Šta je novo?

Killzone 2

Pa nisam ja rekao da nema vise, samo se ja ne mogu setiti. Hmm, mislim da je i wipeout u full HD ali nisam siguran. Kontam da je to jedino bitno ako bas dosta gledas blu ray filmove ili HD ripove (mada koliko znam,njih bas i nema u 1080p), treba ipak pitati iskusnije, nije da se ja nesto razumem. :D

Psiho u pravu si za onaj High P, kad ukljucim jos gore mi nisanjenje :( Ne znam kako vama uspeva, ali meni tesko ide, pogotovo ako je otvorena mapa, ubijaju me samo tako.

Samo praksa :) Do cina generala bi valjda trebao koliko toliko da se naviknes. Inace na daljinu je dosta lakse pucati, zaebane su brze reakcije kad ti neko izleti iz blizine... samo ti pucaj, uci ce ti osecaj u palceve..

Djalfe nisi jedini kome je HP bio problem na pocetku ...
ja sam navikao na stari sistem , i onda kada sam video da me ljudi gadjaju iz PM sa M82 shvatio sam da moram i ja da upalim ... i bogme imalo je sta da se vidi :O
misteriozno sam poceo da gadjam oko 50% bolje sa M4 i STA11 , dok sam ozrikavio sa M82 puskom :D

Preterujete u tim poredjenjima izmedju HP i bez njega. Samo se malo preciznije pomera nisan, odnosno nema onih cimanja u naglim koracima, recimo pri manjim i sporijim pomeranjima, sa HP mozes detaljnije da namestis nisan, dok je ranije bilo malo "isprekidano". Vi kako to objasnjavate ljudi ce pomisliti da je kao u Resistance-u i slicnim igrama. Jos uvek ima taj KZ osecaj, samo su smanjili deadzone..

Poslednja izmena:
Gresis sinak, silno gresis ! :p
MNOGO bolje padaju headovi bez HP. Meni je X puta bolje bez HP jer lakse savladam protivnike.

Daj detaljnije malo objasni zasto ti je bolje :)

Pa bolji je osecaj pri nisanjenju, mnogo bolje padaju headovi bez HP, jednostavno to je to bez HP.
Probaj malo duze bez HP i videces da je bolje. Ne svidja mi se HP jer puska leti ko luda, previse osetljivo.

Igrao sam juce malo bez HP, majku mu, jeste bolji osecaj, samo sto kad zumiram ne mogu u onim sitnim koracima da pomeram nisan, ne znam igracu jos malo ovako pa da vidim da li da vracam na HP.

Poslednja izmena:
Tutorial za badge specific ribone i medalje. Nisam naglasavao ali valjda svi znaju da je za medalju potrebno 8 ribona. Da ne pisem svaki put "x 8", to se podrazumeva. Dakle za sekundarne skilove je potrebno 8 ribona za primarni skil.
Da bi se kompletirala klasa i dobila mogucnost mesanja sa drugim klasama mora se dobiti medalja (8 ribona) i za sekundarni skil.
Kada imate kompletirane odredjene klase, onda je moguce mesati njihove sekundarne skilove. Primer Medic i Saboter. Mozete medic-u staviti C4 umesto Health packova i obratno za Sabotera.

MEDIC

picture01-5.jpg

Izleciti 5 igraca po mechu za jedan ribon.
Sekundarni skil su health packovi s kojim mozete da dopunite energiju sebi ili drugima. Za ribon potrebno izleciti sebe pomocu pack-a i/ili druge 5 puta.

ENGINEER

picture01-2.jpg

Za ribon ubiti 5 igraca po mechu sa turetom.
Sekundarni skil je mogucnost opravke kutija sa municijom kao i topova. Opraviti 5 puta za ribon.

ASSAULT

picture01-1.jpg

Sekundarni skill (boost) je odmah otkljucan, za ribbon je potrebno upotrebiti boost 5 puta po mechu.

TACTITIAN

picture01-10.jpg

Za ribbon je potrebno 5 igraca da se respawnuje iz vaseg spawn pointa.
Sekundarni skil je vazdusni bot. Za ribon je potrebno da bot ubije 5 igraca po mechu.

SABOTEUR

picture01-7.jpg

Ubiti 5 igraca po mechu dok je aktivirana maska.
Sekundarni skill C4. Za ribbon ubiti 5 igraca sa C4.

SCOUT

picture01-8.jpg

Sekundarni skil je Spot & Mark, Spot and mark obelezava igrace na ekranu i salje njihove koordinate ostalim igracima iz vaseg tima. Za otkljucavanje S&M-a je potrebno ubiti 5 igraca po mechu dok je aktviran Cloak (nevidljivost), i to ne mora biti sa snajperom.
Za Spot & Mark ribbon je potrebno skenirati 5 igracha u jednom skenu.

Drugi skill koji se moze pripisati scout-u, (mada za njega ne morate biti uopste Scout) je 5 x zoom za snajper, za koji je potrebno 8 ribbona koji se dobijaju tako sto ubijete 10 igraca po mechu sa snajperom.

M4

CA_ISA_M4Revolveredit.png

Za otkljucavanje M4 revolvera je potrebno ubiti 10 igraca pomocu STA-18 (default) pistolja. (x 8)

EDIT: Naravno, brojke 5 i 10 su minimum a ne obaveza po partiji.

Poslednja izmena:
Lepo,lepo, eto pomoci za nove igrace da se snadju, mada sve ima u My statistic, ali mozda ce neki lakse ovako razumeti. Predlazem novi igracima da igraju bez High Precision.

Borise prepravljaj ovo chudo
za assaulta treba aktivirati boost 10x
dok scout mora da ubije 5 spot ^ markovanih meta , a ne da ih samo skenira

Ne treba scout da ubije 5 meta za Spot&Mark medalju, samo 8x da markuje 5 igraca.
Za 10x zoom treba 10 cistih ubistava snajperom.

Kada se assault klasa otključa ima boost. Ako se boost upotrebi 5 puta u partiji dobije se ribbon. 8 puta se ponovi i dobije se orden. Tada se boost može kombinovati sa drugim klasama.

Za Spot&Mark jeste moja greska
za boost treba 10x , a ako ne verujete proverite na My Statistics gde lepo pise "Use boost 10 times to unlock this ribbon"

Borise prepravljaj ovo chudo
za assaulta treba aktivirati boost 10x
dok scout mora da ubije 5 spot ^ markovanih meta , a ne da ih samo skenira

Cveja kaze 5x za boost :) A za scout-a je to i napisano, za ribon za primarni skill (Cloak) trebas ubiti 5 ljudi dok si pod cloak-om, sa bilo cim. A za S&M ribon je potrebno da markiras 5 igraca.

Ok, za boost mi treba potvrda pa da prepravim.

Poslednja izmena:
Koliko me secanje sluzi mislim da je samo za boost 10 puta potrebno odraditi dok je za sve ostalo 5...

Izgleda da stize novi DLC za dve nedelje koji donosi dve nove mape, u jednoj ce moci da se bira Flamethrower a u drugoj Boltgun :D
Malo su ga preterali sa tim DLC-om :mad:

dlc.jpg

Uskoro izlazi novi pec koji ce onemoguciti online igranje kilzona i zahtevati dodatni dlc,koji ce ga aktivirati i omoguciti igranje kilzona online:d

NAJZAD FLAMETHROWER !!!!
Ova igra je dobila smisao !

Opa :)

Hello there ! It’s good to be back. And it’s even better to be back with some exciting news for you guys. There is a new DLC pack incoming, called Napalm & Cordite. It has flames and bolts will fulfill the wishes of many of our weirdest fans. There will be more info on that next week, for now let’s focus on the patch.

3707771258_57e0706429_m.jpg
3707771406_116a4ff5b9_m.jpg

As with any good DLC, it needs a great patch. We’ve been scouring the forums, stopping and interrogating you in the streets and using futuristic mind-reading technology* to find out what you wanted changed in Killzone 2 and have done our best to try and accommodate that with our patches. So it is time for the latest and greatest update to come to Killzone 2, imaginatively titled: Patch 1.28. (How we come up with these snappy names I’ll never know)

So without further ado, here is the official press-release with the list of new features and fixes for you to go through and discuss further. I’ll be hanging around the comments section for a wee while, so feel free to ask any questions you might have regarding the below, or anything Killzone related.

3707771350_0411e858eb_m.jpg
3707771090_ae72d7fc18_m.jpg

Over and out. Seb “MotherH” Downie

*Futuristic technology comprising mainly of some rope, a hammer and some knee-caps.

On Tuesday, June July 14th 2009 at 8AM Greenwich Mean Time, Guerrilla Games will release the 10th update for the visceral shooter, Killzone 2.

Patch 1.28 will be 91MB in size (316MB for Asian release) and will be released worldwide simultaneously pending a server update. There will be an anticipated server down-time of about 2 hours while the patch is rolled out and the server updates are completed and tested. The following fixes and features are included in this latest release:
Feature - Code support for DLC pack III “Napalm & Cordite”. The update will enable players to create games with the newest maps “Suljeva Cliffside” and “Arctower Landing”
Feature - Code support for DLC to allow the additions of the Flamethrower and the Boltgun to multiplayer.
Trophies – New trophies added for DLC pack III “Napalm and Cordite”.
Feature - Detailed information screen when browsing games. Items displayed include: Friendly Fire, Faction Balancing, Custom Weapons and Custom Badges as well as the region, game size, selected maps and allowed Missions and Badges.

3707782400_57526d14c4.jpg

Feature - Higher values for Bodycount mode. Players can now create games with 5, 10, 15, 20, 25, 50, 100 and 200 points to increase the time of the mode for 32 player games.
Feature - Moderators can now create double-points events.
Fix for persistent squads now working correctly when users using separate Japanese accounts join Friends.
New loading screens.
Moderation – Additional powers and functionality for online moderators.
Fix for Clan Leader leaving his clan before an active Tournament of Clan Challenge.
Fix for score replication on different clients.
Fix for a Clan Challenge results displaying a won/lost games as a ‘Draw’.
Fix for incorrect Tournament timings being displayed for (semi)-final.
Fix for an empty message pop-up being displayed.
‘High Precision Mode’ now defaulting when requested.
Fix for stuttering audio on the Asian version.
Fix for network error displayed when trying to log in with another users account.
Fix to reduce network traffic and improve performance.
Fix for occasionally being displayed an empty background when ‘Join Friend’ via Communications tab.
Exploit – Pyrrhus Rise map boundary fix.
Exploit – Radec Academy collision fix to prevent players being revived inside a pillar and using it to their advantage.
Cosmetic fix for Medic Gun visual effects.
Cosmetic fix for Search & Retrieve object being cloaked by the Scout.
Cosmetic fix for Scouts body remaining cloaked after being mortally wounded (i.e. headshot).
Gameplay – Damage from Sentry bots tweaked back on request of the community.
Collection of minor code fixes.

For the latest new content, news and all things Killzone, visit www.Killzone.com which will also reflect the changes made to the game such as being able to view Battle Replays of games played out on the new maps or being able to use the new settings to create Clan Challenges or Tournaments. Further features and fixes to www.Killzone.com include:
Feature - Tournaments - Full tournament functionality enabled once again.
Feature - Upcoming Tournaments are now displayed in a clan’s calendar.
Feature - Upcoming Tournaments are now displayed in My Killzone upcoming events.
Feature - Upcoming Tournaments are now displayed in clan communication center.
Feature - Tournament and Clan Challenge support for DLC Pack III “Napalm & Cordite”.
Feature - Additions of sounds in Battle Replays.
Feature - Additional animations in Battle Replays.
PlayStation®3 landing page updated.
Higher selectable Bodycount values when creating Tournaments or Clan Challenges via www.Killzone.com.
Various bug-fixes and minor updates.

http://blog.us.playstation.com/2009/07/10/killzone-2-dlc-3-napalm-cordite-and-flames-and-bolts/

Poslednja izmena:
Ovi izbacuju DLC svaki mesec dana! Ludaci!
Elem, sto se tice noza i ostalo, nemojmo pravit CS od KZ2 :p

DLC na stranu, patch je sjajan :) Konacno svi moguci detalji o serveru PRE nego sto udjes, i smanjena krvolocnost air supporta :) izmedju ostalog...

Poslednja izmena:
Vrh Dno