Šta je novo?

Killzone 2

Koliko je badass ovaj Helghast general, strasno :)

nt1.gif

Jos malo gifova:

3143ubm.gif
r02fz5.gif
3-2.gif
Killzone2_E3Trailer-HD1080.gif
2aak7qu.gif
Killzone2_SinglePlayer_Train-1.gif

35bxf05.jpg

Poslednja izmena:
Malo slicica:
53oa3t.jpg

2lcrya0.jpg

oqSwCQJWJ.jpg

Poslednja izmena:
10 HD skrinova iz novog trejlera:

KZ2-10.jpg

KZ2-11.jpg

KZ2-12.jpg

KZ2-13.jpg

KZ2-2.jpg

KZ2-5-1.jpg

KZ2-6-1.jpg

KZ2-7.jpg

KZ2-8.jpg

KZ2-9.jpg

Mislim da bi neko trebao dodati 512k kill u naziv threada...

Grafika i izvodjenje je strava odradjeno ali nije ono sto mene najvise impresionira.
Zvuk je jednostavno fenomenalan...

Skenirani Gamepro preview:

9f5eeb52sm1.jpg

5c51709fcy7.jpg

ca6737c8ya6.jpg

77e85313br9.jpg

c7224aefao6.jpg

Vala bash, nista ispod 15 ne priznajem :).

Klase

EU box art, badass :)

KZ2_PAL_pack_PEGI_medium.jpg

Lud si :) (mada nisam 100 % siguran da je zvanican, tu odakle sam ga uzeo kazu da jeste)

Meni nekako ne oslikava ono sto igra treba da bude.
Ovaj Helghast odaje utisak kao da je on glavni negativac i da je cela svrha igre njegovo likvidiranje.
A ovi ljudi su nekako retardirano uklopljeni, izgledaju kao zecevi sa puskama koji skakucu po bojnom polju.
Takodje, igra nema etiketu "Only on Playstation", tako da je vrlo moguce da je ovo fake.

Pa Helghast je najveci na coveru zato sto im dolazis u goste na njihovu planetu :) A ljudi su valjda mali jer to prezentuje da su na*ebali na tudjem terenu ;)
"Only on Playstation 3" je samo za US verzije ja mislim...

Poslednja izmena:
Meni na ovom coweru deluju kao grupa homoseksualaca:)
Kao da beze od tog Lika sa slike a ne da idu da ga roknu?

da, oni tagovi Only on PlayStation, i Playstation Network Support su samo na US coverima. a cover ko cover, ok mi je.

..beš cover bitan je sadržaj:smoke:

^LOLZ Tek sam sad ukapirao da na boxartu FEAR-a ima i vojnika, a ne samo ona nakaza.

vala i ja sam. NE znam koji im je djavo, samo mi stizu pozivi za razne bete a nesto i nisam u poslednje vreme aktivan na playstation board-u.

You lucky bastards! :whip:

Ja sam skinuo onu temu sa kojom ima sanse da upadnes u betu, ali ***** zaboravljam da proveravam Gmail..

Ja nisam ni skinuo tu temu vec su me verovatno pozvali jer sam clan ps underground-a. ranije sam aplicirao ko lud al me niko nije zvao a sad kad nemam vremena leba da jedem i kad se vise ni za sta ne prijavljujem poceli da mi salju pozive ko blesavi.

Vrh Dno