Šta je novo?

Killzone 2

Dobar pregled mapa i opis...ali meni je Hills ipak zakon...

Hehe, stavi tegice u gamepad, i napisi markerom 4000dpi, cisto zbog psiholoskog podsticaja :D

Kundak 2 for the win ;)

Poslednja izmena:
Pa to je zato sto ga voli ali ga je ovaj nesto izneverio pa se sad leci konzolom :D Hehe
@Borise
Sutra mi stize pa cu da skinem DLC, mozda se vidimo u nedelju "na kundak" :D

Pa naravno, gde su mladi tu je i kundak :D
Daj bre vratite Psiha, bez njega to nije to :p

Poslednja izmena:
Jesi nabacio nove mape Alf? Da te podsetim da upalis "high precision" mod u opcijama za kontrole ako vec nisi uradio. Tako sada skoro svi igraju i bice ti verovatno lakse.. umanjuje deadzone i mozes preciznije da nisanis.

I misteriozno svi koji su ikada igrali COD su poceli da puceju mnogo preciznije i nehumanije :D

Jesi nabacio nove mape Alf? Da te podsetim da upalis "high precision" mod u opcijama za kontrole ako vec nisi uradio. Tako sada skoro svi igraju i bice ti verovatno lakse.. umanjuje deadzone i mozes preciznije da nisanis.

Jesam, imam oba DLC-a :banana:
Nisam podesio to, ajde cu da probam, kako vam stoji sensitivity?

Sensitivity zavisi od osobe do osobe, igraj se sa podesavanjima pa sta ti odgovara. Sto se tice pistolja, napisao sam na nekoj od predhodnih strana sta treba da uradis da ga otkljucas, napisacu ovih dana sta je potrebno za svaki ribon i na koji nacin mogu da se mesaju klase, kad nadjem vremena..

Poslednja izmena:
napisacu ovih dana sta je potrebno za svaki ribon i na koji nacin mogu da se mesaju klase, kad nadjem vremena..
to bi mi bilo potrebno...
djalf,kako si nabavio DLC jel mozes i meni da poshaljesh ovaj drugi...?

Pa uzeo od drugara, ne mogu jer ne znam sa kim je jos podelio. Problem je sto ima kreditnu karticu upisanu bez limita na account-u pa je malo *******o za deljenje (i potencijalno opasno). Odakle si uzeo prvi DLC?

nemam ni jedan DLC :(
a jel moze da se skine DLC sa US Storea za kz koji je za evropsko trziste,cuo sam pricu kao da ne mozhe?

Realno gledajuci High Precision je glupost, jer bez njega ja 5 puta bolje gadjam, nisanim sa zoom-om, znaci tako sam namestio M82, bolje mi ide nego sa snajpom iz daljine.
Tako da ne preporucujem da niko ovo ukljucuje. Ja i Ranko ne koristimo tu opciju i ide nam lepo. :D

nista,samo da se pohvalim da sam kupio LCD TV LG 32LH2000
i tek od sad pocinjem da uzivam u carima killzona..

svaka cast kako si skupio lovu za TV ! Sad ces tek da vidis kakva je zverka KZ2. :D

ma dedi se smucilo da ga molim i covek smilovao se i kupio mi :D
ovaj tv je HD ready a reprodukuje u 1080p

HD ready ti je 720p ...
onda si ili dobio neku verziju sa greskom pa radi u 1080p (p.s. gde si kupovao , mozda i pogrese kada ja budem kupovao xD)

cini mi se da sam video negde da pise 1080p
ali uopste nije bitno...
vazno da je HD :D

Tacno, ionako vecina igara podrzava samo 720p, ja znam samo da je GT5P u 1080p, ne znam nijednu vise... ;)

Nazad
Vrh Dno