Šta je novo?

Killzone 2

Evo sta kaze megamers, pa ti zakljuci:

To put it short, this game makes Gears of War 2 look like a high school attempt at gaming and that is a HUGE compliment!

Ja mislim da je i dalje bolje sacekati demo, pre odluke. :d

KILLZONE 2, je, izgleda, najbolja ikada ocenjena igra na tom megamersu.
LBP i Gears 2 su dobilo 9.7, a GTA4 9.6.

Citam da su jako darezljivi, bukvalno nema igre ispod 9.. :) Bolje se uzdajte u neke ozbiljnije sajtove (oni koji pomocu ocena odlucuju da li ce uzeti neku igru) ;)

ma salim se ja malo :) ... nego u ovom trenutku iam tolko igara da stvarno ne znam kad cu ih sve preci (mada neke i ne mogu da se predju, tipa pes i gt5), tako da ne znam kad ce mi kz2 doci na red..

megamers je napisao(la):
Truth is, all my life I’ve been an ardent PC gamer that scoffed at inferior FPS experiences on the console. My colleagues always teased me for being a hardcore PC fanatic (fancy name for “fanboy”). It’s a given fact that PC gamers are much harder to please in terms of quality or gameplay and hence, console FPS ports are always a disappointment. Throughout the years, being an extremist that I am, console games like Halo 3 only managed a “hmmmm”, while few others like Resistance 2 and Gears of War 2 never went beyond the “meh” factor. After the recent buzz and hype behind Sony’s upcoming FPS, I decided to sit down and spend some quality time with the game and I cannot deny the truth… Killzone 2 has made me a believer!

Nice quote.

^Da su prema njemu GeoW2 i Resistance 2 prosecne igre, jer je on "hard core" PC gamer, i njemu su svi konzolni shooteri trash. :d

Naravno da ce da bude negativnih.
Sto bi anglosakskonci rekli, mnogo novinara je/ce pojelo gavrana, a neki ce, poput gameYradara pokusati da opravdaju gluposti o igri koja su ranije pisali, pa ce napisati reviewove u kojima ce naglasiti neke mane, cisto kako bi mogli da daju igri 8/10.

Evo, npr. taj gamesradar je napisao da je Killzone 2 preview "gamey" sta god to znacilo, jer je igra, navodno, mnogo skriptovana, iako su dali CoD-u 4 10/10 i naglasili da je cinjenica sto je toliko skriptovana samo pomaze osecaju "epic borbi".
Ne sumnjam da ce njihovim stopama krenuti i 1Up i ostali botovi.

1up je dead. posto ih je UGO kupio, otpustio sve normalne ljude, ne znam ko 1UP moze vise smatrati za relevantan izvor info-a. EGM is also dead :(

A bilo je normalnih ljudi na 1UP :d

Kako ne, cela ekipa sa 1Up show-a. mislim jesu ******, al su barem ok not dumb ass ******:D

of1pxz.gif

Hahaha, ludaci sa gaf-a...

Hrvatski Gameplay casopis je uradio opis:

Graphics: 20
Sound: 19
Playability: 19
Longevity: 20
Overall: 20
(max score is 20)

Final score description (roughly translated):

When compared to all other console titles - while on PC Crysis remains only true competitor regarding graphics - Killzone 2 takes every of it's moment to justify it is the first true and pure Next-Gen title in every mean imaginable.

http://www.n4g.com/ps3/News-262383.aspx

Aj neka neko uzme taj broj i skenira review.
***, bio sam u Hrvatskoj pre 10ak dana, ali ne verujem da je to review iz januarskog broja.

Citam njihov forum, kazu da je jako dobar review, komentari su tipa "review je za prodat' bubreg" :D Ima li mozda kod nas ovo da se pazari?

Ja mislim da se uvozi, ali sa zakasnjenjem od jednog meseca.
Nemojte samo da kupite nas Gameplay, tu nece naci review Killzonea 2. :d

Kladim se u 50 postova da ce Eurogamer Killzone-u dati 8/10 ili manje! xD

Jovy se primio ko garava devojka :d :p

samo pogledajte prvi komentar na tom sajtu
i played the first killzone i loved it but its gunna suck that its not for the 360 it looks better than halo 3
Well thx captain obvious.Halo 3 je expanzija za Alien Scum

Vrh Dno