Šta je novo?

Killzone 2

Sto bi muzli pare kad su prodali 1,75 mil kopija vec igre.
1,75mil x 60$ = 105 miliona $. Malo li je ? Sami su rekli da je razvoja kostao dal 18 ili 22mil $.

@ kimi

Prica se o patchevima :) A za DLC-eve, ok, bas ih cesto izbacuju ali niko ne tera ljude da ih uzimaju, to je jedan Mc'obrok, ali dobro ne treba preterivati i testirati ljude sa obrocima svakih mesec dana, slazem se :)

Prodato je 2 miliona btw, pre neki dan..

Poslednja izmena:
jos bolje, 2mil x 60$ =120 mil $. Ocekuje da prodaja ide do 4,5 mil.
Taman ce imati strasno mnogo love za KZ 3, ko ima da oduva sve zivo ako se pojavi na PS 3.

Sto bi muzli pare kad su prodali 1,75 mil kopija vec igre.
1,75mil x 60$ = 105 miliona $. Malo li je ? Sami su rekli da je razvoja kostao dal 18 ili 22mil $.

a zasto prodati igru jedanput kad mozes 2 puta :) .. jednom u vidu klot igre, i jos jednom u vidu 10 dlc-eva u narednih godinu dana :D

@ kimi

Prica se o patchevima :)

kahm.. AA exploit.. kahm :D

a i reko djalf, svake nedelje pacth ili dlc, tako da nije samo prica o pecevima :)

Pa sta je trebalo, ostaviti AA exploit, da ne bi ljudi govorili "haha, vidi izlaze patchevi za igru, pa zar to nije rezervisano samo za PC" :) Ako nesto mora da se ispravi naravno da treba izbaciti patch, ionako je ceo svet na internetu. Ali i pored toga sve igre su igrive u prvobitnom stanju, a ne da cekas 24 patcha da bi mogao da predjes prvi nivo, kao sto je slucaj za dosta PC igara..

A evo i dobre ponude. Sutra pored treceg DLC-a, izbacuju i "3 u 1". Sva tri DLC-a za 11.99$.

http://blog.us.playstation.com/2009...rdite-and-map-pack-bundle-releasing-tomorrow/

Poslednja izmena:
Pazi kome se ne svidja KZ 2 Mp (tebi) taj nece dati pare za DLC. Onom kome se svidja MP i kome DLC osvezi igru taj ce dati pare. Kad se to podeli izadje na smesne pare.
Svaka ozbiljna MP igra dobija jako cesto patcheve. Pogledajte WoW, ja mislim da je igra imala 1000 patcheva do sada (neka me ispravi ko je igrao).
Treba znati prodati 10 DLC-ova.
Ne znam sto nekom smeta patch ili DLC ako ne igra igru ?

I zvanicno izlazi Killzone 2 Multiplayer Bundle - Six Shooter Pack!
Znaci svih 6 mapa...samo je pitanje koliko para? Ali izgleda ce biti jeftinije neko kada se sve zasebno uzima, tako da od sada lepo cekaj kraj godine pa da cu uzmem sve i da ustedim 10ak evra ako ne i vise...:D

Ali i dalje bezobrazluk...:wall:

Pa napisah ja gore, 11.99$ za sva tri DLC-a, sto je sjajna varijanta. (ili 11 funti verovatno u evropskoj varijanti)

Kao sto je neko rekao, kome se DLC-ovi iz bilo kog razloga ne svidjaju, ne mora da ih kupuje/nabavlja. Nije moranje.

@ kimi

A ti bi mogao nekada, ako nista drugo slucajno da ubacis igru u konzolu i odigrati koji mec. Pazi, sada si u klanu koji ne tolerise neaktivne clanove :D

Sta oces, ima covek citavih 500 i nesto poena :D A sta ce jadan, treba stici pored 270+ naslova :)

Danas je bio specijalni bonus na warzone-u: Pobednikovi poeni su se mnozili sa 3 umesto sa 1.5 (ali samo u 1. pobedjenoj partiji). :)

Evo i novog patcha, posle 3 dana. :D 1.29
Sad rekose ovi iz GG da idu na more i da ih bole srednje noge da vise rade DLC. :D

Yup, u skorije vreme nece vise biti DLC-ova, mozda eventualno jos jedan bude do izlaska KZ3..

Sta se palite, nisam rekao da je skupo ali sam rekao ranije da ce biti sva tri za manje para ;)
Inace, ja sam dobio sve DLC za DZ, tako da mi je ravno :p

Killzone 2 Double XP Weekend starts now!

Posted by Sebastian Downie // Producer, Guerrilla Games

Hey All!

It has been a exciting week at Guerrilla Games with the release of the third DLC map pack “Napalm & Cordite”, the release of patch 1.29, the latest update to www.killzone.com, the announcement of the “Map Pack Bundle” and the opening of “Our World” an art exhibition here in the Netherlands based around the visually creative process of making the Killzone 2 universe and those that inhabit it.

3707771258_57e0706429.jpg

So to celebrate all this we have decided to give back to the folks who have supported us through thick and thin since the release of Killzone 2: You. The most attractive and charismatic fans any video-game can have. (Yes, flattery won’t get me anywhere) And what better way to thank ones loyal fans than with POINTS! This weekend from Friday at 17:30 GMT till Monday morning at 09:00, any games created will give extra XP points to let you guys rank up quicker and unlock those Badges and climb up the Leaderboard. That way you get more buck for your bang, more meat on your sandwich, more points for your prizes, more sauce on your fries, more … okay I think you get it.

A Win will earn you a 2.5 multiplier and a Loss will still grant you the normal multiplier for a Win: 1.5. This applies only to individual points, not Clan Valor and will be available in all regions during this time. We hope all those coming new to Killzone 2 and the veterans alike will take part in this celebration and make sure to keep an eye out for people with [GG] in front of their handles. We’ll be rocking the new DLC this weekend too.

Posle svih ovih silnih patcheva i dlc-a ucitavanja sada traju ceo minut dok su ranije bila nesto preko pola minuta...

Mislis ucitavanje mapa? I ja sam primetio, i to tek posle ovog poslednjeg patcha. Sa 1.28 mi je bilo totalno suprotno iskustvo, kao da je bilo osetno brze..

Da, na ucitavanje mapa mislim, prvo sam pomislio da nije mozda do mog HDD-a posto tokom ucitavanja stalno svetli (ranije toga nije bilo, bar ne tokom celog ucitavanja) ali sam shvatio da nije jer ulazim u lobby isto kada i ostali...

DLC sa svih 6 mapa je izasao prakticno istog dana kada i onaj DLC sa poslednje 2 mape.

Sto se tice ucitavanja mapa, ja nisam primetio nikakvu razliku u odnosu na pre.

10, ili 11 funti. Ali ne treba svih 6, samo zadnje 2 za nas :p

Od novog DLC-a mi se svidja samo Arc Tower mapa, Suljeva mi se nesto ne svidja, mnogo je haoticna i mala mapa. Ova 2 nova oruzja su dobra samo za noob-ove, jer ko iole zna da igra drzace se M82 i shotke.

Vrh Dno