Šta je novo?

key changer..

• Začetnik teme Začetnik teme Deleted member 1657
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
D

Deleted member 1657

Guest
..za windows server 2003?
Ima li ga i gde se moze naci?
Ili neko alternativno resenje za promenu key-a?

Mislim da topic ne krsi pravilo o pirateriji na forumu, u pitanju je samo usteda vremena da bi se legalizovao OS na gomili kompjutera u mrezi ali bez reinstall-a.

tnx.

Slazem se da nije rec o pirateriji, imao sam isti slucaj kod mene u firmi.
Na zalost, key changer nemam.

Pa bez obzira sto bi ti upotrebio tu "alatku" u svrhu legalizacije, key changer je sam po sebi ilegalna stvar i nalazi se uglavnom samo na warez sajtovima.

Prema tome odgovor na tvoje pitanje bi prekrsio pravila, a nije u skladu sa pravilima ni da ga trazis.

Posto mi je skrenuta paznja do postoji legalni keyfinder programi ( sto je normalno ) koji imaju opciju keychange ( sto moze biti upotrebljeno recimo u svrhu "maskiranja" nelegalnih XP-ova a verovatno i drugih Windowsa ), ostavljam thread da bi kolege mogle da daju jos neko misljenje, pa cemo odluciti o konacnoj sudbini ovoga...

Poslednja izmena:
Kako nije piraterija ? Pa ako kupish licencu za 50 kompjutera, ne znam koji ce ti key changer ????

Mislim da je jedino resenje (isto kao i za W2k) sysprep....

][V][ATRIX™ je napisao(la):
ja na guglu nasao dosta ovoga..

Treba razlikovati Product ID Changer od Serial Number changera... Promeniti product id u win2k je moguce, ali promeniti serijski broj (broj koji ukucas pri instalaciji) je nemoguce :wall: (do sada nisam nasao nacin, ali sam na netu nasao vise postova da je nemoguce). :type:

Nazad
Vrh Dno