Šta je novo?

Killzone 2

Raspravljaš se sa nekim kome je najbolji fps Stalker koji ima očajno napucavanje, neprijatelji se sponuju iz vazduha na 3 metra ispred tebe i treba 4-5 pečeva samo da bi došao do kraja, ali je zato atmosfera rulaja i to po njemu predstavlja najnaprednije što PC gejming nudi, a izdavači guše ne bi li forsirali konzole.

Cuj, poznajem ja tebe poprilicno i znam da volis limunade, pa nije niti cudno sto si kupio konzolu. I nemoj mi samo ti pricati o Stalkeru!

inace da dodam, nisam igrao stalkera.. video sam malo kod druga, borbe su mi izgledale sh*t, a prica sa bagovima me totalno odbila od bilo kakve namere da pomislim da je instaliram

I kako onda da ja s tobom razgovaram o PC igrama? Trebao si probati, mozda bi ti se igra svidjela?

Jeste, dosta ljudi je imalo problema sa bugovima, ali ih je uspesno i resila, patchevi su redovno izlazili, za svaki nivo, tj. oblast po 10 .
Ali ja problema nisam imao, nijedan patch nisam instalirao.

Bugovi!? SoC sam takodjer presao bez patcheva i vecih problema. I za njega su izbacena 4 patcha, a najveci je 33mb.

Po netu sam nailazio na smijesne komentare o takozvanim bugovima, bas sto se tice napucavanja. A niko se nije sjetio pogledati karakteristike oruzja, i jos vaznije karakteristike municije. Igra ima implementiranu balistiku. I danas neki jludi ne znaju igrati tu igru.

PSN updates vary, but hopefully around 5pm everyone should be able to download it," a spokesperson told Videogaming247.

You'll be able to explore two sections from the opening level, and try out the tutorial.

we're too hungry to write two news stories when we could be making a sandwich, the Halo Wars demo is also out today. Right now, in fact - you can download it from Xbox Live. :d

Cuj, poznajem ja tebe poprilicno i znam da volis limunade, pa nije niti cudno sto si kupio konzolu. I nemoj mi samo ti pricati o Stalkeru!
Ne poznaješ ti mene nimalo i stoga ne lupaj i ne izvlači zaključke na osnovu svojih umišljanja.

ja docekao 17h...skinuo i odigrao demo

kimi i driver znaju o cemu pricam, bili smo sutra na seminaru o putovanju kroz vreme.

Demo izlazi za 2 sata i 35 minuta :D ... strpite se jos tolko ljudi ... u 18 casova po nasem vremenu!

Poslednja izmena:
Ima li neki remote desktop za PS3? (osim preko PS)

E kad si vec to pomenuo, citao sam neku anegdotu kako je neki lik pretvorio smor sedeljku u odlican party, tako sto je sa PSP-a sa zurke pristupio svom PS3 preko neta, i nekako pustio muziku koju ima na hardu :) Ne znam da li je baronisanje i da li je uopste moguce, ali eto procitao sam to jednom prilikom :) (koji zesci offtopic ****te, bas smo Mofo's ! :D )

Nego, iskulirajte se potencijalnih spojlera kad budete pisali utiske sa demo-a :)

Ne poznaješ ti mene nimalo i stoga ne lupaj i ne izvlači zaključke na osnovu svojih umišljanja.

A bili su dobar par :zgran:, sad su krvi neprijatelji :D.
Onaj gif odlicno izgleda, ali ako tu nema ruskog smeka, dzaba su ga pravili (kz2) :type:.

@ cvejic

Uh, da ne offtopicharimo vise, opasno me zanima kako je to moguce... Otom potom, u nekoj drugoj temi..

Poslednja izmena:
izvini my precious.. ko ne voli stalker bolje da ga nije...

...niti probao. To si mislio reci? Kako znas kakva je igra i dali ti se svidja ako je nisi probao?

Ja i ti smo puno puta polemisali o igrama i razlicitim zanrovima ;)

Igre su igre, nebitno na kojoj platformi izlaze...

Cuj, postoje igre i nad igre :)

http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=105740

E kad si vec to pomenuo, citao sam neku anegdotu kako je neki lik pretvorio smor sedeljku u odlican party, tako sto je sa PSP-a sa zurke pristupio svom PS3 preko neta, i nekako pustio muziku koju ima na hardu :) Ne znam da li je baronisanje i da li je uopste moguce, ali eto procitao sam to jednom prilikom :) (koji zesci offtopic ****te, bas smo Mofo's ! :D )

Nego, iskulirajte se potencijalnih spojlera kad budete pisali utiske sa demo-a :)

Naravno da moze, PSPom vidish XMB sa PS3 i skoro sve mozesh da radish osim da pustish igru :) Dovoljno je da je wifi u blizini i potpuno upravljash PS3jkom.

...niti probao. To si mislio reci? Kako znas kakva je igra i dali ti se svidja ako je nisi probao?

like i said, videh kod druga posto se on isto lozi na pomenutu igru... ono sto sam ja video me ni po cemu nije impresioniralo nit privuklo. mozda ima dobru pricu ali dzabe ako mi se ostalo ne svidja..

evo da ti citiram jos jednog poznatog ljubitelja stalkera:
I onda eto dodje recimo Far Cry 2, koji ima slican gameplay kao Stalker (ogromno prostrasnstvo, questovi), dosta bolje napucavanje, dosta bolju grafiku

lik poredi stalkera sa krunisanim krsem od igre (gde je krunisani krs po njegovim recima bolji ali nezanimljiv :trust:).. i pored svega ja sad treba da probam stalkera? iskreno ne pada mi napamet :)

ja tebe ne osudjujem sto ti se to svidja.. ali reci da onaj koji nije probao stalkera (ili mu se pomenuti ne svidja) nije dostojan rasprave sa tobom je teska... (bolje da ne kazem sta :))

Kimi sta ebes, upravo postavih temu na GT forumu da je stigao demo, oces da me banuju sad sto ih baronisem? :D

Idi bre u qrac, sad sam ispao onaj najgori klinac attention seeker koji postavlja mosha teme..

Vrh Dno