Šta je novo?

Killing Floor

nex999

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
20.10.2004
Poena
985
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
RAM
Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
GPU
Asus TUF RTX4090
Storage
2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
PSU
Corsair HX1500i
Kućište
NZXT H7 Flow
Monitor
LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
Radi se izgleda o "klonu" Left4Dead, uz neke dodatne "zacine".

Tripwire Interactive (Red Orchestra makers) sent out a press release announcing Killing Floor, a first-person co-op survival horror game to be released via Steam "in the near future."
The game features:

- Co-op game mode for up to six players obliterating multiple waves of specimens
- Solo game mode for offline play
- Watch those crucial and violent creature deaths in slomo 'ZEDtime', even in multiplayer
- 9 different monster types trying to eat your face off, armed with everything from teeth and claws, through to chainsaws, chainguns and rocket-launchers
- 12+ weapons for the players to chose from, ranging from knives and fire-axes up to pump shotguns, rifles and a flamethrower
- Add in a welder, medical tools and body armor to help the players survive
- Persistent Perks system, allowing players to convert their in-game achievements into permanent improvements to their character's skills and abilities
- Players choose which Perks to play with, so they can best balance out a co-op team to survive the horrors
- Open, non-linear play areas: choose when and where to fight – or run; weld doors closed to try and direct the monster horde
- Full support for Steamworks features, including Steam Achievements and Friends
- Fully-configurable, allowing players to change things as simple as the difficulty level or number of creature waves, or go so far as to set up their own favorite waves of monsters
- Includes SDK for the creation of new levels and mods

http://www.killingfloorthegame.com/

28u5x53.jpg

9qz2vt.jpg

Sudeci na osnovu ove shotke, igra izgleda ko da dolazi iz 2001 :)

Izgleda da je Unreal engine 2.5 tako da nisi daleko s tim datumom:p

Pa chim je od onih koji su napravili Red Orchestru onda logichno da ce koristiti slichan engine.

Mislim da su mogli da iskoriste bolji engine >_>

Pa chm izgleda loshe zakljuchujemo da nisu, mislim mozda nisu dobili dovoljno para od Red Orchestre pa oce josh malo da izmuzu ovaj engine, pa su mislili kako bi bilo pametno da iskoriste ovaj Zombie hype.

sta je ovde razlika u izgledu u odnosu na l4d? ja ne vidim neku razliku, mada na osnovu samo ovog shot-a , a i potpuno ista tema, sa tim da ovde moze 6 likova da igra.
nece ovo biti ni pola popularno kao l4d.

Pa zar se nije isto tako Red Orchestra-u bila pricha da je/ce biti klon Day of Defeat-a.

Pojavio se. Jel probao neko, uzevsi u obzir da ne zauzima mnogo?

Nex je kralj nalazenja raznoraznih krseva od igara :D.
Kakvi su be ovo plasljivi zombiji, nemaju mooda :d.

Uzas !

A ja vecinu tih krseva i odigram.:) Ima neceg lepog u igranju trasheva, tek tada vidis koliko "normalne" igre zasluzuju paznju.:p

Ma meni su i normalne igre krsevi :p, cekam bre Mafiju 2, Bioshock 2 i novi Stalker, sve ostalo je buranija...
Zaboravih Arma 2 i Operation Flashpoint 2, i verovatno jos nesto :D.

Poslednja izmena:
meni lici na doom3 engine :smoke:

Stabre krseva od igara bre???BRE?? :d

A sad ozbiljno, ne moze se porediti nesto ovako sa AAA naslovima, ovo je radio mali tim i igra je okrenuta multiplejeru i co-opu, i ima svoju publiku.Jeste u poslednje vreme navala zombi igara sa svih strana, ali eto, ispostavilo se da ljudi vole to da igraju.Mozak na ispasu i sav bes iskalis na komadanje zombija...to je sve.

Problem je sto je mozak vec duze vreme na ispashi, popasao svu travu ;), treba nesto da ga vrati u... gde god treba da se vrati :D, ;).

Poslednja izmena:
Da li igra podrzava coop preko LANa, ili samo online (preko steam-a)? :wave:

Podrzava rad u lanu. Igra je bleda kopija l4d i drugo nema sta da se kaze. Mozda je interesantno samo da se proba i nista vise. Nikakva preporuka za igru.

Prilozi

• KillingFloor 2009-05-17 04-46-09-53.jpg
    KillingFloor 2009-05-17 04-46-09-53.jpg
    336.7 KB · Pregleda: 80
  • KillingFloor 2009-05-17 04-47-37-31.jpg
    KillingFloor 2009-05-17 04-47-37-31.jpg
    380 KB · Pregleda: 83
  • KillingFloor 2009-05-17 04-54-33-09.jpg
    KillingFloor 2009-05-17 04-54-33-09.jpg
    200.8 KB · Pregleda: 65
  • KillingFloor 2009-05-17 04-56-18-90.jpg
    KillingFloor 2009-05-17 04-56-18-90.jpg
    297.8 KB · Pregleda: 86
Ovo ne igram i da mi plate.
Probao sam celih 3 minuta.

Igra je dobra za co-op prvih sat vremena, posle toga smara, repetitivna je, ima 6 dosadnih mapa i na najtezem skillu je neverovatno teska za igranje. Plus su joj pistolji, puske, flamethrower, zvuci i Unreal Engine.

Nisam znao, a verujem da ni vecina nije. Inace toliko modova ima da nema sanse da pohvatas kad se sta pojavi.

Vrh Dno