Šta je novo?

Killzone 2

Nisam hteo ni ja, ali je hype prejak. :/

@Boris
Ahahaha, trebalo je prvo da proveris da li je demo stvarno izasao. :d

Poslednja izmena:
Da, na poslu imam 14 PS3-ojki :) Kimi kimi, prvo automatski menjac, sad ovo... razocaravas me :)

Ha ha ha
Retko postujem, ali morao sam:D
Uhuhuhu

Zadnji lik ga najvise pokopao. :d

Whatever, the guy still deserves a ban because I remember this isnt the first time he posted stuff like this.

EDIT:
Colt me pretekao.

Poslednja izmena:
Omg koji komentari,sve klinci.Ko da si im pobio celu porodicu.

Najjaci je ovaj "this isn't the first time he posted this stuff" :D :D Kimi sta mi uradi :D

like i said, videh kod druga posto se on isto lozi na pomenutu igru... ono sto sam ja video me ni po cemu nije impresioniralo nit privuklo. mozda ima dobru pricu ali dzabe ako mi se ostalo ne svidja..

evo da ti citiram jos jednog poznatog ljubitelja stalkera:

lik poredi stalkera sa krunisanim krsem od igre (gde je krunisani krs po njegovim recima bolji ali nezanimljiv :trust:).. i pored svega ja sad treba da probam stalkera? iskreno ne pada mi napamet :)

ja tebe ne osudjujem sto ti se to svidja.. ali reci da onaj koji nije probao stalkera (ili mu se pomenuti ne svidja) nije dostojan rasprave sa tobom je teska... (bolje da ne kazem sta :))

Ja i zdravko smo "probali" i Stalker i FC2, i na osnovu toga donijeli zakljucke. Gdje si ti tu? I nisi ti probao brdo dobrih igara sa PC-a, inteligentnih igara.

I ko je to krunisao FC2? Vjerovatno isti oni koji su GTA4 dali vecu ocjenu za grafiku negoli Killzone-u 2!

E kad si vec to pomenuo, citao sam neku anegdotu kako je neki lik pretvorio smor sedeljku u odlican party, tako sto je sa PSP-a sa zurke pristupio svom PS3 preko neta, i nekako pustio muziku koju ima na hardu :) Ne znam da li je baronisanje i da li je uopste moguce, ali eto procitao sam to jednom prilikom :) (koji zesci offtopic ****te, bas smo Mofo's ! :D )

Nego, iskulirajte se potencijalnih spojlera kad budete pisali utiske sa demo-a :)

Naravno da nije baronisanje. I ne samo ono što je driver rekao, nego putem PSPa možeš da uključiš isključeni PS3 kod kuće (preko interneta), uradiš šta ima da uradiš i potom ga isključiš... ili jednostavno ostaviš da se skida killzone 2 demo, pa da ti bude spreman kad stigneš kući :p

AAAAAAAAAAAAAAAA, super, bas sam hteo da javim.....

Ja stavio pici ko ludo, inace palo pre pre-order-ovao KZ2...

Poslednja izmena:
Do djavola, meni se trenutno skida novi Lost, taman cu za to vreme razmisliti da li da ga skidam ili ne...

Inace, Killzone 2 je preorderovan u 1.100.000 primeraka samo u Evropi.

Inace, Killzone 2 je preorderovan u 1.100.000 primeraka samo u Evropi.

To si video na GT forumu, vidis koliko su tacne te teme, ova moja danasnja ti je primer ko tamo sve postavlja teme :D
Salim se, uopste ne sumnjam u ovo...

@ ranko i ostali koji su preorderovali

Ako verujete meni i onima koji su je probali, onda savetujem da se strpite do full igre.. sigurno ce biti bolji filing prvi put, mada su svi vec videli prvi nivo 1000 puta na filmicima i gifovima :)

Ajd skinuću i ja demo čisto da vidim na šta lići taj kilzone2:D
(nadam se da ga nisu usrali kao što su resident evil5:))

@boris:
borise,za malo da budes PROPER FU*ED :D

Eno sad mi se izvinjavaju, kao nisi nas lagao, a drugi "sto ga napadate, stvarno je izasao demo" :D
Citam da je jako kratak, samo dve sekcije od prvog nivoa..

brate,ali najrealnije,samo iz tih par postova mozde da se zakljuci koliko su oni intelektualno slabiji od nas i neobavesteni uprkos svim tim cudima IT tehnologije koje poseduju :I

imbecili.... ne zna covek kako prema njima da se postavi. arogantni i napadni i glupi. ne,nije predrasuda. ziva istina. mi u ns-u na forumu znamo,oni kao tamo na GAMETRAILERSU vichu BAN zbog toga.... dijabole! sta radis ti na tom forumu?! zaglupices se....

Vrh Dno