Šta je novo?

Killzone 2

Raspravljaš se sa nekim kome je najbolji fps Stalker koji ima očajno napucavanje, neprijatelji se sponuju iz vazduha na 3 metra ispred tebe i treba 4-5 pečeva samo da bi došao do kraja, ali je zato atmosfera rulaja i to po njemu predstavlja najnaprednije što PC gejming nudi, a izdavači guše ne bi li forsirali konzole.

to i nije igra to je zbir bug-ova

Poslednja izmena:
Koji ste hateri najgori.
Meni je Stalker takodje jedna od najboljih pucachina u poslednjih 1-2 godine.
Jos ako pogledate film pre toga...
Prvoklasna igra...
I ne, nisam instalirao nijedan patch i nijedan bug nisam imao, za razliku od Clear Sky-ja.

Takva atmosfera ne moze da se plati ;).

Poslednja izmena:
Meni je Stalker takodje jedna od najboljih pucachina u poslednjih 1-2 godine.

dobro, od tebe smo navikli na cudan ukus :p

edit:
inace da dodam, nisam igrao stalkera:).. video sam malo kod druga, borbe su mi izgledale sh*t, a prica sa bagovima me totalno odbila od bilo kakve namere da pomislim da je instaliram :)

Poslednja izmena:
Jeste, dosta ljudi je imalo problema sa bugovima, ali ih je uspesno i resila, patchevi su redovno izlazili, za svaki nivo, tj. oblast po 10 :d.
Ali ja problema nisam imao, nijedan patch nisam instalirao.

Napucavanje je bilo pomalo bezveze, ali samo na pocetku dok si imao losija oruzja, kratez i ostalo :D, sa m16 i dragunovim, napucavanje je postalo kvalitetnije, ali definitivno nije nesto cime se ova igra moze pohvaliti.

Evo vec vidim filipenka, kako moze fps da bude dobar ako ima prosecno ili ispodprosecno napucavanje.
Eto tako jednostavno moze, Crysis ima najbolje napucavanje koje ja pamtim, pa te i pored odlicne grafike smori, a Stalker sam danima (bolje reci nocima do kasno ujutru igrao).

Sta da ti kazem, bujna masta radi svasta :). Povezes radnju iz filma (stalkera), cernobilj,... Feeling prvoklasan ;). Dovoljno je samo slusati sta likovi u igri govore, zainteresujes se, sta je to zona, kako dospeti dotle, sta me moze ocekivati tamo, pa onda imas razlicite grupacije (Freedom, Duty, pa vojska, pa Monolith, pa banditi)...
I onda eto dodje recimo Far Cry 2, koji ima slican gameplay kao Stalker (ogromno prostrasnstvo, questovi), dosta bolje napucavanje, dosta bolju grafiku, i ja probam 10 minuta, i ispovracam se na sto, kolko je to go.vno od igre :).

Poslednja izmena:
Reakcija na filipov i drajverov post :).
Podsmevaju se, a nisu iskusili kako treba igru :smoke:.

To je isto kao da kažeš "sifilis, podsmevaju se što ga imam, a nisu ga ni probali"... pa nisu ludi valjda :D

Sad će se Cvejić javi i kaže "aj uništite i ovu temu"... ko da su mu ove teme izvor vode i vazduha :D:D

Poslednja izmena:
@ Kimi, uzmi da igraš Stalker-a nije kasno :)

Ja sam igrao stalkera, ali mi ne treba 3 meseca igranja da provalim da je to raspala igra u alpha fazi zavrshena 20%, izbacena u prodavnice samo zato shto su neki ko zdravko to trazili ;)

Poslednja izmena:
Nista ne spasava topik dobro kao gif

120im1v.jpg

Poslednja izmena:
video sam to na onom sajtu sto si mi dao :D

kakvi gifovi...skidam kapu

ne dao Bog! :(
pregrizi jezik i na moju adresu brzo posalji OBLIVION xD ;) za kaznu

Poslednja izmena:
Hoće li više taj demo, hebem mu miša...

Pa radi se do 5 svakako, zar ne :) ?
To je samo SP demo?

***, pa ko će da dočeka 18h + skidanje koje će garant biti oko 2 GB, a možda i više...

UH, kako kome. Meni sa megabitom bogami par sati. Znači tek oko ponoći ću moći da iskritikujem ovo :(.

Beta je bila manja od 500 mb, ali verujem da je ovaj SP demo verovatno veci.. u svakom slucaju ne skidam :)

Ma jeste kada bi protok išao max, ali očekujem navalu, tako da...no, nebitno. Samo da se pojavi više...

O brate, hoće li više...ko će dočekati

@filipenko & shin-bojan
Instalirajte FRAPS na PS3, hvatajte i kacite shotove! :)

Eh, kako se sad kajem što sam se smejao Kartmanu dok je čekao na Wii...

Mene napusili za gamestop preorder, mislio sam da ce proci sa karticom na kojoj nema dovoljno para :), tako da moram da cekam demo sa vama smrtnicima :)

Nazad
Vrh Dno