Šta je novo?

Killzone 2

Ovo definitivno nema da omane! :)

Jao, kako ce mi faliti mis i tastatura za ovo :). Da kao i svi koji igraju iskljucivo na konzolama nikad nisam probao fps na PC-u, jedva bi' cekao svaki konzolni fps i uzivao non-stop, a ovako, kad znam za mnogo bolje kontrole, samo se nerviram :)

Ironicno, u poslednje vreme me cesto privuce neki konzolni fps, ali nema sanse da to igram na joypadu...

Za Killzone cu morati da se iscimam kako znam i umem :)

Poslednja izmena:
I ja isto :) Ima da stisnem zube i naucim da pucam po svaku cenu, ako je iole kao u Unhcarted-u, nema sta da stiskam zube jer ce to biti odlicno... Izgleda kao prokleti film bre :) predobar zvuk oruzja i napucavanja, animacije, sistem napredovanja u multiplayer-u zvuci odlicno, nadam se da nece omanuti..

Uncharted je i meni idealan, ali po prirodi stvari ne moze da bude tako u FPS-u. Ja uncharted ne bi igrao na misu i da moze. Ako je igra pravljena za joypad, verovatno se od tebe ne zahteva da skaces i okreces za 360 stepeni u isto vreme kao u Unreal-u, ali meni nisanjenje i pucanje i nije najveci problem, nego sto sam navikao na brzo skretanje, okretanje, gledanje unaokolo :). Ovako kao da sam vezan.

Ali, posto sam se skoro potpuno o'ladio od igranja pravih fps-ova online na pc-u i na neki nacin to izgustirao, milioniti generic pc fps bi me jos vise smorio (nista mi se ne igra sem HL-a), mogu da se fokusiram na pricu, art, atmosferu, zvuk i sve ostalo sto killzone nudi :). Prezivecu joypad, a nikad mu nisam dao postenu priliku iako imam konzolu vec dugo. (jeste, tesim se:))

Ostaje varijanta da uzmem FragFX, ali to je nekako kao da priznam poraz :D. Ima da naucim da cepam na joypad-u kao oni klinci sto ubijaju u Resistance-u i COD-u :)

Poslednja izmena:
Odusevljava me upotreba motion blura na ps3 naslovima (cak je ps2 imao to maestralno odradjeno za to vreme). To tako fali xbox igrama. Doda taj filmski smek. Fenomenalno izgleda stvarno. Kapa dole.

Ne bih rekao da se u KZ2 koristi blur, bar ne preterano, to vise koristi X360 da prekrije nedostatke textura... Lepo je kad ima blur-a ali ne po svakoj ceni i svuda...

Da, kad se pretera, ali ovde je to maestralno upotrebljeno, pa tako samo produbljuje utisak koji igra ostavlja na igraca.

Lupio si sad Mazi. Ne postoji nešto kao što su "PS3 igre", a i kada to kažeš, onda mora da misliš na ekskluzive, a po tome što si rekao (motion blur) izdvaja se samo KZ2, tako da je goranovo pitanje na mestu, a ti si dao bezvezan odgovor. Dakle, KZ2 ima taj neki filmski šmek i motion blur kakav do sada nismo videli. Uncharted ima šmek, ali opet on nije u motionbluru, a Resistance 1 je grafički tragičan. S druge strane, multiplatforme u 99% slučajeva izgledaju 100% isto.

GT5 nema motion blur u race modu.

Poslednja izmena:
Mazi je verovatno mislio na one 24fps locked replays. Tamo mora da ima motionblura da se ne vidi da je 24fps. Šteta što ga nema u GeoW, recimo, jer svi misle da, kada su cut-scene, da igra secka, a samo je lokovana na 24 fps.

Mazi je verovatno mislio na one 24fps locked replays. Tamo mora da ima motionblura da se ne vidi da je 24fps. Šteta što ga nema u GeoW, recimo, jer svi misle da, kada su cut-scene, da igra secka, a samo je lokovana na 24 fps.
Gde iskopa tih 24fps samo da mi je znati :smash:

Nije 24FPS-a, vec je lockovano na 30 FPS-a.
24 FPS-a su npr. cut scene u MGS-u 2.

Makso, Dobra ti ova za 24fps :d

Replay u GT5 je u 30fps i ima motion blur, ali ne da bi prikrio probleme sa framerateom koji su zanemarljivi ili ih nema uopshte, vec da bi napravio atmosferu. Replay i sama igra se razlikuju isto koliko i kamera i ljudsko oko. Nije sluchajno dinamichki opseg manji u replayu, i vide se aberacije na jakim kontrastima, pa taj blur, sve je to namerno napravljeno da se simulira snimak kamere, a isto tako i pokreti i uglovi kamere koji su jednostavno savrsheni i 100% realni, dok u drugim igrama kamere mogu da vise u vazduhu i prate auto savrsheno kao da su povezani shtapom za pecanje, i slichne nebuloze, i to sve ostavlja utisak "igrice", zato je GT5 toliko blizak realnosti.

Jel moguce da niko nash nije upao u betu ? Koliko ljudi je uopshte dobilo to ?

Nije slucaj kao sa LBP betom, ovde ti oni salju mail pa onda upadas..

Killzone 2 great skills exclusive video

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=GU0RbaxzeVU[/YOUTUBE]

Edit: Hitler wants Killzone 2:D

Poslednja izmena:
Hm kanda je neko obrisao video a ja bas hteo da vidim kako su ga sad uradili:)

My bad, pomešao sam ono 24fps sa filmskim 24fps, u pitanju je ipak 30 fps lock!

Prologue u replayu ima i 24p mod :)

How to get in to Killzone Beta: If you're an able-bodied PLAYSTATION 3 owner over the age of 18, enlist now! To become eligible for participation in the beta trial, simply go to PlayStation Store and download the new Killzone 2 Multiplayer theme between October 16 and 23. Your PSN account will be flagged and added to our list of prospective recruits. If you're selected for inclusion in the beta trial, we'll notify you via e-mail.

It's a win-win proposal! While we can't guarantee that every flagged PSN account will be entered into the beta trial, you'll still get an awesome Killzone 2 Multiplayer theme for your effort. But remember: we're looking for worthy, honorable soldiers, so you'll have to abide by the terms and conditions of the SCEE beta test agreement if you're selected. Foul play will get you dishonorably discharged from the trial.

So what are you waiting for, recruit? Get downloading!

Vrh Dno