Šta je novo?

Killzone 2

Pa ti automatski dobijas ta dva nova jer si presao 10k. Koje ste qcke ne verujem! :D

Ma najbolje da ce odma da se update-uje na sajtu, znas koliko je "brz" :) Novi rankovi su na 5k, 10k i 100k. A ne kapiram ovo za nalog, sta? :)

Poslednja izmena:
Znam, reche mi na PM, nije normalan uopste :D

Prckali su komande i u ovom patchu izgleda, vidim prijavljuju neki da je povecan sensitivity..

Prckali su komande i u ovom patchu izgleda, vidim prijavljuju neki da je povecan sensitivity..

Ja sam maloprije igrao 15ak min i meni isto cini da su nesto dirali oko sensitivity-a!
Vidim nesto mi ne lezi... Morace fino podesavanje! :D Sto me mrzi da to ponovo gledam sta kako mi odgovara... jooooooj

Kuzman koji ti je PSN? dodj' ko'd nas u klan..

Hvala na pozivu :)
PSN ID mi je KuZman2_F89 (boldovano da bi naglasilo znacenje :D)
Rado bih se prikljucio klanu, nisam hteo da se nabacujem jer je klan ionako prenatrpan a i nemam bt sluske jos (nadam se da cu ih uskoro kupiti) sto je veliki minus...
Inace KZ2 mp sam poceo da igram pre nekih dve nedelje otprilike, imam oko 10h igranja, evo moje statistike...
http://www.killzone.com/kz/mykillzone.psml?kz_user_id=KuZman2_F89
Pozdrav :)

Nema sta da se nabacujes, mesta ima za sve.
Ionako nam uvek treba ljudi za subote/nedelje.

Poslednja izmena:
Da, mozete na mene na racunate u medjusobnim mecevima subotom/nedeljeom s tim sto meni najvise odgovara oko 20h... ali pokusavacu da se ukolopim u vas raspored...

Sa novim patchom je stigla i gomila novih i ni malo interesantnih trofeja.
Za dve nove mape za svaku klasu ima po trofej. To će da cvrči samo tako.

Mogu misliti, bice sigurno trofej 'preskoci sa voza na voz a da ne izgines' i sl. c c c

Svidjaju mi se novi rankovi kako izgledaju :) Hoce neko da pojasni malo one boje, ljubicasta je kad si top 1% za tu nedelju a siva Top 3, ili suprotno? Sta je crna podloga ispod generala sa srebrnom tackom iznad zvezdica? Mogu li malo da ulepsam cin na drugi nacin jer sigurno nemam toliko vremena da se patim sa Top 1 i Top 3% :) pogotovo sad kad su Japanci dosli, ovi koji nisu nabacili to do sad, mogu da zaborave na to :)
Trebali su to da naprave bas po skilu, a ne po satima provedenim online. Recimo kad zadris K/D ratio iznad 1.5 duze od nedelju dana, ili tako nesto..

Siva je top 10%, crna je top 6%, ljubicasta je top 3%, a crvena je za nolifere koji dodju do top 1%. :d

Koliko sati dnevno uopste treba da se igra da bi se doslo barem do tih 10%? I kad uopste pocinje to merenje a kad zavrsava?

Merenje pocinje ponedeljkom u 00.01 GMT i traje do nedelje u 00.00 GMT.

Nije poenta u vremenu već koliko poena zaradiš. A na to utiče umeće i ordenje. Pogledaj skor od sinoć, ja nisam ni jedan zadatak obavio u finalu, ali sam imao 163 poena za 80 ubistava. Ja za headshot u body countu dobijam 3 poena. Znači, nafarmovati poene i garant se ulazi u prvih nekoliko %.

Sa 6.000 se sigurno ulazi u top 1%, ali za to zaista treba uloziti dosta vremena.

Najbolje je igrati iskljucivo bodycount, samo je to ubitacno dosadno...

Nije sve u vremenu naravno, ali opet se mora igrati svaki dan barem po 2, 3 sata.. a to mi je teze izvodljivo :)
Nisam primetio da sada kad imam svo ordenje za medica da li dobijam vise poena pri ozivljavanju i bacanju packova. Packove retko kad imas priliku da bacis nekom drugom, uglavnom samo sebi bacam ali ne vidim da dobijam neke poene..
Jel dobijas ti poene i kad samo postavis turet ili samo ako turet ubije nekog? C4 takodje?

Poslednja izmena:
Turet ako ubije da, C4 ako ubije da, ali ce ozivljavanje uvek vredeti jedan poen, dok za bacanje health packa nista ne dobijas.

Badge specific ordenje dozvoljava kombinaciju klasa, mission/combat specific ordenje daje bonuse.
Nemm ja nikakvu korist ako 3 moja turreta ne ubiju nikog. Ali ako ih postavim tako da headshotove spamuju...

Za revolver treba 5 ubistava u rundi pistoljem puta 8? Cvejo ajde kundachi me, ja cu tebe da gadjam pistoljem :D

Poslednja izmena:
Pa racunam da je za sve 5, pa i za pistolj.. Moram u neki pistols (and turrets!!) only server da udjem, revolver moram imati :) U CS-u sam uvek morao Desert da imam, makar ne imao za pancir i cigare :)

edit: 10? crazy

Poslednja izmena:
Vrh Dno