Šta je novo?

KGB Hosting dobio licencu da hostuje EA Game servere ??? True or False

vkozomar

Slavan
Učlanjen(a)
05.12.2005
Poena
410
Citat sa SBB Foruma

Evo najnovije vesti sa KGB foruma koja me je bas obradovala a verujem da ce obradovati i ostale BF gejmere u Srbiji: Imamo cast da vas obavestimo da je KGB Hosting dobio licencu da hostuje EA Game servere (Battlefield 2, Bad Company 2, uskoro Battlefield 3 i druge EA igre kao sto su Crysys 2, Medal of Honor i druge)

Sa ovom licencom bicemo jedini game hoster u Srbiji i Bosni koji nudi ove servere.

Nadamo se da ce sve krenuti u avgustu i da cemo nase igrace obradovati da vise nece morati igrati na stranim serverima sa velikim pingom
Tako je receno na KGB forumu od strane Iggi-ja link teme:http://www.kgb-hosting.com/forum/sh...-Battlefield-2-Bad-Company-2-kod-KGB-Hostinga... Poz i vidimo se na Battlefieldu
BTW cena oko 0.8 eur slot u Srbiji, ranked serveri

http://www.kgb-hosting.com/forum/showthread.php?36567-KGB-Hosting-je-postao-EA-Trusted-Partner

AKo je istina odmah vracam kopacke na BF2

Poslednja izmena:
sjajno :) konacno neko i kod nas!

Jel ovo dakle proverena informacija ?

Jel ovo dakle proverena informacija ?

Juce nesto razmisljam :D pa kontam, lakse im je da ovako rasterete masine, daju svima licence za igre u " zalasku " ?! Posto mi se cini da ce sve baciti na bf3 izlazak, a koliko vidim sinoc je Master EA server siznuo

Pa nije pos'o ako BF3 ne bude radio na kgb-ovim serverima ...

msm ok super ako su uspeli da dobiju licencu ali iskreno ne vidim neku veliku razliku izmedju hostovanja igre u srbiji ili nemackoj, a jos kao da ce i biti dovoljno ljudi u srbiji sa originalima pa da neko zakupi server lulz

Poslednja izmena:
Ping.. community.. sto ne bi na taj nacin razmisljao? Pravljenje squad-ova, klanova.. povezivanje nasih ljudi.. potencijalno nalazenje.. grupisanje.. ofanziva.. ili defanziva :d

Jel samo meni retardiran izgled foruma ili ???

retyc.jpg

msm ok super ako su uspeli da dobiju licencu ali iskreno ne vidim neku veliku razliku izmedju hostovanja igre u srbiji ili nemackoj, a jos kao da ce i biti dovoljno ljudi u srbiji sa originalima pa da neko zakupi server lulz

What ?? nema razlike igranja na pingu od 15 i od 50 ??? Ti nesto i ne igras fps multi ?

What ?? nema razlike igranja na pingu od 15 i od 50 ??? Ti nesto i ne igras fps multi ?

Ok mozda ce i biti nesto od toga sto se tice zajednice ali ja iskreno ne vidim razliku izmedju pinga od 15ms i 50ms barem ne u cs-u, a zadnja 3 cod-a sam igrao na de,nl,uk serverima i nisam imao nikakvih problema, ne znam sta da ti kazem mozda zato sto ja nisam neki hardcore gamer kojem je 1ping ili fps manje vise nesto znaci, meni je cilj da se zabavim igrajuci igricu a ne da budem najbolji.

Svaka čast momci, zasluženo, vidimo se u BC 2 !

Ok mozda ce i biti nesto od toga sto se tice zajednice ali ja iskreno ne vidim razliku izmedju pinga od 15ms i 50ms barem ne u cs-u, a zadnja 3 cod-a sam igrao na de,nl,uk serverima i nisam imao nikakvih problema, ne znam sta da ti kazem mozda zato sto ja nisam neki hardcore gamer kojem je 1ping ili fps manje vise nesto znaci, meni je cilj da se zabavim igrajuci igricu a ne da budem najbolji.

Malo je nas matorih kome je stalo da budemo najbolji ali su nas unazad godinama na losem netu dobijali samo zahvaljujuci malom pingu tj serverima u nemackoj, ovo je dobra prilika da se te stvari anuliraju pa da budemo svoj na svome. Kad pricam o uticaju pinga mislim na BF2 i BC2. Takodje u BF2 ping razlika je ogromna prednost dok je BC2 tu malo labaviji, posto nam se cesto desava da guznemo ove i sa manjim pingom, takav je netcode valjda. Ali konkretno za BF2, ping znaci dosta.

Ovo vise znaci za mladje generacije, da konacno dobiju server u Srbiji o kojima smo mi sanjali :) i kao i uvek ( sa decom ) ona su nezahvalna tj nesvesna sta imaju po " default-u ". Kao sto mi nismo slusali nase matorce tako ne slusate ni vi nas i gledaj dokle nas je to dovelo :p

p.s. Mi smo BF2 poceli da igramo na " modemskom " netu a vi gledajte na cemu sada igrate ;) tako da nas ne sramotite kad izadjete na megdan i kampujete po celi dan, nego zastavu u ruke i na juris :D

Poslednja izmena:
Tako je deda:D

Vrh Dno