Šta je novo?

Killzone 2

E sad ono sto me nervira u vezi PS 3, to je glupi dzojped za FPS ?! Kako da igram na ovome ?! Neki saveti su dobro dosli, inace dizem ruke od FPS-a na PS.
Sto bre ne naprave lepo misa i malu tastaturu za ove FPS igre. Kako vi pogadjate nije mi jasno,al ja nikako,odrase me! :(
Mislim da se u vezi ove igre podigla prevelika buka. Ipak cu ja radje da igram RE 5 i da stojim i pucam, ko ne voli taj fazon nek cuti!

Koja je poenta tastature i miša, meni niko da odgovori godinama? Lakše? Ok. Što onda ne ubace komande na glas i onda lepo povežem BT mikrofon na PS3 i lepo kada mi izađe protivnik ja kažem "ubi" i PS3 ga lepo sam ubije, dok ja umačem plazmu u mleko. Zar nije tako lakše? Mnogo lakše nego sa tastaturom i mišem.

A što se Crysisa tiče - ima li smisla porediti ga sa bilo čime, pa ujedno i sa Killzonetom?

E da, samo da kažem sledeće - ovo izgleda još malko bolje od demoa i demo nivo je praktično 1. nivo igre, tutorijal. I drugačije je, nije baš isto kao u demou. Raspored nekih stvari, položaj bazuke na samom početku, teksture su još oštrije itd.

evo predjoh prvu misiju..

sta da vam kazem :) .. demo ste probali, takva akcija ne prestaje do kraja.. :) .. u nekim trenucima tolko se puca na sve strane da pocinjem i ja da pucam napamet u prazno, nista ne kapiram sta se desava, a fps ne pada..

sto se tice onog pada fps-a prilikom loada, to je cesta pojava.. znaci maltene na 3 prostorije ide kratkotrajan load kao u demou.. to malko iritira..

ostalo.. znaci igra ti ne daje odmora, akcija nonstop

evo predjoh prvu misiju..

sta da vam kazem :) .. demo ste probali, takva akcija ne prestaje do kraja.. :) .. u nekim trenucima tolko se puca na sve strane da pocinjem i ja da pucam napamet u prazno, nista ne kapiram sta se desava, a fps ne pada..

sto se tice onog pada fps-a prilikom loada, to je cesta pojava.. znaci maltene na 3 prostorije ide kratkotrajan load kao u demou.. to malko iritira..

ostalo.. znaci igra ti ne daje odmora, akcija nonstop

^

Au bre al odgovarate !
Jel ovde iko ista radi osi sto igra igrice ?! Cini mi je da je na ovom forumu 70% klinaca=paljevina

Je l radiš ti išta osim što gnevno reaguješ na kompletno svoje okruženje? Jesi gledao Sedam i po? Prekopiran si Tadija Tadić - Sin Srbije (a mi smo tvoji dušmani)... Aj razmisli dobro da li je tvoje stav prema svemu dobar za tebe. Ja mislim da bi trebao malo da iskuliraš, stradaće ti čuka... a i živci.

Na mom kompu sam Crysis i Warhead presao na medium bez problema io5 je fenomenalna grafika, a probao sam na high, mislim kao real life!
Vazno da ti znas da igras na dzojpedu, ne znas kako mi je drago zbog tebe!
Naravno da cu da igram RE 5, on bar ima pricu.
Pa hvalim ja igre,uglavnom RE 5 i slicne. I naravno strategije!
Al ne mogu da ne odgovorim da ovakvo lozenje na ovaj KZ 2!
Nisam pljuvao KZ nego jednostavno previse duvate igru,tj neki ovde!
Igrao sam Riddika debilu! Igra je shit!
Ti si bolestan! Vidim da ovde mnogi onanisu na PS ! :) Svaka cast,samo napred!

1)Kao prvo , poredis linearni FPS , sa igrom poput Crysisom.Ali kad bi vec poredili , igrao sam Crysis na very high i uopste nije tolko ispred Killzone 2.

2)Kao drugo , ne verujem ni da si video kako Crysis izgleda na lov , a kamoli necem vise na tom tvom kompu.

3)To sto nemas blage veze da igras FPS igre na dzojpedu je tvoj problem , ne do dzojstika.Ja posle dzojstika npr. ne mogu da se vratim na mis/tastatura kombo , sve je stvar navike.

4)Igraj radije RE5 , to je tvoja stvar.Niko te ne tera da igras KZ2.

5)Do sada nisam procitao nijedan konstruktivan post od tebe na ovom forumu.Samo sve pljujes.
Evo sta si napisao u temi vezanu za Riddick igru:

Ma igra je shit, muka mi je kad vidim ovog sabana Vin Dizela! Bolje da snima filmove!

Ajde mi reci gde je tu logika?Igra je ''******'' jer glavnog lika glumi Vin Dizel?Nisi ni probao igru.

Serbian. Iskuliraj. Ostavljen je njegov post da se vidi što je čovek banovan. To ujedno i znači da nema šta da nastavljate priču o tome.

Pustite pricu, za filipenka stvarno moramo da smislimo nesto posebno, nije ni njemu lako da slusa price o 72 device, a u praksi nista :D. Moramo da se oduzimo cim se o'ladimo od igranja killzone-a pre ostatka sveta :).

Ne mogu da docekam da probam.

Jos jednom, hvala Filipenko, nece se zaboraviti ;)

Filipenko ocekujemo ogroman post o igri kada istu zavrsis, i da priznas da li ti je draza od Obliviona i Laira :)

I btw rekao si da ces da zoves kada nabavis KZ2, tako da... davaj adresu da kampujem kod tebe :d

Idgovor na Grujino pitanje zašto je igra sivo zelena a u prvom delu je bilo sunca i močvara...

Prvi deo je na Vekti koja je mnogo kulturnija planeta, a drugo deo na Helganu koji je maje *******iji i zbog toga su Helgasti tako *******i. :)

Naježio sam se od špice samo...

Killzone 2 - za one koji već imaju igru i koji hoće da znaju šta se dešava-SPOILERI

Prvo, OGROMNO hvala Filipenku sto nam je podelio ove kopije. Iako 20 dana cekanja ne izgleda dugo, meni je to bio ceo vek. :D
Skoro sam presao prvi nivo i utisci su na nivou ocekivanja. Fantasticna igra. Ne mogu vise da igram, moram Goranu da saljem, da ne krene sa pretnjama preko SMS-a. :d
Takodje, ako vidite nekoga da seta gradom u crenoj "This is Living PLAYSTATION 3" majici, znacete ko je (opet, hvala Filipenku). :d

Takodje, LOL@psihoyu.

Jedina mana igre je u tome sto mi je inbox naspamovan poruka u roku od 5 minuta, koji su uglavnom sadrzali recenice poput "OMG Killzone how how how???!!!!?!" i slicnih recenica. :d

Poslednja izmena:
Takodje, ako vidite nekoga da seta gradom u crenoj "This is Living PLAYSTATION 3" majici, znacete ko je (opet, hvala Filipenku). :d

soni bot 4eva :d

dsc00480ov5.jpg

Poslednja izmena od urednika:
Ko je preorderovao a već ima igru neka mi javi i nek javi cenu:type:

Prilozi

• Killzone 2 PlayStation 3 Review[(002133)19-24-09].jpg
    Killzone 2 PlayStation 3 Review[(002133)19-24-09].jpg
    160.7 KB · Pregleda: 66
  • killzone 2 - bots0[19-42-04].JPG
    killzone 2 - bots0[19-42-04].JPG
    136.2 KB · Pregleda: 65
Ma koda to sad ima veze ja cu da je kupim i igram pa nek bude kakva hoce.

Ajde neko od vas koji ste već probali da mi objasni odakle tako velika razlika u zasićenju bojama i kontrasta između Video demo-a koji je dat na http://ps3.ign.com/dor/objects/748475/killzone-next-gen/videos/killzone2_vidreview_012909.html i onoga što su igrači snimili na HQ primerima (vidi moj predhodni post).

Evo i konkretnih primera iz oba pomenuta snimka.
Koji je od njih sličniji onome što vi vidite na svojim monitorima-televizorima ?

Hmm texture su bas isprane ipak PC je tata za grafiku.

Koja je poenta tastature i miša, meni niko da odgovori godinama? Lakše? Ok. Što onda ne ubace komande na glas i onda lepo povežem BT mikrofon na PS3 i lepo kada mi izađe protivnik ja kažem "ubi" i PS3 ga lepo sam ubije, dok ja umačem plazmu u mleko. Zar nije tako lakše? Mnogo lakše nego sa tastaturom i mišem.

Brate... :wall:.
Cenim da si pametan covek, al sto ponavljas gluposti iz dana u dan :).
Znaci igranje fps-a preko pecuraka je fenomenalna stvar, mora da te podseca na dane u jna, wtf :zgran:.
Znaci cim je teze, mora da je bolje.

GAMEPAD NIJE NAPRAVLJEN ZA PUCACHINE, razumni ljudi (a gle cuda ima ih koju milijardu na svetu) igraju na misu i tastaturi.

Ajd opet da vadim kinesku poslovicu iz dzepa:
"Kome ima smisla objasnjavati, njemu nema potrebe. Kome ima potrebe objasnjavati, njemu nema smisla."
Sta mislis, koja se rechenica odnosi na tebe, prva ili druga :).

p.s.
Jel vidite kako sam lep i umeren post napisao, a treba reci da sam pod emocijama gadnim posle derbija :mad:.

Taj KZ(2) bi tek dosao do izrazaja (ne kazem da sad nije kvalitetan), kada bi bio napravljen za mis i tastaturu, ne obavezno za pc, nego da mis i tastatura budu adekvatno podrzani.
Uopste mi nije jasan Sony, sto 100% prednost daje gamepadu (koji je sigurno najbolji gamepad koji postoji out there :)), al za neke stvari jednostavno nije podoban :type:.

Poslednja izmena:
Odričem se primerka namenjenog meni u korist Zdravkovog imaginarnog drugara :D

Ma to je u stvari zdravkov alter ego... Lomi se zdravko između 2 ličnosti. Onog dana kada je prelomio da bude sadašnji zdravko, tada je objavio da je "njegov drugar" prodao PS3.

Ne izmišljam ništa, sve ovo ima u knjigama apsolvirano od najboljih svetskih psihoanalitičara :).

Ma nema veze, napravićemo neku sličnu akciju ovoj i dobiće i on svoj primerak konzole:D.

GAMEPAD NIJE NAPRAVLJEN ZA PUCACHINE, razumni ljudi (a gle cuda ima ih koju milijardu na svetu) igraju na misu i tastaturi.

Sada si sve ljude koji igraju fps na konzolama nazvao nerazumnima. Vrlo nekulturno s tvoje strane...:trust:

P.S. Ja sam 2 ovakve majčice dobio još pred izlazak LBP. Crna varijanta je u pitanju. Jednu žena, jednu ja:smoke:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno