gotovo u cugu.Bio sam odusevljen.CO-OP x 4 je neverovatan,zaista.Jednostavno joj treba dati sansu i igrati je bez predrasuda mada ok je da se nekom ne svidja ceo dizajn igre i cela koncepcija ali ako vam se iole dopadne igra ce vam pruziti 100 h zabave zagarantovano.Nema sanse da ne probate mp.
Onda sam posle svega toga osetio multiplayer.Milion modova i fora i fazona prosto ne moze covek sve da isproba a sve mega zabavno.Igra je totalno drugi fazon od KZ2 i tupavo je uopste porediti.Zanimljiva je kolicina ljudi koja upraznjava HALO mp pa nisu valjda svi nahaypovani i neobavesteni.

Onda metacritic = 94 .

I kazemo ovako MS je pohlepan ovakav,onakav,potkupljuje,ucenjuje... ali da li je moguce da su svi toliko alavi na pare i da nijedan sa ove liste sajtova nema snage da kaze ne MS-u?

Stvarno me nervira i ide mi na zivac sto malo malo pa se halo 3 pljuje a najgore pljuju ga oni sto ga nisu ni probali.Igra ima mana kao i svaka druga ali je cinjenica da je to i dalje jedan o najsveobuhvatnijih pucackih naslova izaslih na next gen konzolama kao i najigranija mp igra sto nikako nije mala stvar.

Molim moderatore da ovaj post ne brisu iako je cist off topic jer toliko puta je neko pljuvao po opisanoj igri a to nije sankcionisano da je prosto nekulturno sad obrisati ovaj post.

Hvala.

Mislim da si malo omasio temu ? Halo je bullshit od igre, nula za KZ 2. Igrao sam kod ortaka, kad sam video koliko mozes da skocis posteno sam se nasmejao, pa kako je jadan osecaj pucanja iz oruzja, sve je 2 gen iza KZ 2. U tome se sigurno slaze 90% ljudi na ovom forumu.
Samo je najveci hype od igre tako da extremno popularna. To ne znaci da se svi slazu da igra valja necemu. Nisam siguran da je merilo popularnosti 3mil amera (ispod 15god) koje rade jedan drugog teabagging ?

Brisite ovo!

Poslednja izmena:
Mislim da si malo omasio temu ? Halo je bullshit od igre, nula za KZ 2. Igrao sam kod ortaka, kad sam video koliko mozes da skocis posteno sam se nasmejao, pa kako je jadan osecaj pucanja iz oruzja, sve je 2 gen iza KZ 2. U tome se sigurno slaze 90% ljudi na ovom forumu.
Samo je najveci hype od igre tako da extremno popularna. To ne znaci da se svi slazu da igra valja necemu. Nisam siguran da je merilo popularnosti 3mil amera (ispod 15god) koje rade jedan drugog teabagging ?

Brisite ovo!

Kad procitam koliko pricas o fizici pomislim da se Nikola Tesla licno javio odnekud.
Totalno nemaju veze igre jedna sa drugom KZ2 je dobra na svoj nacin halo na svoj.KZ2 je simulacija koja puca na neku "povecanu virtuelnu realnost" dok je Halo 3 totalno drugi film ali ne vredi objasnjavati.Osecaj pucanja jadan?!?!?!Jao majko.:S:

Samo ovo jos moram da te citiram i da se nasmejem:

"Samo je najveci hype od igre ucionio da ona bude extremno popularna" :d

Ako igra vredi ona se igra ako ne vredi onda se ne igra i tacka.Sta sad milioni ljudi su ludi pa igraju prekovremeno igru koja im nije zabavna samo zato sto je Bil Gejts nevaljao cika.:D

Ne pricam ja ovo zbog tebe nego zbog drugih ljudi koji su sigurno na 20 mesta procitali kako pljujes po necemu o cemu ocigledno ne znas nista posto si sam rekao da si igrao malo kod drugara te uopste nisi kompetentan da das validan sud a meni je prosto zao da neko zbog tvoje neobavestenosti ne proba nesto sto ga moze mnogo zabaviti,bar mene jeste.I jos ovo samo i ja sam bio skeptican dal da uopste nabavljam igru citajuci komentare tih tvojih "90% ljudi" .

Poslednja izmena:
Sad mi je jasno zasto te Driver ne gotivi. Necu da se raspravljam sa Xbox botom!
To sto sam napisao nisam lepo srocio, tako da mani me sprdanja sa tim. Ti nikad ne gresis kad kucas ?

Poslednja izmena:
Sad mi je jasno zasto te Driver ne gotivi. Necu da se raspravljam sa Xbox botom!

Ti si bot ja obadve konzole igram podjednako i obadve mi se dopadaju samo me nervira velicanje jedne i kad treba i kad ne treba i urnisanje po drugoj i kad treba i kad ne treba.

A ti driveru paceru jedan,imas nesto da kazes povodom ovoga,ne gotivis me?:d :d :d

ps. Tvoj pravopis ne diram nije poenta citata bila sto si napravio pravopisnu gresku poenta je bila u tome da je HYPE = POPULARNOST.

Poslednja izmena:
Halo 3 gameplay mane = nema sprinta, skokovi na koje gravitiacija ne utice. To su razlozi zbog kojih ja ne volim tu igru, ali ako nekome ne smeta...

Halo 3 je QIII sa svemirskim odelima i duginim bojama...

Ljudi koji imaju PS 3 su oni koji postuju Sony zbog svega sto radi za trziste konzola zadnjih 15 godina. Znaci nije mi zao da dam 30,40e za vrhunsku igru koju cu da igram par godina. Sony je inovator, ne imitator PC-a.
Znam sta se desava sa igrama od kako je M$ usao na trziste konzola. Mrzi me da pisem sta i kako, uglavnom nista dobro.
Svaka cast Sony za dragulje kao sto su Killzone 2, GT 5, Uncharted, Wipeout, GoW, Heavy Rain, MAG. Sony bar uvek pokusava nesto novo da izmisli, i uvek ima najbolje igre u zanru, ti to neces da prihvatis ili se pravis lud. Rekao sam 100 puta da Xbox trenutno ima samo bolje RPG igre, jer su pljunuli 100$ ne bi li uzeli Mass Effect za sebe.

Ti box imas zbog pirata, nemoj da se lazemo.
I nikad me neces ubediti da je Halo 3 sveukupno kvalitetnija igra od KZ 2. Jeste od R2,mozda, ali KZ 2 nije ni do kolena. KZ 2 je u neku ruku meni naslednik Countera. Takav bar osecaj ja imam (igrao sam Counter neke 2 godine).

Poslednja izmena:
E stvarno smarate sa tom fizikom. U svakom drugom postu se spominje fizika, kako ste samo do sada igrali igre bez te fizike.

I nikad me neces ubediti da je Halo 3 sveukupno kvalitetnija igra od KZ 2.

Ko je bre to rekao uopste.KZ2 je fenomenalan,verovatno najbolja pucacina do sada izasla na konzolama.Samo cela prica nije pocela od toga koliko je kz2 dobar nego od toga da si ti rekao da je Halo 3 njesra a nisi ga ni igrao sto je najgore.

Poslednja izmena:
Ko je bre to rekao uopste.KZ2 je fenomenalan,verovatno najbolja pucacina do sada izasla na konzolama
Nesto pametno da i ti kazes danas ovde. :d

Pa sta ? Igrao sam Halo 1 na PC-u, odigrao par nivoa, rekao sebi, ovo je smesno, kakva cuda ja ovde ubijam ? Likove iz teletabisa ?

Nisam igrao, jer mora sa džoj pedom a ja ne priznajem pucačine koje se igraju sa istim.

Nikad neces shvatiti sta si propustio. Pogledaj moje postove u temi pre 6,7 meseci kad sam pljuvao dzojped. Sad mi se ne igra nista sa misem. Dok ne probas i naucis ne znas u stvari kako je dobro ovako.

Nazad
Vrh Dno