Šta je novo?

Keylogger

crystal

Slavan
Učlanjen(a)
06.11.2007
Poena
309
Googlao sam, i uglavnom su postojeci keyloggeri komercijalni, a oni freeware ili po nekoliko dana trial nemaju stealth (sakrivanje) opciju.
Otvorio sam ftp account, a sam .exe fajl bih bindovao u neku pesmu, medjutim ne mogu da nadjem nijedan odgovarajuci keylogger software, pa se nadam da biste mogli da mi pomognete.
Pozdrav ;-)

Ne, daleko od toga, mozda cracker (?!) al' i to je pod znakom pitanja.
Radi se o jednoj osobi koja svoj sluzbeni polozaj koristi da bi me maltretirala, pretstavljajuci se kao dobronamerna, a u stvari cineci lose stvari i nanoseci nepravdu mojoj porodici.
Ne bih otvarao svoje misljenje na tu temu, ali jedino sto taj covek ume da uradi na racunaru jeste da pise neke molbe/zalbe/prijave i da pusta muziku, pa je dogovor bio da mu donesem neku muziku za opustanje.
Ne zelim da mu naudim, samo me jako zanima otkud tolika zloba u jednoj tako polu-pismenoj osobi, te bih hteo da pomognem sebi.
Ukoliko neko ima resenje, bio bih jako zahvalan 🙂

@crystal
Ova zajednica ne sluzi za takve stvari, tako da sumnjam da ce ti iko pomoci oko malicioznih softvera!

Ako ti je toliko vazno, plati za neki komercijalni program...

Ne, daleko od toga, mozda cracker (?!) al' i to je pod znakom pitanja.
Radi se o jednoj osobi koja svoj sluzbeni polozaj koristi da bi me maltretirala, pretstavljajuci se kao dobronamerna, a u stvari cineci lose stvari i nanoseci nepravdu mojoj porodici.
Ne bih otvarao svoje misljenje na tu temu, ali jedino sto taj covek ume da uradi na racunaru jeste da pise neke molbe/zalbe/prijave i da pusta muziku, pa je dogovor bio da mu donesem neku muziku za opustanje.
Ne zelim da mu naudim, samo me jako zanima otkud tolika zloba u jednoj tako polu-pismenoj osobi, te bih hteo da pomognem sebi.
Ukoliko neko ima resenje, bio bih jako zahvalan 🙂

iako je namerna opravdana benchmark nije mesto za takve stvari

Nazad
Vrh Dno